(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان.
من تا حالا psn کارت نخریدم حالا میخواستم یکی بخرم.
فقط مشکلم ایجاست که نمیدونم چه نوع psn کارتی رو خرید کنم.
یکی میشه لطف کنه و بگه واسه چه کشورهایی چه psn کارتهایی جواب میده؟

سلام
دوستان یه سری سوال داشتم

من دارم PSN Card میگیرم برای خرید فیفا 14

از طرفی اکانت خود من امریکا هستش اما به دلایلی دارم PSN Card انگلیس میگیرم

1- قیمت بازیهای جدید که قراره بیان ( مثل FIFA14 ) در استور UK چند پوند هستن ؟ 40 پوندن یا 50 ؟

2- من تست کردم بازیارو وقتی در اکانت امارات میخریدم به اکانت امریکا میخورد بازیهای UK هم در اکانت امریکا اجرا میشن ؟

3- FIFA تمام نسخه هاش در استور هم قرار میگرفته فیفا 14 هم 100% قرار میگیره ؟

سلام دوستان.
من تا حالا psn کارت نخریدم حالا میخواستم یکی بخرم.
فقط مشکلم ایجاست که نمیدونم چه نوع psn کارتی رو خرید کنم.
یکی میشه لطف کنه و بگه واسه چه کشورهایی چه psn کارتهایی جواب میده؟

درود .
PSN کارت رو باید مطابق با ریجن اکانت خودتون بخرید ، بیشتر ریجن های رایج مورد استفاده در اینجا UK (ریجن 2 ) ، US ( ریجن 1 ) , امارات ( فکر می کنم این هم جز ریجن 2 محسوب می شه با واحد دلار مخصوص به خودش و متفاوت از دلار ریجن 1 ) هست.
گویا کارت های مرتبط با ریجن 2 (UK) با ریجن 4 هم سازگار هست ( دوستان بیشتر اطلاع دارند).
خرید مستقیم کارت های PSN وابستگیش به نوع ریجن اکانت شما هست که اون هم تعیین کننده واحد پولی استور شما هست.
در مورد کشور ها هم من فقط ریجن های معمول UK و US و امارات اطلاع دارم که که به ترتیب پوند و دلار آمریکا و دلار مرتبط با امارات براشون در دسترس هست.

- - -ویرایش - - -

تنها كسيم كه نمي تونه ساين اين شه ؟ :((

پ.ن : سرعت دانلود = 20 كيلوبايت بر ثانيه :|

وضعیت اینترنت که اصلا جالب نیست ، ولی وضعیت ساین شدن رو بیشتر با چک کردن PING TIME و TIME OUT و NAT قسمت کانکشن PS3 بررسی کنید ، بیشترین علت ساین نشدن ها از سمت نت بر می گرده به وضعیت Ping Time و Firewall Status ها و دسترسی به IP Address ها که تاثیر مستقیم روی NAT و Fail شدنش می زاره.

درود .
امارات ( فکر می کنم این هم جز ریجن 2 محسوب می شه
دوست عزیز امارات چون تویه اسیاست جزء ریجن 3 محسوب نمیشه؟؟
والا این موضوع و بحث ریجن امارات دقیق مطلع نیستم،ولی فکر کنم همون ریجن 2 باشه و بحث کشورهای آسیای شرقی و ریجن دو بودنش...

والا این موضوع و بحث ریجن امارات دقیق مطلع نیستم،ولی فکر کنم همون ریجن 2 باشه و بحث کشورهای آسیای شرقی و ریجن دو بودنش...

امارات ریجن 4

- - -ویرایش - - -

امارات ریجن 4

سلام
دوستان یه سری سوال داشتم

من دارم PSN Card میگیرم برای خرید فیفا 14

از طرفی اکانت خود من امریکا هستش اما به دلایلی دارم PSN Card انگلیس میگیرم

1- قیمت بازیهای جدید که قراره بیان ( مثل FIFA14 ) در استور UK چند پوند هستن ؟ 40 پوندن یا 50 ؟

2- من تست کردم بازیارو وقتی در اکانت امارات میخریدم به اکانت امریکا میخورد بازیهای UK هم در اکانت امریکا اجرا میشن ؟

3- FIFA تمام نسخه هاش در استور هم قرار میگرفته فیفا 14 هم 100% قرار میگیره ؟

درود .
1 ) تا جایی اطلاع دارم قیمت اکثر بازی های AAA توی UK در ابتدا 49.99 پوند هستش.

2 ) این مورد رو من عکسش رو اجرا کردم جواب داد ، به این صورت که بازی رو از استور US خریدم و توی اکانت UK اجرا کردم بدون مشکل ، چون FIFA 13 که فیزیکیش شامل Online Pass می شد ، نسخه دیجیتالش آنلاین پس هم نمی خواست و بی مشکل روی اکانت UK اجرا می شد ، عکس این هم باید ممکن بشه(باز هم جهت اطمینان از بقیه دوستان بپرس)
فقط تنها قسمتی اینجا مشکل هست بخش Store خود FIFA هستش که اگر بازی رو به طور مثال از استور UK خریده باشی و توی US بخوای از استور خود FIFA استفاده کنی و محتویات مختلف بخری ، امکانش وجود نداره و از عدم تطابق ریجن بازی و اکانت ایراد می گیره.

3) این سوال دقیق متوجه نشدم ، منظور نسخه های Ultimate E و غیره هست؟

استور امارات کی گقته ریجن 4 هست(البته اگر منظورتون استورهست)؟ همون ریجن 2 هستش . ولی کلا استورش به خاطر اینکه قیمت هاش بالا تره بدرد نمیخوره.

استور امارات کی گقته ریجن 4 هست(البته اگر منظورتون استورهست)؟ همون ریجن 2 هستش . ولی کلا استورش به خاطر اینکه قیمت هاش بالا تره بدرد نمیخوره.
من روی یه بازی که میخواستم بخرم پشتشو که دیدم زده بود ریجن 4
رفتم گشتم تو نت تو yahoo answer یکی پرسیده بود جوابشم امارات بود
و تو bc هم پرسیده بودم چندتا (دو نفر:d)از دوستان گفتن ریجن 4
بله شما درست میگید من خود بازیو دیده بودم
منم رو این حساب گفتم

دوستان یه سوال.اگه من با اکانتیم که توش پول دارم آواتار بخرم می تونم از اون آواتار تو اکانت اصلیم استفاده کنم یا حتما باید رو همون اکانت خریداری شه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or