(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان. واسه من یه مشکلی پیش اومده. حدود 1 ماه پیش رفتم توی اکانت یکی از دوستام حالا که میخوام برگردم ایمیلمو که میزنم میگه همچین چیزی وجود نداره!!! اکانتمم دست کسی نبوده!
چطوری میتونم به سونی پیام بدم؟! اصلا جواب میده؟

سلام دوستان. واسه من یه مشکلی پیش اومده. حدود 1 ماه پیش رفتم توی اکانت یکی از دوستام حالا که میخوام برگردم ایمیلمو که میزنم میگه همچین چیزی وجود نداره!!! اکانتمم دست کسی نبوده!
چطوری میتونم به سونی پیام بدم؟! اصلا جواب میده؟

از طریق این سایت چی؟ میتونید وارد بشی؟
https://store.playstation.com/login.gvm
manage account رو بزن واسه وارد شدن

سلام به همگی میخواستم یه کمکی بهم کنید. میخواستم ببینم میتونم یه فایل PKG رو تو اکانت PSN اد کنم.

بزار یه جور دیگه بگم.منظورم اینه مثلا DLC بازی COD Ghosts رو(Onslought) که به صورت هک روی کنسولم نصب کردم ببرم تو لیست دانلود اکانت PSN.

منتظرم
دلیلت برای انجام این کار چیه؟؟

Last edited by a moderator:
آره همین جوریه که
The Skilful گفت
ببین رفیق این کار یه مقدار خطریه(پیشنهاد نمیشه)...ممکنه واسه کنسول اوریج مشکلی پیش بیا(منظورم بن شدن)... و اگه این جوری بشه راهی به جزء کپی کنسول واسه آنبن نداری...
تصمیم با شماست
من بهشون گفتم خطر 98% بن شدن رو داره منتها گفت اشکال نداره ... ولی من هنوزم میترسم بهش بگم. به نظر شما چکار کنم؟
تصمیمش با دوستمونه 8-|

سلام به همگی
قطعا جای سوالم اینجا نیست ولی ممنون می شم راهنماییم بکنید.
تو پیچ خود بازی سوالمو مطرح کردم ولی انقد خلوته که گفتم اینجا بپرسم زودتر جواب می گیرم.
من بعده چند روز بازی pes2014 رو دانلود کردم از پلاس ولی وقتی می خوام برم آنلاین می گه دیتا آنلاین باید دانلود کنم,ترکیب تیما هم قدیمیه و آپدیتی نداره برا بروز رسانی.
میشه یه لطفی بکنید و منو راهنمایی بکنید تو این 2 مورد که چی کار باید بکنم؟؟؟؟
ممنون از همگی

سلام به همگی
قطعا جای سوالم اینجا نیست ولی ممنون می شم راهنماییم بکنید.
تو پیچ خود بازی سوالمو مطرح کردم ولی انقد خلوته که گفتم اینجا بپرسم زودتر جواب می گیرم.
من بعده چند روز بازی pes2014 رو دانلود کردم از پلاس ولی وقتی می خوام برم آنلاین می گه دیتا آنلاین باید دانلود کنم,ترکیب تیما هم قدیمیه و آپدیتی نداره برا بروز رسانی.
میشه یه لطفی بکنید و منو راهنمایی بکنید تو این 2 مورد که چی کار باید بکنم؟؟؟؟
ممنون از همگی

1. بصورت آنلاین وارد بازی بشید تا آخرین آپدیت دانلود و روی کنسول نصب بشه.
2. وارد منوی اصلی بازی شده و به بخش Statics که بالای گزینه ی Options قرار داره برید و گزینه ی Update Data Pack رو انتخاب کنید.
3. از نوار کشویی گزینه ی Download via HTTP رو انتخاب کنید و ادامه بدید تا آخرین آپدیت بازی نصب بشه.

نکته: حجم آپدیت بالاست و باید خیلی صبر کنید. اگر هیچکدوم رو دانلود نکردید الان باید تقریبا 4GB دانلود کنید.

1. بصورت آنلاین وارد بازی بشید تا آخرین آپدیت دانلود و روی کنسول نصب بشه.
2. وارد منوی اصلی بازی شده و به بخش Statics که بالای گزینه ی Options قرار داره برید و گزینه ی Update Data Pack رو انتخاب کنید.
3. از نوار کشویی گزینه ی Download via HTTP رو انتخاب کنید و ادامه بدید تا آخرین آپدیت بازی نصب بشه.

نکته: حجم آپدیت بالاست و باید خیلی صبر کنید. اگر هیچکدوم رو دانلود نکردید الان باید تقریبا 4GB دانلود کنید.
خیلی ممنون از کمک و راهنماییتون
نخیر,هیچ کدوم از آپدیتارو نداشت,چون تازه دیروز دانلود بازی تموم شد.
اون راه حلهاییم که گفتید جواب داد و کلا 7 تا آپدیت داره و دارم اپدیت می کنم.
بازم ممنون از راهنماییتون
موفق باشید دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or