(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا اين مشكلات دست از سر ما برنميدارن
امروز رفتم برا انلاين زدن gta v بعد2ساعت دانلود آخر سر ارور 80010038 داد
مال چيه اين ارور و راه حلش چيه؟
البته توي اون تاپيك ليست ارور هاي ps3 رفتم ولي چيزي دستگيرم نشد ممنون ميشم يه راه حل كاربردي بگين

خودم راه حلشو پیدا کردم
آپدیت رو اینبار با لپتاپ دارم دانلود میکنم بریزم رو دستگاه ایشالا که درست بشه بازی

دوستان سلام...
من الان فریمور 4.55 روجرو روی دستگاهم نصبه.می خوام بازیای Fifa 14،GTA V و TEKKEN TT 2 رو آنلاین بازی کنم به نظرتون اسپوفر رو نصب کنم خطر بن برای انجام این بازیا خیلی بالاست؟

سلام
جدیدا ارور شبکه زیاد میاد,منم خواستم فریمور جدیدو نصب کنم ارور داد حالا نمیدونم مشکل واسه آی پی ما هست یا نه,در هر حال با پی سی دانلود کردم هم سرعتش بیشتر بود و هم راحت نصب شد.

دوستان سلام...
من الان فریمور 4.55 روجرو روی دستگاهم نصبه.می خوام بازیای Fifa 14،GTA V و TEKKEN TT 2 رو آنلاین بازی کنم به نظرتون اسپوفر رو نصب کنم خطر بن برای انجام این بازیا خیلی بالاست؟

سلام
سوالت رو باید این جا هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور* میپرسیدی
این بازی ها تقریبا مشکوک شدن (تویه آپدیت های جدیدشون...)

دوستان ببخشید من میخوام یدونه palystison plus بخرم یک ماهه ...برای خرید دوباره بازی باید پول بدم دوباره یا نه بازی ها رایگانه ؟میتونم اواتارم بخرم؟

چرا هر بازی میزارم انلاینش ارور میده ؟
2mo5pow.gif

دوستان ببخشید من میخوام یدونه palystison plus بخرم یک ماهه ...برای خرید دوباره بازی باید پول بدم دوباره یا نه بازی ها رایگانه ؟میتونم اواتارم بخرم؟

درباره خرید دوباره بازی که خیلی منظورتو متوجه نشدم اما بازی‌هایی که برای پلاس هرماه رایگان می‌شه رو در صورتی که عضو پلاس باشی، می‌تونی راحت و بدون مشکل و بدون نیاز به خرید دوبارشون، ازشون استفاده کنی. ( فقط تا زمانی عضو پلاس باشی امکان اجرا و استفاده از بازی‌های رایگان وجود داره و با تموم شدن پلاس دیگه نمی شه ازشون استفاده کرد و باید دوباره تمدید کنی. چون می خوای پلاس یکماه بخری این مورد نسبتا خیلی مهمه.) - بازی‌هایی هم که تخفیف پلاس شاملشون می‌شه رو می‌تونی بخری و بدون محدودیت زمانی استفاده کنی.

آواتار هم که مشکلی نداره و پلاس بودن و نبودن در خریدشون زیاد تاثیر نداره.( اما یکسری آواتارهای رایگان برای اعضای پلاس وجود داره که اگر عضو پلاس باشی می‌تونی ازشون استفاده کنی بدون خریدن. البته آوتارهای رایگان پلاس چنگی به دل نمی‌زنه:D )

درباره خرید دوباره بازی که خیلی منظورتو متوجه نشدم اما بازی‌هایی که برای پلاس هرماه رایگان می‌شه رو در صورتی که عضو پلاس باشی، می‌تونی راحت و بدون مشکل و بدون نیاز به خرید دوبارشون، ازشون استفاده کنی. ( فقط تا زمانی عضو پلاس باشی امکان اجرا و استفاده از بازی‌های رایگان وجود داره و با تموم شدن پلاس دیگه نمی شه ازشون استفاده کرد و باید دوباره تمدید کنی. چون می خوای پلاس یکماه بخری این مورد نسبتا خیلی مهمه.) - بازی‌هایی هم که تخفیف پلاس شاملشون می‌شه رو می‌تونی بخری و بدون محدودیت زمانی استفاده کنی.

آواتار هم که مشکلی نداره و پلاس بودن و نبودن در خریدشون زیاد تاثیر نداره.( اما یکسری آواتارهای رایگان برای اعضای پلاس وجود داره که اگر عضو پلاس باشی می‌تونی ازشون استفاده کنی بدون خریدن. البته آوتارهای رایگان پلاس چنگی به دل نمی‌زنه:D )

منطور من این عکسه http://www.8pic.ir/images/59dbwc8efoy0a8nhpy9f.png زیرش زرد نوشته 8.99 دلار برای چیه باید برای خریدش دوباره پول بدم؟

سلام دوستان ببخشيد صفحه ها زياد بود نميشد همرو بخوني. خواستم بپرسم ميشه با كنسول كپيخور به لايو وصل شد وآنلاك بازي كرد كه كپيخور هم نپره ؟ ممنون

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

سلام به همه.دوستان ی سوال دارم :
میخواستم بدونم آیا میشه dlc هارو با اکانت ریجن 1 دانلود کرد و با اکانت ریجن 2 بازی کرد؟
مشکلی پیش نمیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or