mamadbahal
کاربر سایت
سلام به همه
دوستان از دیروز تا حالا به سرور ea نمیتونم وصل بشم چه تو فیفا چه تو بتل
کسی میدونه مشکل کجاست؟
دوستان از دیروز تا حالا به سرور ea نمیتونم وصل بشم چه تو فیفا چه تو بتل
کسی میدونه مشکل کجاست؟
فریه...زنده استدوستان آنلاین UC3 فری هست؟
بعد اینکه سروراش خلوته یا همچنان زندس؟
ممنون
من اگه یه بازیو که خریدم برای افزایش فضای هارد پاک کنم بعدن میتونم دوباره دانلودش کنم؟ آیا محدودیتی وجود داره یا هر چند بار بخوام میتونم دانلود کنم؟ (روی یک دستگاه)
ممنون. پس برم ni no kuni بخرم که با این تخفیف الان خیلی مفت شده. فقط چون 22 گیگ جا نداشتم شک کردم :dنه محدودیتی برای دانلود رو اون یوزر تو کنسولتون برای بازی های دانلودی وجود نداره
شما رو هر دستگاه 1000 دفعه هم میتونی دانلود کنی محدودیت نداره
سلام مجدد
دوستان دانلود تو ps3 آیا resume نداره ؟ دیشب داشتم یه آپدیت میگرفتم وسطش قطع شد ، وقتی از اول خاستم دان کنم از صفر شرو کرد ، ممنون میشیم ج بدید .
ممنون از جوابتفایل های دیگه چرا resume داره ولی آپدیت نه!
فقط دو نفر میتونید در یک زمان از دی ال سی های رسمی استفاده کنن. شما باید آیدی و رمز رو بدید به شخص مورد نظر تا از Download List دی ال سی رو دانلود کنه.سلام ، دوستان من یه dlc با یکی از دوستانم گرفتم و دان کردم و میتونم بازیش کنم.حالا میخوام بدونم دیگه نمیشه این اکانت رو داد کس دیگه ای دانلود کنه؟ اگه من دی اکتیو کنم و بدم کس دیگه ای دان کنه ، دیگه خودم نمیتونم بازیش کنم؟
منم خیلی از این سوالات داشتم اما فهمیدم که تو ایران این سوالات جواب نداره ...من فیفا 14 آنلاین میشم بازی که می کنم در اکثر موارد وسط بازی قطع میشم.
سرعت دانلود اینترنتم حدود 250 و آپلودش هم حدودا 100ه.پینگ 4.2.2.4 الان که زمان رایگان اینترنتم هست حدود 190 ه و در کل پینگ هام حدود 300ه.
میخوام بدونم فاکتور تاثیرگذار تو قطعی ها چیه؟پینگ تایمم بالاست یا request time out هایی که تو پینگ می گیرم دلیلشه؟
سرعت دانلود ارتباطی با تایم پینگ نداره...شما از نت محدود استفاده میکنی ....سرعت دانلود این اشتراک ها(محدود) خیلی خوبه ولی پینگش اصلا قابل قبول نیست....فقط دو نفر میتونید در یک زمان از دی ال سی های رسمی استفاده کنن. شما باید آیدی و رمز رو بدید به شخص مورد نظر تا از Download List دی ال سی رو دانلود کنه.
- - -ویرایش - - -
منم خیلی از این سوالات داشتم اما فهمیدم که تو ایران این سوالات جواب نداره ...
اولا بگم تو تایم رایگان سعی کنید بازی نکنید. من الان سرعت دانلودم 1024KB هست و سرعت آپلودم 200KB اما در بازیها سرعت بسیار کمه. در حالیکه یک فایل یک گیگابایتی رو در 13دقیقه دانلود میکنم.