(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه سوال.اگه من با اکانتیم که توش پول دارم آواتار بخرم می تونم از اون آواتار تو اکانت اصلیم استفاده کنم یا حتما باید رو همون اکانت خریداری شه؟
برای اوتار امکان چنین کاری نیستش ، فقط برای اکانتی قابل استفاده هستش که باهاش خریداری شده.

سلام
اگه online pass یه بازی ریجن ۲ رو توی اکانت ریجن ۱ وارد کنم میتونم آنلاین بازی کنم؟
نه... اصلا سیستم کد رو نمیشناسه اینطوری.
فرض رو بر این میگیریم که اکانت اصلی شما ریجن 1 هست.
شما میتونی یه اکانت دیگه ریجن 2 بسازی،‌ Code رو در اون وارد کنی فایل رو دانلود کنی بعد بری و در اکانت اصلی خودت که ریجن 1ـه بازی کنی .

عزيزان تو رو خدا يه حرفه اى اينجا پيدا نميشه جواب ما رو بده : نزديك به دو ماه هست نميتونم برم PSN همش اين پيغام رو ميده.This service is currently undergoing maintenance .با هر دو اكانت آمريكا و يك اكانت اماراتم همينو ميگه. البته چون براى دانلود كردن فيلمهاى HD به PSN ميرم از برنامه PS3PROXY براى شر كردن اينترنت استفاده ميكنم و بعدش تو كامپيوتر برنامه پر أكسى يا NextVpn رو با آدرس USA روشن ميكنم تا بهم فيلم اجاره يا خريد بده ولى الان دو ماهه ارور بالارو ميده البته ساين اين ميشه ولى ميخواد بره PSN اذيت ميكنه و ارور ميده تورو خدا يكى جواب مارو بده ممنون

عزيزان تو رو خدا يه حرفه اى اينجا پيدا نميشه جواب ما رو بده : نزديك به دو ماه هست نميتونم برم PSN همش اين پيغام رو ميده.This service is currently undergoing maintenance .با هر دو اكانت آمريكا و يك اكانت اماراتم همينو ميگه. البته چون براى دانلود كردن فيلمهاى HD به PSN ميرم از برنامه PS3PROXY براى شر كردن اينترنت استفاده ميكنم و بعدش تو كامپيوتر برنامه پر أكسى يا NextVpn رو با آدرس USA روشن ميكنم تا بهم فيلم اجاره يا خريد بده ولى الان دو ماهه ارور بالارو ميده البته ساين اين ميشه ولى ميخواد بره PSN اذيت ميكنه و ارور ميده تورو خدا يكى جواب مارو بده ممنون

شما این روش رو امتحان کردی
یکبار استور رو پاک و دوباره نصب کن بدون PS3PROXY ببین میشه یا نه

داداش استور من تا دیروز اینجوری بود پاک کردم و نصبیدم امروز درست شد

- - -ویرایش - - -

وقتی روش مثلث رو بزنی میاد یه گزینه به اسم delete میده پاک کن بعد دوباره روش کلیک کن میخواد 30 مگابایت دانلود کنه و بعدش نصب میشه

سلام اقا
ببخشید اگه میشه یه راهنمایی میکنید برای خرید دیجیتالی بازی باید چی کار کرد مثلا من شنیدم که AC 3 روی PSN هستش میخواستم ببینم برای دانلودش چی کار باید بکنم یا مثلا Flower
:bighug:

سلام اقا
ببخشید اگه میشه یه راهنمایی میکنید برای خرید دیجیتالی بازی باید چی کار کرد مثلا من شنیدم که AC 3 روی PSN هستش میخواستم ببینم برای دانلودش چی کار باید بکنم یا مثلا Flower
:bighug:
كارت PSN ميخري (اعتبار پولي بهت ميده ) ! وارد PS STORE اش مي كني بعد ميري بازي رو از توي PS STORE ميخري و دانلود مي كني و بازيش مي كني

سلام بر تمامی دوستان عزیز یک سوال دارم..بنده یک اکانت ساخته بودم که متاسفانه هم دستگاهم بن شد وهم اکانتم سوسپند شده است...حالا که ویتا گرفتم . پلی 3دیگر و به امید خدا پلی 4رو می گیرم می خوام یک اکانت جدید درست کنم که رو هر سه دستگاه استفاده کنیم راحت....مشکلم اینه کدام ریجن انتخاب کنم منظورم کدام کشو که تو ایران تو خرید ها راحت تر باشیم امکانات بیشتری داشته باشه و.....

