(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام مي خواستم بدونم كه اگه يه psn card مثلا از اسپانيا بخرم
مي تونم تو يه كشور اروپايي ديگه كه زبوش اينگليسي هست فعالش كنم؟
اصلاٍ كشور اروپايي هست كه زبونه اولش اينگليسي باشه
يا تو خود همون استور اسپانيا بازي رو كه دانلود مي كني زبوناي ديگه هم باشه؟
خيلي اضطراري هست!!

دوستان يه اتفاق خيلي بد واسم رخ داده
اكانت psnم بدون هيچ دليلي بن شده نه دستگاهم هك بود نه هيچي ولي نميدونم چرا بن شده تورو خدا كمك كنيد:((
زبونم لال قرار باشه يه اكانت ديگه بسازم كشورمو كدوم اكانت بزنم؟
ايميلموچك كردم نوشته يه هفته بن شدي حالا بايد ترجمه كنم ببينم واسه چي

سلام مي خواستم بدونم كه اگه يه psn card مثلا از اسپانيا بخرم
مي تونم تو يه كشور اروپايي ديگه كه زبوش اينگليسي هست فعالش كنم؟
اصلاٍ كشور اروپايي هست كه زبونه اولش اينگليسي باشه
يا تو خود همون استور اسپانيا بازي رو كه دانلود مي كني زبوناي ديگه هم باشه؟
خيلي اضطراري هست!!

اگر اكانت يه كشور خاص غير انگليسي زيان رو انتخاب كني زبان اون كشور به صورت پيش فرض برات اعمال ميشه مگر اينكه بتوني بري گزينه زبان رو در منو پيدا بكني و تغييرش بدي به انگليسي
گر چند واحد پول همون اسپانيا هم همون يورو ه !!! البته يه سري كشور هستن كه زبون هاي سختي دارن در همون حوزه يورو و زبونشون به صورت پيش فرض همون انگليسي ه فكر كنم يونان از اين كشورها بود !

زبون اول انگليسي كه همون بريتانيا هست ولي خوب واحدش پوند ه !
مشكلت رو دقيق توضيح بده

دوستان يه اتفاق خيلي بد واسم رخ داده
اكانت psnم بدون هيچ دليلي بن شده نه دستگاهم هك بود نه هيچي ولي نميدونم چرا بن شده تورو خدا كمك كنيد:((
زبونم لال قرار باشه يه اكانت ديگه بسازم كشورمو كدوم اكانت بزنم؟
ايميلموچك كردم نوشته يه هفته بن شدي حالا بايد ترجمه كنم ببينم واسه چي

مصطفي يا فحش دادي يا ريپورت گليچي هكي چيزي كردن برات :d

اگر اكانت يه كشور خاص غير انگليسي زيان رو انتخاب كني زبان اون كشور به صورت پيش فرض برات اعمال ميشه مگر اينكه بتوني بري گزينه زبان رو در منو پيدا بكني و تغييرش بدي به انگليسي
گر چند واحد پول همون اسپانيا هم همون يورو ه !!! البته يه سري كشور هستن كه زبون هاي سختي دارن در همون حوزه يورو و زبونشون به صورت پيش فرض همون انگليسي ه فكر كنم يونان از اين كشورها بود !

زبون اول انگليسي كه همون بريتانيا هست ولي خوب واحدش پوند ه !
مشكلت رو دقيق توضيح بده
نه هنوز نخريدم ولي مي خوام بخرم كه باهاش فيفا ١٤ به همراه يه بازي ديگه بگيرم،فقط مي خواستم بدونم مي شه توي كشور ديگه فعال شه كه ظاهراً مي شه
-كسي هست بازي از ريجن ٢ گرفته باشه؟ بازي همراش چند زبان هست؟
-يونان زبون اولش الماني هست فكر كنم!
-مسي دقيقاً نمي دونه كدوم كشور اروپايي غير اينگليس زبونه استورش اينگليسي هست؟

مصطفي يا فحش دادي يا ريپورت گليچي هكي چيزي كردن برات
:d
خداروشكر فقط يه هفته بن شدم سوني نوشته بدليل آزار بن شدي
قبلش يكي از بچه هاي اينجا اونچيزي كه لايق خانواده اش بود تو پ خ به ما گفت بعدشم بن شد حالا سوخته رفته اينكارو كرده
من اصولا تاكسي بهم فحش نده فحش نميدم الانم خيلي وقته فيفا نميزنم تو فيفا هم فقط فحاشي ميشه وگرنه بقيه بازيها انگار نه انگار همه آقا هستن
فعلا 7 روز سماق ميمكم اين تيكن رو پلات ميكنم تا اكانتم از بن دربياد:bighug:

نه هنوز نخريدم ولي مي خوام بخرم كه باهاش فيفا ١٤ به همراه يه بازي ديگه بگيرم،فقط مي خواستم بدونم مي شه توي كشور ديگه فعال شه كه ظاهراً مي شه
-كسي هست بازي از ريجن ٢ گرفته باشه؟ بازي همراش چند زبان هست؟
-يونان زبون اولش الماني هست فكر كنم!
-مسي دقيقاً نمي دونه كدوم كشور اروپايي غير اينگليس زبونه استورش اينگليسي هست؟

ميخواي پوند نباشه ؟ يعني ميخواي يورو باشه ؟ يورو توي ايران گير نميادهاااااااااا ! خيلي سخت و نادر

خداروشكر فقط يه هفته بن شدم سوني نوشته بدليل آزار بن شدي
قبلش يكي از بچه هاي اينجا اونچيزي كه لايق خانواده اش بود تو پ خ به ما گفت بعدشم بن شد حالا سوخته رفته اينكارو كرده
من اصولا تاكسي بهم فحش نده فحش نميدم الانم خيلي وقته فيفا نميزنم تو فيفا هم فقط فحاشي ميشه وگرنه بقيه بازيها انگار نه انگار همه آقا هستن
فعلا 7 روز سماق ميمكم اين تيكن رو پلات ميكنم تا اكانتم از بن دربياد:bighug:

خوب ديگه بعد ميگي چرا بن شدم :|

سلام دوستان من تازه میخوام تو psn اکانت بسازم.اگه میشه قشنگ و از روی حوصله کارایی ک باید انجام بدم رو بهم بگین :دی
ممنون

سلام
اول این تاپیک برو
[h=3]مهم: آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired[/h]بعد این تاپیک برو
[h=3]آموزش ساخت اکانت در PlayStation Network[/h]بعد تمام شد:d

مشكل اينه كه نمي خوام از ايران بگيرم!
تا الان داشتم قصه ي حسن كرده شبستري رو تعريف ميكردم:|:d

هر جا گرفتي بگير فقط المان نگير :d بازي هاي استور المان محدود و سانسور شده اند
بگيري هم فرقي برات نداره همون گزينه هاي زبون انگليسي رو توي ذهنت جاي اونا بذار

اينترنت ات مشكلي نداره ؟
اگر ميتوني از طريق PC بگير اپديت مربوط به ريجن خودت رو با DOWNLOAD MANAGER بريز روي فلش و دستگاه رو اپديت كن اينطوري مشكلات كمتر ميشه احتمال زياد اينترنت ات كيفيت بالايي نداره
والا حقیقتا قبل خودم تمام ابدیت ها و پچ ها رو با خود دستگاه دانلود میکردم و کوچکترین مشکلی هم نبود.الان جدیدا این مشکل رو پیدا کرده و ارور Suggested Actions رو میده.حتی دستگاه دادم به دوستم و جالب اینکه برای اون هم همین ارور رو میده!!:|حالا بنظرت مشکل از چیه!!:-/

والا حقیقتا قبل خودم تمام ابدیت ها و پچ ها رو با خود دستگاه دانلود میکردم و کوچکترین مشکلی هم نبود.الان جدیدا این مشکل رو پیدا کرده و ارور Suggested Actions رو میده.حتی دستگاه دادم به دوستم و جالب اینکه برای اون هم همین ارور رو میده!!:|حالا بنظرت مشکل از چیه!!:-/

خطا رو كامل بنويس

مشكل اينه كه نمي خوام از ايران بگيرم!
تا الان داشتم قصه ي حسن كرده شبستري رو تعريف ميكردم:|:d

محمد جان تا اونجایی که من میدونم حسن نیستا حسین کرده شبستریه.کلا داستانو اشتباه تعریف کردی.راستی زیرپوشت مبارک :d

منم چند وقتيه اينجوري شدم:d البته هميشه نه ولي اتفاق ميوفته . فقط يه سري بازي هاي خاص.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or