$ Connor $
کاربر سایت
سرورهای PSN قطه؟؟ من 2 روزه نمیتونم کانکت شم همش DNS Error (80710102 میده ..........
تویه کاستوم لن ،dns ها رو تغییر بدهسرورهای PSN قطه؟؟ من 2 روزه نمیتونم کانکت شم همش DNS Error (80710102 میده ..........
سرورهای PSN قطه؟؟ من 2 روزه نمیتونم کانکت شم همش DNS Error (80710102 میده ..........
دی ان اس رو دست نزنید باید همیشه Automatic قرار بدید مشکل از اونجا نیست.تویه کاستوم لن ،dns ها رو تغییر بده
129.250.35.250
8.8.8.8
دی ان اس رو دست نزنید باید همیشه Automatic قرار بدید مشکل از اونجا نیست.
دوست عزیز وقتی ارور dns داده میشه یعنی اینکه اون dns غیر فعال شده..وقتی رویه حالت اتوماتیک باشه dnsی رو که خود isp گذاشته میمونه(بعضی مواقع اون dns ها واسه مدت طولانی غیر فعال میمونه)دی ان اس رو دست نزنید باید همیشه Automatic قرار بدید مشکل از اونجا نیست.
از کجاس پس؟؟؟
راه حل؟
اینترنتم مشکل ندارهاین طوری که متوجه شدم مشکل اصلی شما از اینترنت هست
اینترنتت چند مگه بعد یه پینگ بگیر با لندن ببینم اوضاع پینگت چه جوری
honestbudمن تقریبا هر روز mw3 میزنم :d و از این مشکلا تاحالا نداشتم تو این 2-3 ساله . حالا اگه شما خواستی اد کن یه دفه هاست بگیرم ببین تو هاست ایرانی هم باز مشکل داری یانه . اگه نشه مشکل از اینترنتتونه.
CoD دیگه امتحان کردی ؟ فقط مشکل همین mw3 ـه ؟
دوستان میشه با دو اکانت متفاوت 1 فایل (dlc ) رو گرفت برای یک دستگاه ؟
یعنی dlc رو هم تو اکانت ریجن یک داشته باشی هم دو و بخواهی نصبش کنی ؟
اگه فقط برای ریجن یک رو بخوام چه جوری میتونم اون فایل ریجن دو رو پاک کنم که مشکل ایجاد نکنه ؟
ببین نه این طوری نمیشه
هر dlc که دانلود میکنی مختصص اون ریجن بازی میشه یعنی اگر dlc رو که رو ریجن 1 دانلود کردی نمیتوانی اونو ببری به ریجن 2 بعد بازیش کنی
ولی اگر بازیت یه ریجن باشه بله میشه هم میتوانی توی اکانت ریجن 1 بازی کنی و هم ریجن 2 ولی میگم باید بازیت که داری ببینی چه ریجنی هست که از همون استور مورد نظر دانلود کنی
یعنی اگر بازیت ریجن 1 هست باید بری توی اکانت ریجن 1 و از استور اونجا دانلود کنی به همین راحتی
فقط دقت کن و اشتباه نکن
نه قربان مشکلی پیش نمیاد .داداش منظورم این بود که من بازی ریجن ۲ داشتم و dlc رو گرفتم حالا عوض کردم وریجن ۱ خریدم حالا اگه از استور امریکا دانلود کنم مشکلی نداره ؟
دی ال سی مشکلی نداره اما آنلاین پس های یک رجیون با رجیون های دیگه سازگار نیست.داداش منظورم این بود که من بازی ریجن ۲ داشتم و dlc رو گرفتم حالا عوض کردم وریجن ۱ خریدم حالا اگه از استور امریکا دانلود کنم مشکلی نداره ؟
سلام
یه سوال اگه با ویزا کارت از psn خرید کنی بعد صاحب کارت payback. بزنه چی میشه ?
چیزی که خریدی برگشت می خوره یا بن میشی ?