سلام بر تمامی دوستان عزیز یک سوال دارم..بنده یک اکانت ساخته بودم که متاسفانه هم دستگاهم بن شد وهم اکانتم سوسپند شده است...حالا که ویتا گرفتم . پلی 3دیگر و به امید خدا پلی 4رو می گیرم می خوام یک اکانت جدید درست کنم که رو هر سه دستگاه استفاده کنیم راحت....مشکلم اینه کدام ریجن انتخاب کنم منظورم کدام کشو که تو ایران تو خرید ها راحت تر باشیم امکانات بیشتری داشته باشه و.....

درود ، من فکر و ترجیح و سلیقم رو روی UK می زارم در ابتدا ، بعدش US .
از هر دو ریجن استفاده های نسبتا زیادی داشتم ولی UK رو ترجیح می دم ، اون اوایل کمی خرید کارت های PSN برای UK با توجه واحد پوند کمی سخت بود و نسبت به US تنوع کم تری داشت ولی حالا کاملا شرایط روی روال هست و هر دو عالی هستن و حتی فعلا در حال حاظر به نظرم تنوع ، هزینه ، کارایی، کارت های UK بهتر است ، اگر بخواید از طریق کارت فقط خرید کنید .
امکانات این دو استور هم در سطح هم هست تا حدودی ، چینش و نظم و دسترسی ها رو توی US بهتر هست ولی در کل تفاوتی فاحش دیده نمی شه ( پلاس های هر دو ، تخفیف ها و غیره همه در بازه های زمانی متفاوت ضعف و قوت خودشون رو نسبت به دیگری جبران می کنن ، گاه US بهتر و کمی زمان جلوتر UK و ... خودتون بهتر می دونید...)
مورد بعدی که بیشتر از UK حداقل در نسل قبل استفاده می کردم فعال سازی کد های بازی و DLC ها بود که با توجه به فراوون بودن بازی های ریجن 2 ، UK انتخاب بهتر و کم دردسر تری بود .( از بازی های PS4 و نوع ریجن و شرایطش چیزی نمی دونم ولی!)
جز این دو ریجن از ریجن های دیگر استفاده ای نکردم و طرفشون نرفتم ، UK و US در سطح هم قرار می گیرن ولی UK کمی جلوتر و بهتر می دونم از نظر راحتی ، دسترسی ، هزینه ( به خصوص روی ویتا UK خیلی راضی کنندس ، با توجه به تنوع کارت هاش و قیمت این تنوع ، و بازی ها و باز به خصوص بازی های ایندی و خرید مقرون به صرفشون با UK )
بازم سلیقس تا حدودی، چون بیشتر اکانت های استفاده شده بچه ها بین همین دو تاس فکر کنم ، سلیقه کمی دخالت داره.
ایشاله بهترین انتخاب داشته باشی .

درود ، من فکر و ترجیح و سلیقم رو روی UK می زارم در ابتدا ، بعدش US .
از هر دو ریجن استفاده های نسبتا زیادی داشتم ولی UK رو ترجیح می دم ، اون اوایل کمی خرید کارت های PSN برای UK با توجه واحد پوند کمی سخت بود و نسبت به US تنوع کم تری داشت ولی حالا کاملا شرایط روی روال هست و هر دو عالی هستن و حتی فعلا در حال حاظر به نظرم تنوع ، هزینه ، کارایی، کارت های UK بهتر است ، اگر بخواید از طریق کارت فقط خرید کنید .
امکانات این دو استور هم در سطح هم هست تا حدودی ، چینش و نظم و دسترسی ها رو توی US بهتر هست ولی در کل تفاوتی فاحش دیده نمی شه ( پلاس های هر دو ، تخفیف ها و غیره همه در بازه های زمانی متفاوت ضعف و قوت خودشون رو نسبت به دیگری جبران می کنن ، گاه US بهتر و کمی زمان جلوتر UK و ... خودتون بهتر می دونید...)
مورد بعدی که بیشتر از UK حداقل در نسل قبل استفاده می کردم فعال سازی کد های بازی و DLC ها بود که با توجه به فراوون بودن بازی های ریجن 2 ، UK انتخاب بهتر و کم دردسر تری بود .( از بازی های PS4 و نوع ریجن و شرایطش چیزی نمی دونم ولی!)
جز این دو ریجن از ریجن های دیگر استفاده ای نکردم و طرفشون نرفتم ، UK و US در سطح هم قرار می گیرن ولی UK کمی جلوتر و بهتر می دونم از نظر راحتی ، دسترسی ، هزینه ( به خصوص روی ویتا UK خیلی راضی کنندس ، با توجه به تنوع کارت هاش و قیمت این تنوع ، و بازی ها و باز به خصوص بازی های ایندی و خرید مقرون به صرفشون با UK )
بازم سلیقس تا حدودی، چون بیشتر اکانت های استفاده شده بچه ها بین همین دو تاس فکر کنم ، سلیقه کمی دخالت داره.
ایشاله بهترین انتخاب داشته باشی .

