Saeed Game Baz
کاربر سایت
من اینترنت مخابرات 1مگ دارم.(ping 27).(download speed 0.55).(Upload 0.55).ولی نمیدونم dns تنظیم کنم.
درود
نمی دونم کسی اصن اینجا میاد یا نه ولی من یه بازی خریدم که ریجن ALL هست ، حالا می خواستم ببینم برای خرید DLC های بازی چیکار باید کرد ؟ ریجن 2 باید خرید یا ریجن 1 یا فرقی نداره ؟چون من یه DLC ریجن 2 براش خریدم فکر کنم کار نمی کنه (مطمئن نیستم)
رده بندی سنی روی بازی هم ESRB خورده![]()
)
دوستان چرا مراسم E3 امسال (2014) رو هنوز تو PSN برا دانلود نزاشتن؟؟؟هی منتظریم بیاد دانلود کنیم بشینیم ببینیم. ولی هنوز که هیچ.

اپدیت ۴.۶۰ اومد...
فيدبك ها تو فروم جالب نبوده . چند نفر نوشتن كه آپديت تا 99% ميره بعد ارور ميده . يكي هم دستگاهش بعد آپديت YLOD شده . يه نفر هم بعد آپديت كلا نميتونه هيچ بازي اي رو اجرا كنه .

کدوم فروم میشه لینک بدی ببینم چه خبره؟ خودم آپدیت کردم بدون دردسر دانلود و نصب شد مشکلی نداشت![]()
باید بری دانگرید کنیمن ابدیت 4.۶۰ دانلود کردم نصبم کردم ساین این میشه ولی برنامه هایی که میخوام بازی رو اجرا کنم باز نمیشه مثل sing star و sen enblaer اینا که از sing star نمیشه multimano اجرا کرد بازی کرد مثل خر مودنم تو گل چیکار کنم صبر کنم یا دانگرید کنم چه کنم یکی کمک کنه![]()