(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.بچه ها تو رو خدا کمکم کنید.من نزدیک 40تا بازی اورژینال دارم میخوام آنلانین بازی کنم. ولی نمیش.ارور میده موقع وصل شدن به psn.
an error has occured you have been siged out of psn. شماره ارور8002A224
چند بار مجددا بزن ساین این میشه...باید تنظیمات کانکشنت رو کاستوم وارد کنی...چون تویه اتومات همین مشکلات رو داره...

درود
نمی دونم کسی اصن اینجا میاد یا نه ولی من یه بازی خریدم که ریجن ALL هست ، حالا می خواستم ببینم برای خرید DLC های بازی چیکار باید کرد ؟ ریجن 2 باید خرید یا ریجن 1 یا فرقی نداره ؟ :دی چون من یه DLC ریجن 2 براش خریدم فکر کنم کار نمی کنه (مطمئن نیستم)
رده بندی سنی روی بازی هم ESRB خورده :دی

احتمالا جواب سوالت رو تا الان بدست آوردی ولی میگم شاید برای آیندگان مفید باشه :>
ریجن ALL در واقع همون ریجن 1 هست و برای DLC باید ریجن 1 تهیه کنی.
رده بندی رو هم که خودت اشاره کردی که نشانه دیگری از ریجن 1 هست ( این ریجن ALL فکر کنم از زمان UC 3 کالکتور باب شد :| )

پ.ن: شاید هم منظور از این ریجن ALL یعنی این عنوان برای سایر نقاطیه که در ریجن 1 تعریف میشن و الزاما برای کشور آمریکا نیست /:)

فيدبك ها تو فروم جالب نبوده . چند نفر نوشتن كه آپديت تا 99% ميره بعد ارور ميده . يكي هم دستگاهش بعد آپديت YLOD شده . يه نفر هم بعد آپديت كلا نميتونه هيچ بازي اي رو اجرا كنه .

کدوم فروم میشه لینک بدی ببینم چه خبره؟ خودم آپدیت کردم بدون دردسر دانلود و نصب شد مشکلی نداشت:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or