(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من gtav انلاین بازی میکنم مشکل save نشدن دارم. فقط مشکلم با این بازیه. بازیای دیگه هیچ مشکلی نداره. ارور بازی اینه :سرور ابری راک استار در سترس نیست. راحت وارد بازی میشم ، یوزرا هم بالا میاد. فقط مشکل save نشدن دارم.

کنسولت کپیه؟؟
بدون دیسک بازی رو اجرا میکنی؟؟

نه دادش بمیرم کپی بازی نمی کنم:d
اوریج هستش نسخه اسپیشیال ریجن 1 . از وقتی خریدم یه بار هم انلاینش save نمیشه الان نزدیک به 5 ماهه
و خداوند کپی را آفرید برای هزینه های کمتر;)
شما اول برو تویه سینگل پلیر بازی ...بعد از 5 دقیقه برو تویه آنلاین کاراکترت رو بساز بعد میری تو آنلاین ...واسه تست یه نیم ساعت آنلاینشو بازی کن بعد از بازی بیا بیرون دوباره برو داخل(تویه سینگل مجددا بعد از 5 دقیقه برو تو آنلاین ببین کاراکترت و سیوات هست یا نه)...(این راه کاره خود راکستاره)البته منبعش رو ندارم(چون فقط شنیدم):d

دوستان من اکانت PLUS دارم روی PS4 میخوام بدونم اگر روی PS3 که با Cobra ode کپی خور شده میتونم بدون مشکل بن شدن اکانتم رو وارد کنم و انلاین بازی کنم !؟!؟

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

دوستان من اکانت PLUS دارم روی PS4 میخوام بدونم اگر روی PS3 که با Cobra ode کپی خور شده میتونم بدون مشکل بن شدن اکانتم رو وارد کنم و انلاین بازی کنم !؟!؟

کلید کبرا کد رو بزار روی اورجینال........
اکانت رو ست کن و استفاده کن،مشکی پیش نمیاد،خیالت راحت..................

دوستان من میخام یه اکانت جدید بسازم ریجن دو
یه چندتا ایمیل دارم قبلا باهاشون اکانت ساختم الان هم میتونم دوباره آدرس شونو بدم بسازم یا نه قبول نمیکنه؟؟ راحتتر بخام بگم با یه ایمیل که دو سه سال پیش یه اکانت ساختم دوباره میتونم بسازم یا نه
بعدم واسه ریجن2 کدوم کشور راحتتره ثبت نامش و درد سرش کمتره؟

دوستان من میخام یه اکانت جدید بسازم ریجن دو
یه چندتا ایمیل دارم قبلا باهاشون اکانت ساختم الان هم میتونم دوباره آدرس شونو بدم بسازم یا نه قبول نمیکنه؟؟ راحتتر بخام بگم با یه ایمیل که دو سه سال پیش یه اکانت ساختم دوباره میتونم بسازم یا نه
بعدم واسه ریجن2 کدوم کشور راحتتره ثبت نامش و درد سرش کمتره؟

نه نمیشه، باید ایمیل جدید بسازی. کشور انگلیس انتخاب کن.

سلام
من وایفای پلی ۳ رو روشن کردم تا از dlna اون استفاده کنم و بیسیم رو سو تایم فیلم ببینم
سوالم اینه که با توجه به وصل بودن وایفای منزل به اینترنت آیا امکان بن سدن توسط سونی وجود داره اخه دستگاه جیلبریک شده

Sent from my iPhone using Tapatalk

یعنی امکان بن شدن نیست؟؟؟

با کاستوم فریمور کبرا هم میتونی آنلاین بشی و از اکانتت استفاده کنی(منظورم اکانت پلاسه)...مشکلی نداره ...تست شده است

- - -ویرایش - - -

سلام
من وایفای پلی ۳ رو روشن کردم تا از dlna اون استفاده کنم و بیسیم رو سو تایم فیلم ببینم
سوالم اینه که با توجه به وصل بودن وایفای منزل به اینترنت آیا امکان بن سدن توسط سونی وجود داره اخه دستگاه جیلبریک شده

Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه به psn وصل نباشی نه مشکلی نداره....
سوال کپی خوری داری بیا اینجا هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*

- - -ویرایش - - -

سلام به دوستان.
من یه چند تا چیز از psn خرید کردم ولی موقع نصبشون این ارور رو میبینم
an error during the install operation
80029519
خیلی میشم کمک کنید
هارد کنسول که پر نیست ..پس میمونه اینکه قبلا اون فایل نصب شده..و مجددا نصب نمیشه دیگه...وقتی فایل رو خریداری میکنی و بعد دانلودش میکنی اتومات خودش نصبش میکنه دیگه ...فکر کنم شما مجددا میخوای نصب کنی که ارور میده قبلا نصب شده(البته befory تویه اون ارور نیست)

هارد کنسول که پر نیست ..پس میمونه اینکه قبلا اون فایل نصب شده..و مجددا نصب نمیشه دیگه...وقتی فایل رو خریداری میکنی و بعد دانلودش میکنی اتومات خودش نصبش میکنه دیگه ...فکر کنم شما مجددا میخوای نصب کنی که ارور میده قبلا نصب شده(البته befory تویه اون ارور نیست)
نه اقا احسان دفعه اوله که میگیرمشون

آخرین ویرایش:
و خداوند کپی را آفرید برای هزینه های کمتر;)
شما اول برو تویه سینگل پلیر بازی ...بعد از 5 دقیقه برو تویه آنلاین کاراکترت رو بساز بعد میری تو آنلاین ...واسه تست یه نیم ساعت آنلاینشو بازی کن بعد از بازی بیا بیرون دوباره برو داخل(تویه سینگل مجددا بعد از 5 دقیقه برو تو آنلاین ببین کاراکترت و سیوات هست یا نه)...(این راه کاره خود راکستاره)البته منبعش رو ندارم(چون فقط شنیدم):d
داداش مشکلم حل نشد، بازم مشکل save نشدن دارم ، احتمال داره مشکل از پینگم باشه ؟
3407065187.png

آخرین ویرایش:
داداش مشکلم حل نشد، بازم مشکل save نشدن دارم ، احتمال داره مشکل از پینگم باشه ؟
3407065187.png

پینگت خیلی بالاست ولی ربطی به سیو شدن بازی نداره....
شما قبل از اینکه بخوای وارد آنلاین بازی بشی پیغامی،ارروری در مورد سیو آنلاین بهت نمیده؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or