ممنون از پاسخت دوست عزیز

منم نظرم بیشتر روی ریجن 2UKاست هم ویتای من 3G WIFI REG2UNLOCKریجن 2 است وهم به امید خدا پلی 4ریجن 2 خواهد بود در نتیجه چه بهتر که اکانتم هم ریجن 2UKباشه...من قبلا به توصیه دوستم عزیزم وحیدTAKER-SOSامارات انتخاب کردم که خیلی هم پشیمان شدم..بعدا..چون پوینت سخت گیر میومد... البته بن شده رفته پی کارش ولی چرا ایشون به نظرتون امارات پشینها دداده بودن..ایا مزیتی دارد....

آخرین ویرایش:
ممنون از پاسخت دوست عزیز

منم نظرم بیشتر روی ریجن 2UKاست هم ویتای من 3G WIFI REG2UNLOCKریجن 2 است وهم به امید خدا پلی 4ریجن 2 خواهد بود در نتیجه چه بهتر که اکانتم هم ریجن 2UKباشه...من قبلا به توصیه دوستم وحیدTAKER-SOSامارات انتخاب کردم که خیلی هم پشیمان شدم البته بن شده رفته پی کارش ولی چرا ایشون به نظرتون امارات پشینها دداده بودن..ایا مزیتی دارد....
پیشنهاد ایشون هم قابل احترام ، ولی من شخصا هیچ وقت از امارات خوشم نیومده و هیچ وقتم حس خوبی بهش نداشتم، فکر می کنم بیشترین دلیل امارات انتخاب می شه اینه که در عین اینکه واحد پولیش دلار مخصوص امارات هست ، ریجن 2 هم محسوب می شه!
البته توی صفحات قبل یکی از دوستان گفته بود قیمت هاش جالب نیست ، من خودم تا حالا ندیدم استور امارات رو .
ولی الان هم کارت های پوند مخصوص UK دسترسی خوبی داره ، هم کارت های دلار مخصوص US ، در حالی من کارت های امارات خیلی کم می بینم در سایت های محبوب که برای فروش بزارن، ولی خب ریجن یک بودن US شاید دلیلی باشه کم تر استفاده بشه ولی بازم هم کاملا برتر هستن نسبت به امارات ، هم UK هم US .
در کل هم داشتن یک اکانت اصلی مثلا UK و در کنارش یک اکانت فرعی داشتن مثل US جهت چک کردن و استفاده از مزایاش ، ترکیب خوبی هستش ( البته نه برای ویتا که فقط تک اکانت روش فعال می شه، از PS4 متاسفانه اطلاعی ندارم)

دوستان سلام
اقا ببخشید اگه سوالمو بد جا میپرسم

اقا امکان داره مثلا من gta دانلود کنم موقع نصب بازی ارور بده؟؟؟ چه کار باید کنم تا پیشگیری کنم از ارور دادن در موقع نصب بازی

بعد من اگه الان ps plus بگیرم برا ps3 میتونم به ps4 هم انتقال بدم ؟؟؟

یه سوال دیگه من اکانت ریجن 2 که دارم نه رمزشو بلدم نه تاریخ تولودمو چه جوری باید رمزمو بازیابی کنم ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or