درود ، من فکر و ترجیح و سلیقم رو روی UK می زارم در ابتدا ، بعدش US .
از هر دو ریجن استفاده های نسبتا زیادی داشتم ولی UK رو ترجیح می دم ، اون اوایل کمی خرید کارت های PSN برای UK با توجه واحد پوند کمی سخت بود و نسبت به US تنوع کم تری داشت ولی حالا کاملا شرایط روی روال هست و هر دو عالی هستن و حتی فعلا در حال حاظر به نظرم تنوع ، هزینه ، کارایی، کارت های UK بهتر است ، اگر بخواید از طریق کارت فقط خرید کنید .
امکانات این دو استور هم در سطح هم هست تا حدودی ، چینش و نظم و دسترسی ها رو توی US بهتر هست ولی در کل تفاوتی فاحش دیده نمی شه ( پلاس های هر دو ، تخفیف ها و غیره همه در بازه های زمانی متفاوت ضعف و قوت خودشون رو نسبت به دیگری جبران می کنن ، گاه US بهتر و کمی زمان جلوتر UK و ... خودتون بهتر می دونید...)
مورد بعدی که بیشتر از UK حداقل در نسل قبل استفاده می کردم فعال سازی کد های بازی و DLC ها بود که با توجه به فراوون بودن بازی های ریجن 2 ، UK انتخاب بهتر و کم دردسر تری بود .( از بازی های PS4 و نوع ریجن و شرایطش چیزی نمی دونم ولی!)
جز این دو ریجن از ریجن های دیگر استفاده ای نکردم و طرفشون نرفتم ، UK و US در سطح هم قرار می گیرن ولی UK کمی جلوتر و بهتر می دونم از نظر راحتی ، دسترسی ، هزینه ( به خصوص روی ویتا UK خیلی راضی کنندس ، با توجه به تنوع کارت هاش و قیمت این تنوع ، و بازی ها و باز به خصوص بازی های ایندی و خرید مقرون به صرفشون با UK )
بازم سلیقس تا حدودی، چون بیشتر اکانت های استفاده شده بچه ها بین همین دو تاس فکر کنم ، سلیقه کمی دخالت داره.
ایشاله بهترین انتخاب داشته باشی .