M
تنها كسيم كه نمي تونه ساين اين شه ؟
پ.ن : سرعت دانلود = 20 كيلوبايت بر ثانيه![]()
سلام دوستان.
من تا حالا psn کارت نخریدم حالا میخواستم یکی بخرم.
فقط مشکلم ایجاست که نمیدونم چه نوع psn کارتی رو خرید کنم.
یکی میشه لطف کنه و بگه واسه چه کشورهایی چه psn کارتهایی جواب میده؟
تنها كسيم كه نمي تونه ساين اين شه ؟
پ.ن : سرعت دانلود = 20 كيلوبايت بر ثانيه![]()
درود .
امارات ( فکر می کنم این هم جز ریجن 2 محسوب می شه
دوست عزیز امارات چون تویه اسیاست جزء ریجن 3 محسوب نمیشه؟؟
والا این موضوع و بحث ریجن امارات دقیق مطلع نیستم،ولی فکر کنم همون ریجن 2 باشه و بحث کشورهای آسیای شرقی و ریجن دو بودنش...درود .
امارات ( فکر می کنم این هم جز ریجن 2 محسوب می شه
دوست عزیز امارات چون تویه اسیاست جزء ریجن 3 محسوب نمیشه؟؟
فقط یک بار اکتیو کردن کافیه و دیگه نیازی به اکانتت نداره.الان من اکانتم رو بدم به یکی واسه ی Online Pass ، با یه بار ساین این شدن با اکانت من میتونه Online Pass رو دانلود کنه ؟ یا اکانتم باید بمونه دستش ؟
والا این موضوع و بحث ریجن امارات دقیق مطلع نیستم،ولی فکر کنم همون ریجن 2 باشه و بحث کشورهای آسیای شرقی و ریجن دو بودنش...
امارات ریجن 4
- - -ویرایش - - -
والا این موضوع و بحث ریجن امارات دقیق مطلع نیستم،ولی فکر کنم همون ریجن 2 باشه و بحث کشورهای آسیای شرقی و ریجن دو بودنش...
امارات ریجن 4
سلام
دوستان یه سری سوال داشتم
من دارم PSN Card میگیرم برای خرید فیفا 14
از طرفی اکانت خود من امریکا هستش اما به دلایلی دارم PSN Card انگلیس میگیرم
1- قیمت بازیهای جدید که قراره بیان ( مثل FIFA14 ) در استور UK چند پوند هستن ؟ 40 پوندن یا 50 ؟
2- من تست کردم بازیارو وقتی در اکانت امارات میخریدم به اکانت امریکا میخورد بازیهای UK هم در اکانت امریکا اجرا میشن ؟
3- FIFA تمام نسخه هاش در استور هم قرار میگرفته فیفا 14 هم 100% قرار میگیره ؟
من روی یه بازی که میخواستم بخرم پشتشو که دیدم زده بود ریجن 4استور امارات کی گقته ریجن 4 هست(البته اگر منظورتون استورهست)؟ همون ریجن 2 هستش . ولی کلا استورش به خاطر اینکه قیمت هاش بالا تره بدرد نمیخوره.
برای اوتار امکان چنین کاری نیستش ، فقط برای اکانتی قابل استفاده هستش که باهاش خریداری شده.دوستان یه سوال.اگه من با اکانتیم که توش پول دارم آواتار بخرم می تونم از اون آواتار تو اکانت اصلیم استفاده کنم یا حتما باید رو همون اکانت خریداری شه؟