(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
An error during communication with server
this is dns error
80710102

مودم رو هم خاموش روشن کردم ولی تاثیر نداره...
dns رو از شرکت سرویس دهنده بگیرم و دستی وارد کنم؟

خب رفیق متن ارور داره باهات حرف میزنه ..چرا به حرفش گوش نمیدی؟؟؟
2 تا dns نیاز داری که کار کنه...
4.2.2.3
217.218.155.155
یا
129.250.35.250
8.8.8.8 یا 4.2.2.4

خب رفیق متن ارور داره باهات حرف میزنه ..چرا به حرفش گوش نمیدی؟؟؟
2 تا dns نیاز داری که کار کنه...
4.2.2.3
217.218.155.155
یا
129.250.35.250
8.8.8.8 یا 4.2.2.4

سلام
درسته من قبلا dns رو اتوماتیک میزاشتم و خودش پیدا میکرد و وصل میشد...دی ان اس ها رو گرفتم از مخابرات درست شد...بازم ممنون ازتون ...

سلام به همگی
ازدوستان کسی می دونه جرا مننمی تونم dead space3 رو که برا این ماه رایگانه,رایگان دانلود کنم؟؟؟!!!!
روش گزینه دانلود نیست و باید پولی بخرمش با اینکه پلاسم و باید رایگان باشه!!!!!! بقیه بازیایی که رایگانن مشکلی ندارن!!!!!!!
ممنون می شم راهنماییم بکنید

دوستان مشکل اتصال به سرور بازی ها رو دارن؟چون من چند وقتی هست که این مشکل رو دارم.می تونم به به psn وصل بشم و sign in شم ولی وقتی مثلا توی fifa 14 می خام به سرور ea وصل شم psn من sign out می شه ،توی gta هم دقیقا همین مورد هست.نتم هم پارس آنلاین هست،دوستان اگه کسی می تونه راهنماییم کنه !!!

منم نتم پارس آنلاین هست و توی FiFA 14 دقیقا همین مشکلو دارم. (البته این مشکل امروز برام به وجود اومده.)

من یه گندی زدم باید پسورد اکانت رو عوض کنم. حالا که میخوام عوض کنم ازم تاریخ تولد رو میخواد. من یادم نیست چی زدم :| الان باید چه خاکی بر سر بریزم؟ :|

من یه گندی زدم باید پسورد اکانت رو عوض کنم. حالا که میخوام عوض کنم ازم تاریخ تولد رو میخواد. من یادم نیست چی زدم :| الان باید چه خاکی بر سر بریزم؟ :|
خاک رس :d;)
رفیق باید تاریخ تولدت رو به یاد بیاری...
البته یه راه دیگه هم داره...به سونی ایمیل بزنی،اونا یه چندتا سوال امنیتی ازت میپرسن ،اگه جواب عالی دادی:p لینک چینج پسورد رو برات میفرستن

آقا اين مشكلات دست از سر ما برنميدارن
امروز رفتم برا انلاين زدن gta v بعد2ساعت دانلود آخر سر ارور 80010038 داد
مال چيه اين ارور و راه حلش چيه؟
البته توي اون تاپيك ليست ارور هاي ps3 رفتم ولي چيزي دستگيرم نشد ممنون ميشم يه راه حل كاربردي بگين

خاک رس :d;)
رفیق باید تاریخ تولدت رو به یاد بیاری...
البته یه راه دیگه هم داره...به سونی ایمیل بزنی،اونا یه چندتا سوال امنیتی ازت میپرسن ،اگه جواب عالی دادی:p لینک چینج پسورد رو برات میفرستن

چون دستگاه کپی بود یه تاریخ چرت و پرت زدم :d
الان که به لول فیفام احتیاج دارم برای خرید کردن از استورش حالا ببین چه گرفتاری شدیم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or