اگه بن شده باشید بدون رودرواسی میگه بن شدید!عزيزان تو رو خدا يكى جواب ما رو بده : حدود دو هفته هست نميتونم برم PSN همش اين پيغام رو ميده.
This service is currently undergoing maintenance .
با هر دو اكانت آمريكا و يك اكانت اماراتم همينو ميگه. ممنون
امكان داره PS3 ام بن شده باشه؟
psn card امارات به کویت نمی خوره نه؟
psn card کویت تو ایران گیر میاد؟
دوستان کسی با برنامه ی Ps3 Pro*xy مشکلی نداره ؟
من همه کارها رو کردم ولی اصلا فایل رو انتقال نمیده , مشکلش چیه ؟اتفاقا من یه هفته پیش یه بازی رو با این برنامه میخواستم دانلود کنم و دانلود هم کردم ولی سر Replace کردنش خیلی اذیتم کرد!اول فکر کردم دیگه کار نمیکنه ولی فهمیدم اشتباه میکردم. مشکل خاصی هنوز نداره.
سلام دوستان، بازی آنچارتد 3 رو که Purchase میکنی، 3 تا فایل توی دانلود لیست میاد. یکی که خوده بازیه 12 13 گیگه، یکی Movies 2D و اون یکی هم Movies 3D !
سوالم اینجاست که برای بازی کردنش لازمه اون 3D هم دانلود کنم؟ یا فقط مخصوص اوناییه که میخوان تو تلویزیون 3D بازی کننش؟
میدونم سوالم مسخرس ولی:
میشه به سونی ایمیل داد که لطفا ریجن اکانتم رو تغییر بدین؟
سلام دوستان:d
PSN از ایران ساپورت می کنه؟ منظورم اینه که مثلا میشه راحت بهش وصل شد؟
اگه جواب بالا اره هست ، سرعتش با اینترنت ایران چطوره؟ لگ میزنه یا نه؟ اصلا میشه راحت باهاش انلاین بازی کرد؟
سلام
به یه مشکلی برخوردم چند روز پیش توی یه بازی به یکی فحش دادم (از قصد نبود) سونی اکانتم
رو بن کرده حالا 3 تا سوال داشتم
1. این مسیج های که رپورت میشه بررسی میشه یا اتوماتیک بن میشی؟(دیگه حالا جرات نمیکنم به یکی بگم تو)
2. راهی هست که اکانتم رو از بن در بیارم؟
3.راهی هست سیو انلاینم رو به یه اکانت دیگه انتقال بدم؟؟؟
سلام سلام دوستان من یه مشکلی دارم نمیتونم اکانت درست کنم یکی میتونه برام درست کنه ؟/ من هر چی میسازم یه اروری میده نمیدونم چشه
سلام.دوستان به یه مشکلی جدیدا من برخوردم.چند روز پیش وقتی که میخواستم فرمور جدید دستگاه رو بگیرم وسطای دانلود ارور میداد.الان هم که میخوام بازی BF 3 رو ابدیت کنم دوباره همون ارور رو میده.کسی میدونه مشکل چیه!!![]()