(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام و خسته نباشید من یکمدت یک بازی pes2014 گرفتم و از طریق استور onlone pass code رو خریدم که بصورت یک فایل دانلود شد 100kbحجمش و install نیز میشه ولی وقتی بازی بالا میاد دوباره با پیام buy online pass code مواجه میشم خواهشا کمک کنید رد ضمن دستگاه من ارجینال هست و من آنلاین بیشتر بازی میکنم

سلام و خسته نباشید من یکمدت یک بازی pes2014 گرفتم و از طریق استور onlone pass code رو خریدم که بصورت یک فایل دانلود شد 100kbحجمش و install نیز میشه ولی وقتی بازی بالا میاد دوباره با پیام buy online pass code مواجه میشم خواهشا کمک کنید رد ضمن دستگاه من ارجینال هست و من آنلاین بیشتر بازی میکنم

بازی که خریدی از چه ریجنیه و ایا این بازی رو روی ایدی خودت خریدی یا شریکی بعد اون کد رو چه طوری تهیه کردی از طریق پلاس یا نه؟
یکمی توصیح بده ببینم چه کردی دقیقا

ریجنو نمیدونم ولی پک عربی فکر کنم اول اون کد که داخل پک هست رو زدم یه دفترچه بود که آخرش یه سریال 12 رقمی داشت البته بگم 2 تا دفترچه داشت داخل پکش نمیدونم چرا اونو میزنم اوکی نمیداد تو بازی وقتی میرفتم تو انلاین پس کد قبول نمیکرد بعد گفتم از خوده استور یه سریال بخرم خریدم و دانلود میشه حجمش 100 کیلوبایته ولی بازم میرم تو بازی میگه انلاین پس رو وارد کن یا بخر خواهشا کمکم کنید

ریجنو نمیدونم ولی پک عربی فکر کنم اول اون کد که داخل پک هست رو زدم یه دفترچه بود که آخرش یه سریال 12 رقمی داشت البته بگم 2 تا دفترچه داشت داخل پکش نمیدونم چرا اونو میزنم اوکی نمیداد تو بازی وقتی میرفتم تو انلاین پس کد قبول نمیکرد بعد گفتم از خوده استور یه سریال بخرم خریدم و دانلود میشه حجمش 100 کیلوبایته ولی بازم میرم تو بازی میگه انلاین پس رو وارد کن یا بخر خواهشا کمکم کنید

خوب ببین شما مشکلتون اینجاست شما باید بازیتون خوب با ایدیتون هم ریجن باشن یعنی اگر بازیتون ریجن 1 باشه باید ایدیتون ریجن 1 باشه یا اگر بازیتون ریجن 2 باشه باید ایدیتون ریجن 2 باشه متوجه شدید
حالا شما به من بگید بازیتون ریجن چنده و ایدتون ریجن چنده بگید تا راهنمایتون کنم و الکی پول خرج نکنید مرسی

میشه در مورد ریجن توضیح بدین ریجن 1 و2 ؟؟ نمیدانم از کجا باید بفهمم؟ ریجن بازی رو؟

شما برید توی این تاپیک این دوست خوبمون اموزش درباره ریجن نوشته برید اونجا اول بعد اگر متوجه نشدی بیا اینجا برات توصیح بدم
http://forum.bazicenter.com/thread67855/

مرسی من رفتم دیدم و خوندم که پشتش زده 2 ریجن 2 هست حالا باید چی کا کنم؟
خوب دوست من ایدیت چی ایدی که ساختی ماله چه کشوریه؟
اگر ایدیت ریجن 2 نباشه پس هیچی کلا هر چی خریدی باطل میشه به من بگو ایدیت ریجن چنده

اقا من امريكا ساختم الان بايد جي كنم واسه درست كردنش ؟؟ مرسي واقعا كه اينقدر هواي ما تازه واردارو دارين....

- - -ویرایش - - -

اقا من اكر يه اكانت نو بسازم با كشور ريجن ٢ درست ميشه ؟ من مشكلي تو ساخت اكانت ندارم فقط وقتي ميسازي ادرس ميخواد كامل ادرسو جي بزنم ؟؟

دوستان من اینجا یه سوالی مطرح کردم اما کسی نبود جواب بده!
ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه جواب بده
در مورد مشکل تو بازی کردن آنلاین CoD MW3 هستش
ممنون
دوست من مشکلت چیه بگو اگر توانستم راهنمایت میکنم

اقا من امريكا ساختم الان بايد جي كنم واسه درست كردنش ؟؟ مرسي واقعا كه اينقدر هواي ما تازه واردارو دارين....

- - -ویرایش - - -

اقا من اكر يه اكانت نو بسازم با كشور ريجن ٢ درست ميشه ؟ من مشكلي تو ساخت اكانت ندارم فقط وقتي ميسازي ادرس ميخواد كامل ادرسو جي بزنم ؟؟

ای داد بی داد برای همین بود اون کد رو نشناخت
اره بابا میتوانی یه ایدی جدید بسازی بعد با ایدی جدید یه کارت ریجن 2 بخری و بری کد انلاین بازی رو بخری و بعد بازی کنی همین
کشور رو بزن انگلیس بعد شهر هم بزن لندن
برو توی گوگل مپ سرچی بزنم برو توی لندن یه ادرسی چیزی مثلا هتلی یا روستورانی پیدا کن و ادرس اونو بده بره چون زیاد مهم نیست بعد به راهتی از ایدی ریجن 2 فقط برای خریدن کد استفاده کن و اون یکی ایدی که امریکا هست رو بذار ایدی اصلیت و بازی ها رو با ایدی امریکا انجام بده همین
نه خواهش میکنم من فقط قصدم راهنمایی همین و پس شما هم که جای من بودی حتما راهنمای میکردی ;)

دوست من مشکلت چیه بگو اگر توانستم راهنمایت میکنم

ای داد بی داد برای همین بود اون کد رو نشناخت
اره بابا میتوانی یه ایدی جدید بسازی بعد با ایدی جدید یه کارت ریجن 2 بخری و بری کد انلاین بازی رو بخری و بعد بازی کنی همین
کشور رو بزن انگلیس بعد شهر هم بزن لندن
برو توی گوگل مپ سرچی بزنم برو توی لندن یه ادرسی چیزی مثلا هتلی یا روستورانی پیدا کن و ادرس اونو بده بره چون زیاد مهم نیست بعد به راهتی از ایدی ریجن 2 فقط برای خریدن کد استفاده کن و اون یکی ایدی که امریکا هست رو بذار ایدی اصلیت و بازی ها رو با ایدی امریکا انجام بده همین
نه خواهش میکنم من فقط قصدم راهنمایی همین و پس شما هم که جای من بودی حتما راهنمای میکردی ;)
ببخش
ید حواسم نبود لینک اصلی رو بزارم
http://forum.bazicenter.com/thread42424/page11/#post3144049

ببخش
ید حواسم نبود لینک اصلی رو بزارم
http://forum.bazicenter.com/thread42424/page11/#post3144049
من تقریبا هر روز mw3 میزنم :d و از این مشکلا تاحالا نداشتم تو این 2-3 ساله . حالا اگه شما خواستی اد کن یه دفه هاست بگیرم ببین تو هاست ایرانی هم باز مشکل داری یانه . اگه نشه مشکل از اینترنتتونه.
CoD دیگه امتحان کردی ؟ فقط مشکل همین mw3 ـه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or