(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام
اقا ببخشید اگه سوالمو بد جا میپرسم

اقا امکان داره مثلا من gta دانلود کنم موقع نصب بازی ارور بده؟؟؟ چه کار باید کنم تا پیشگیری کنم از ارور دادن در موقع نصب بازی

بعد من اگه الان ps plus بگیرم برا ps3 میتونم به ps4 هم انتقال بدم ؟؟؟

یه سوال دیگه من اکانت ریجن 2 که دارم نه رمزشو بلدم نه تاریخ تولودمو چه جوری باید رمزمو بازیابی کنم ؟؟

بايد اينترنت با كيفيتي داشته باشي كه بد دانلود نشه ! البته خيلي شانسيه كه خراب از اب دربياد

اره ميشه چون روي اكانت پلاس اعمال ميشه نه روي كنسول

راه خاصي نيست واقعا" ! حداقل من نمي شناسم مرگ اينكه بري با ساپورت هاي سوني صحبت كني

ممنون از پاسخت دوست عزیز

منم نظرم بیشتر روی ریجن 2UKاست هم ویتای من 3G WIFI REG2UNLOCKریجن 2 است وهم به امید خدا پلی 4ریجن 2 خواهد بود در نتیجه چه بهتر که اکانتم هم ریجن 2UKباشه...من قبلا به توصیه دوستم وحیدTAKER-SOSامارات انتخاب کردم که خیلی هم پشیمان شدم البته بن شده رفته پی کارش ولی چرا ایشون به نظرتون امارات پشینها دداده بودن..ایا مزیتی دارد....
Uk يه مشكل داره اكثرا ٢٥ و ٣٥ پونديه يعني يه بازي بخواي بخري بايد كلي هزينه كني اما US ١٠-٢٠-٥٠ داره راحت تره و ارزون تر در مياد

Uk يه مشكل داره اكثرا ٢٥ و ٣٥ پونديه يعني يه بازي بخواي بخري بايد كلي هزينه كني اما US ١٠-٢٠-٥٠ داره راحت تره و ارزون تر در مياد

در گذشته شاید ولی الان حداقل ازچند ماه گذشته ، 5 ، 10 ، 15، 25 ، 35 و 42 پوند های UK ، تنوع رو از US بیشتر کرده ، نمی شه گفت هزینه رو بهتر کرده چون معادل هم حساب کنی تقریبا مثل هم هستن و تفاوتی فاحشی ندارن ولی خب خرید یک کارت 15 پوند کمی مقرون به صرفه تر در می یاد از یک کارت 20 دلار US ، به خصوص برای ویتا و بازی های ایندیش.

الان با صرفه تر اکانت uk هست چون psn کارتهاش قیمتش مناسب شده ولی حدود 15 ماه پیش به این گونه نبود اون موقعه صرف با اکانت امارات بود من هم اون موقعه پیشنهاد اکانت امارات میدادم چون psn کارتهاش به راحتی پیدا میشد الان هم به راحتی پیدا میشه ولی چون قیمت پونذ بهتر شده الان با این وضعیت اکانت پوند بهتره با صرفه تر هم نسبت به دلار امارات در میاد .من به اون دوستمان هم حدود 15 ماه پیش پیشنهاد داده بودم :d

دوستان یه سوال دیگه تو پی اس ان نمیشه مثل لایو بعدا ریجن رو عوض کنیم منم الان موندم usکنم یا uk بیشتر نظرم به خاطر ریجن کنسول هام ukاست ولی بعدا بخواییم عوض کنیم ایا میشه تو لایو هم ukبودم الان عوض کردم usکردم البته تو لایو مهم نیست ..چون پوینت است....

دوستان یه سوال دیگه تو پی اس ان نمیشه مثل لایو بعدا ریجن رو عوض کنیم منم الان موندم usکنم یا uk بیشتر نظرم به خاطر ریجن کنسول هام ukاست ولی بعدا بخواییم عوض کنیم ایا میشه تو لایو هم ukبودم الان عوض کردم usکردم البته تو لایو مهم نیست ..چون پوینت است....
همچین امکانی وجود نداره،‌...

در گذشته شاید ولی الان حداقل ازچند ماه گذشته ، 5 ، 10 ، 15، 25 ، 35 و 42 پوند های UK ، تنوع رو از US بیشتر کرده ، نمی شه گفت هزینه رو بهتر کرده چون معادل هم حساب کنی تقریبا مثل هم هستن و تفاوتی فاحشی ندارن ولی خب خرید یک کارت 15 پوند کمی مقرون به صرفه تر در می یاد از یک کارت 20 دلار US ، به خصوص برای ویتا و بازی های ایندیش.
منم اكانتم uk هست اما اين ٥.١٠.١٥ و.... كه ميگي هميشه در دسترس نيست معمولا به صورت محدود هست و سريع تموم ميشه. اكثرا همون ٢٥ و ٣٥ دارن.

