دیگه کد نمخواد میتونی بازی کنه حجمش 66 مگبا سلام بچه ها چند تا سوال داشتم :
آیا بازی FIFA 13 نیاز به آنلاین پس داره برای آنلاین بازی کردن ؟
من تا حالا FIFA 13 رو آپدیت نکردم در کل حجم کل آپدیت هاش چقدر هست ؟
با این پینگ و سرعت میتونم خوب بازی کنم یا لگ اذیتم میکنه :
پینگم تا لوگزامبرگ آلمان بود 159 !
اینم مال تهرانش :
{میخوام با بچه های خودمون بازی کنم}
![]()
دوستان جواب تون رو دادن فقط برای اینکه خودش میپرسه بله همیشه میپرسه البته میتوانی هم اتوماتیک هم بذاریش تا هی نپرسه یعنی رو اکانت خودت یه مثلث میزنی و بعدش گزینه اتوماتیک و همیشه این بیاد بالا رو بزنی تا این طوری راحتر باشییعنی دوباره برم تو سایت پلی استیشن و این بار کشورم رو امارات بذارمو آدرس امارات رو بدم؟
سوییچ کردن بین دو پروفایل چه جوریه؟خودش میپرسه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.چون بدجور تازه واردم...
عزيزان تو رو خدا يكى جواب ما رو بده : چند روزى هست نميتونم برم PSN همش اين پيغام رو ميده.
This service is currently undergoing maintenance .
با هر دو اكانت آمريكا و يك اكانت اماراتم همينو ميگه. ممنون
این نوع پیغام ها همیشه میاد عادی هست بعدم درست میشه اگر تا چهار شنبه درست نشد بیاد تا بهت بگم
ولی به احتمال زیاد درست میشه
جناب الان يك هفته هست همين پيغام رو ميده واقعاً كلافه ام كرده اگه راهى داره لطف كن بگو ممنون
چطوری ای پی رو عوض کنم
چون راک استار ای پی های ایران رو بلاک کرده...
برای مولتیپلیر بازی GTA IV مشکل دارم
ایم حتما مشکل از اینترنت هست مودم رو یکبار خاموش و روش کن باید حتما درست بشهآقا چرا من مثلا یه تم رایگان میخوام بخرم ارور میده؟
دوستان آنلاین بتلفیلد نیاز به کد داره؟؟
اپدیتش چقدر هست؟؟
مشکل من هم هست هم تم و هم پسورد وقتی میخوام دانلود کنم ارور میده با اکانت اصلیمنه آخه فایل دانلود میکنه همینکه تم میخوام بدانلودم ارور میده حتی بازی هم میزنما
نه آخه فایل دانلود میکنه همینکه تم میخوام بدانلودم ارور میده حتی بازی هم میزنما
مشکل من هم هست هم تم و هم پسورد وقتی میخوام دانلود کنم ارور میده با اکانت اصلیم![]()
خير با اكانت دیگه میشه ولی با اکانت اصلیم نمیشه تا حالا فقط تم و پسورد اینجوری شده نه همه بعضی ها مثل تم رایگان و یه پسورد اونچارتد3آخه من همین دیروز یه تم گذاشتم برای دانلود با اکانت اصلیم و دانلود شد و بدون هیچ مشکلی
حتما حتما مشکل از اینترنتون هست