Ardavan_Sa
کاربر سایت
وقتی این ارور رو میده مودمت رو ریست کنانجام دادم ولی متاسفانه برطرف نشد...بازم ممنون..
ممکنه از نت باشه این ارور؟
قبلا راحت وصل میشدم...
وقتی این ارور رو میده مودمت رو ریست کنانجام دادم ولی متاسفانه برطرف نشد...بازم ممنون..
ممکنه از نت باشه این ارور؟
قبلا راحت وصل میشدم...
متن ارورت رو بنویس...
An error during communication with server
this is dns error
80710102
مودم رو هم خاموش روشن کردم ولی تاثیر نداره...
dns رو از شرکت سرویس دهنده بگیرم و دستی وارد کنم؟
خب رفیق متن ارور داره باهات حرف میزنه ..چرا به حرفش گوش نمیدی؟؟؟
2 تا dns نیاز داری که کار کنه...
4.2.2.3
217.218.155.155
یا
129.250.35.250
8.8.8.8 یا 4.2.2.4
سلام
اگه با کنسول از طریق wifiبه اینترنت وصل شم کپی خور کنسول میپره؟
دوستان مشکل اتصال به سرور بازی ها رو دارن؟چون من چند وقتی هست که این مشکل رو دارم.می تونم به به psn وصل بشم و sign in شم ولی وقتی مثلا توی fifa 14 می خام به سرور ea وصل شم psn من sign out می شه ،توی gta هم دقیقا همین مورد هست.نتم هم پارس آنلاین هست،دوستان اگه کسی می تونه راهنماییم کنه !!!
راهش رو فهمیدم،برو پسورد psn خودت رو از طریق کامپیوتر توی سایت playstation عوض کن درست می شهمنم نتم پارس آنلاین هست و توی FiFA 14 دقیقا همین مشکلو دارم. (البته این مشکل امروز برام به وجود اومده.)
دوستان کنسولی که بن شده باشه از کجا مشخصه؟میخوام یه کنسول دسته دوم بخرم میترسم قبلا بن شده باشه
خاک رس :dمن یه گندی زدم باید پسورد اکانت رو عوض کنم. حالا که میخوام عوض کنم ازم تاریخ تولد رو میخواد. من یادم نیست چی زدم الان باید چه خاکی بر سر بریزم؟
خاک رس :d
رفیق باید تاریخ تولدت رو به یاد بیاری...
البته یه راه دیگه هم داره...به سونی ایمیل بزنی،اونا یه چندتا سوال امنیتی ازت میپرسن ،اگه جواب عالی دادی لینک چینج پسورد رو برات میفرستن