(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به عقیده بنده امارات بهترینه ، پلاسش که همون بازیای uk هست ، واحدپولیشم که دلاره:-" حد اقل از پلاس امریکا بهتره:|

بچه ها استور شماهم under maintenance شده یا فقط برا منه؟ میخاستم یه دقه نیدفور اسپیدو بزنم تو دانلود لیستم:|

سلام یه سوال چرا از پلاس امریکا بهتره به چه دلیل وشما پی اس ان کارد از همین سایت ها us میگیری یا نه کارتی می گیری چون من سایتی نمی شناسم که پی اس ان کارد امارات بفروشه

دوستان من یکی از بازی هام رو به یه دزد بی همه چیزی فروختم ، اکانت هم دادم Online Pass رو دانلود کنه .
منتها ایشون Email اکانت منو عوض کردن . PSN هم به من یه ایمیل داده که اگه واقعا شما ایمیل خودتون رو عوض نکردین با تیم ساپورت ما صحبت کنین .
منم بهشون موضوع رو گفتم . به نظرتون کمک میکنن ؟

یه موقع هایی میگن باید تماس بگیری که ازت یه سری سوالات مثل تاریخ تولد و... میپرسه.

سلام یه سوال چرا از پلاس امریکا بهتره به چه دلیل وشما پی اس ان کارد از همین سایت ها us میگیری یا نه کارتی می گیری چون من سایتی نمی شناسم که پی اس ان کارد امارات بفروشه

دوست عزیز ، هرکی نظر خودشو داره ، شما خودت اگه امکانش رو داری استور های امریکا و انگلیس یا امارات رو مقایسه کن ، ببین کدوم بیشتر بدردت میخوره ، واسه همون پلاس بگیر.
در مورد psn card ، خیر ! دلار امریکا برای استور امارات قابل استفاده نیست. شما باید psn card امارات بگیری که معمولاً سایت ها فقط کارت های استور امریکا و انگلیس رو دارن.
پیشنهاد میکنم که اگه میخوای اکانت بسازی یا واسه استور امریکا بساز یا انگلیس چون این دوتا از بقیه بهتر هستن و کارت هاشون هم همه جا پیدا میشه.

دوستان من یکی از بازی هام رو به یه دزد بی همه چیزی فروختم ، اکانت هم دادم Online Pass رو دانلود کنه .
منتها ایشون Email اکانت منو عوض کردن . PSN هم به من یه ایمیل داده که اگه واقعا شما ایمیل خودتون رو عوض نکردین با تیم ساپورت ما صحبت کنین .

اگه تاريخ تولد اكانتت يادت نباشه , بهتره با اكانتت خداحافظي كني .....

چون پلاس امریکا معمولا بازیای پی اس پیو برا ویتا مجانی میکنه ولی 3هاش یه زمانی اینفیمس و لیتل بیگ 2 و ... بود ولی پلا اااروپاوامارات یکیه! فردا اسسین 3 و استالت اینک و اوربان ترایلو ... فری میشه:((
=======
بچه ها اگه الان که موست وانتد تو پلاسه بزنم تو دانلود لیستم ، وقتی یه ماه دیگه شارژ اینترنت بگیرم که مست وانتد از پلاس در اومده ، بازی نسخه کاملشه یا نسخه trialمیشه؟ فرضا من تا سال دیگه پلاس دارم حتما جواب بدید:دی

دوستان من دنبال یه اکانت میگردم که قبلا بازی های پلاس رو باهاش دانلود کرده باشه
یعنی تو دانلود لیستش بازی های قبلی پلاس بوده باشه ترجیحا اکانت برای اروپا باشه
کسی از دوستان داره این اکانت رو ؟ اگر هم بخواد میتونم مبلغی رو پرداخت کنم چون میخوام پلاس بگیرم خودم و اینکه میخوام اکانت برای خودم بشه

خیلی مهمه
ممنون میشم کسی داره بهم پیغام بده
مرسی

Hi Kiarash,

Thanks for your e-mail about your Sony Entertainment Network (SEN) account.

I can see from your e-mail that you're having some problems with your SEN account. As we take the security of SEN accounts very seriously, we are unable to provide support on this matter by e-mail as we will need you to answer some security questions before we can investigate this further.

As a result, I'd be grateful if you'd call PlayStation Support on 0844 736 0595, quoting reference 3363441, where one of our team will be happy to help you. You’ll find our opening times below, however you might find it easier to speak to our team during our quieter period between 11:00 and 15:00. Calls to PlayStation Support cost 4p per minute from a BT land line however calls from other providers and mobile operators may vary.

خب جواب ایمیل من رو دادن . ولی من این شماره ( 0595 736 00844 ) رو که میگیرم یه زنه به انگلیسی میگه شماره درست نیست :| خواهشا راهنمایی کنین .
0595 736 00844

دوستان خواهشا کمک کنین .
هر کی کمک کنه پس بگیرم اکانتمو یه شیرینی خوب بهش میدم :دی

ویرایش : خب کاشف به عمل اومد که اول اون شماره باید کد کشور انگلستان رو وارد کنم . ولی فعلا که بوق اشغال میزنه .
طبق ایمیل خودشون گفتن اگه بین ساعت 11 تا 15 زنگ بزنم بهتره .
حالا سوال اینجاس 11 به وقت اونا یا به وقت لپتاپ من ؟ :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or