به عقیده بنده امارات بهترینه ، پلاسش که همون بازیای uk هست ، واحدپولیشم که دلاره:-" حد اقل از پلاس امریکا بهتره:|

بچه ها استور شماهم under maintenance شده یا فقط برا منه؟ میخاستم یه دقه نیدفور اسپیدو بزنم تو دانلود لیستم:|

Last edited by a moderator:
دوستان یه سوال داشتم من و دوستم شریکی میتونیم یه بازی از psn بخریم؟ یعنی باید یه اکانت جدید مشترک بسازیم؟ واگر میشه و دانلود کردیم رو یوزر های قبلیمون اکتیو میشه یا نه یه راهنمایی بکنید ممنون چند بار میتونیم دانلود کنیم اون بازی رو محدودیت داره یا نه

دوستان یه سوال داشتم من و دوستم شریکی میتونیم یه بازی از psn بخریم؟ یعنی باید یه اکانت جدید مشترک بسازیم؟ واگر میشه و دانلود کردیم رو یوزر های قبلیمون اکتیو میشه یا نه یه راهنمایی بکنید ممنون چند بار میتونیم دانلود کنیم اون بازی رو محدودیت داره یا نه

- تا جایی نکات شریکی خریدن رو می دونم ; می شه و خیلی ساده و کاربردیس! ، شما یکی از اکانت های خودتون
یا دوستتون رو شارژ می کنید ، با یکی از این اکانت ها که بعدا اکانت مالک ( own ) نامیده می شه بازی رو می خرید ، یک نفر هم یوزر پس همین اکانت مالک رو در اختیار دیگری می زاره و اون فرد هم توی دستگاهش اکانت دوستش رو فعال می کنه و بازی خریده شده رو از لیستش دانلود می کنه ، اکانت مالک باید همیشه توی دستگاه شخص دوم باشه ، همون شخص می تونه با هر چند تا اکانتی توی دستگاه خودش بازی رو اجرا کنه ، ولی حتما اکانت مالک باید توی دستگاهش تا وقتی می خواد از اون بازی مورد نظر استفاده کنه باشه.(ساخت اکانت جدید مشترک هم لزومی نداره ، ولی خب عده ای ترجیح می دن کلا یک اکانت تازه برای خرید های دو نفره بسازن و بین خودشون تبادل کنن ، کار جالبیس، این جوری اکانت های اصلی درگیر نمی شه )
- فعال سازی اکانت ها واستفاده از بخش دانلودش تا جایی میدونم فقط روی دو دستگاه انجام می شه و تعداد دانلود های بازی هم محدودیت نداره.

بله میتونید این کار رو انجام بدید...
ابتدا یه اکانت جدید بسازید ... بعد یوزر و پسورد اکانت رو به دوستتون بدید تا اکانت رو وارد کنسولش بکنه
بعد یکنفرتون بره بازی رو از استور بخره بعد به نوبت وارد اکانت بشید و بازی رو بزنید تا دانلود بشه
بعد هم به راحتی روی اکانت اصلی خودتون برید و بازی کنید

فقط به 2 تا نکته باید توجه کنید یکی اینکه اون اکانتی که باهاش بازی رو میخرید از روی دستگاه پاک نکنید چون بازی غیر فعال میشه
نکته دوم هم این که اون اکانت مشترک رو نمیشه هر 2 نفر با هم داخلش ساین این بشن باید نوبتی واردش بشید

بله میتونید این کار رو انجام بدید...
ابتدا یه اکانت جدید بسازید ... بعد یوزر و پسورد اکانت رو به دوستتون بدید تا اکانت رو وارد کنسولش بکنه
بعد یکنفرتون بره بازی رو از استور بخره بعد به نوبت وارد اکانت بشید و بازی رو بزنید تا دانلود بشه
بعد هم به راحتی روی اکانت اصلی خودتون برید و بازی کنید

فقط به 2 تا نکته باید توجه کنید یکی اینکه اون اکانتی که باهاش بازی رو میخرید از روی دستگاه پاک نکنید چون بازی غیر فعال میشه
نکته دوم هم این که اون اکانت مشترک رو نمیشه هر 2 نفر با هم داخلش ساین این بشن باید نوبتی واردش بشید
درست پس خیالم راحت شد ممنون از راهنماییتون ما که به جز دانلود دیگه نیاز نیست وارد اون اکانت بشیم فقط سر دانلود دیگه

آخرین ویرایش:
دوستان من یکی از بازی هام رو به یه دزد بی همه چیزی فروختم ، اکانت هم دادم Online Pass رو دانلود کنه .
منتها ایشون Email اکانت منو عوض کردن . PSN هم به من یه ایمیل داده که اگه واقعا شما ایمیل خودتون رو عوض نکردین با تیم ساپورت ما صحبت کنین .
منم بهشون موضوع رو گفتم . به نظرتون کمک میکنن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or