Infected Area
کاربر سایت
امروز زنگ زدم به این کفتی پارس آنلاین بهش میگم ۵ روزه خرابه فقط واسه منم نیست برای بیشتر دوستامم خرابه بعد جواب میده:
فعلا که مشکل کلی نداریم بازی هم ساپورت نمیکنیم اگه دوستانتون هم مشکل دارن بگین خودشون تماس بگیرن ..
بعد پریدم بهش میگم چرا پس توی نظرسنجی تون گزینه بازی هم هست ؟ چند ثانیه ساکت شد بعد میگه ایشالا حالا پیگیری میکنیم پشت خط شلوغه فعلا منم گفتم همون دوستامن عزیز دل و تققققق گوشی رو گذاشتم البته تق نه دیددد قطع شد :d)x
راستی مهدی اینا از قسط اون نظرسنجی گذاشتن بدونن مردم بیشتر اوقات با نت چیکار میکنن گند بزنن بهش .. انقدر این چند روزه مثل پیرزن ها فوش و نفرین براشون فرستادم دو روز دیگه همشون نفله میشن ..
2 / 3 تومن 7pn بگیر شر کن حالیه، با vp خیلی حال می ده :d من با اینکه مشکل ندارم vp شر کردم :d دارم حال می کنم تا killzone سرچ می کنم لابی پر تا خرخر بدونه لگ پیدا می کنه خفن :d هیچ اروری نمی ده، استور بالا می یاد مامان :d 360 کانکت ی شه هلو :d می ری فیس بوک و یتوب تیم ملی :d.
ما از چه نعمت هایی محروم بودیم خبر نداشتیم بجز سرعت پایین تو این **** .
من بدون چیز پی ان راحت کیلزون 3 میزنمدقیقاً منم با چیز پی ان به سرورای کیلزون 3 وصل شدم با اینکه سرعت پایین بود اما چند دقیقه اول کُپ کردم !:shocked: لگ خیلی کم بود یه چیز جالب هم از مولتی پلیر نمینداخت بیرون چون اگر بدون وی پی وصل شی 1 دقیقه نشده یه سری ارور عجیب میاد و کیک میکنه :d اما برای آنچارتد 3 برعکسه ! 1 ساعت هم صبر کنی بازی فایند نمیکنه ! به هیچ وجه ! مگر اینکه یه آدم نیکوکار پیدا شه تورو بیاره تو پارتی و اون وقت بازی پیدا میکنه لگ هم که چه عرض کنم لگ نیست سوپر لگه :d 3 الی 4 ثانیه با مرورگر هم رفتم فیسبوک مزخرفترین نسخه فیسبوک رو آورد ! فکر کنم با گوشیه نوکیام ( از این 70-80 تومنیا ) میرفتم فیسبوک یه نسخه باحالتر بالا میومد :d
متاسفانه نتونستم با استفاده از PS3Prox لینک رو از حلق کنسول بکشم بیرون ! نمیدونم چرا موقعی که چیز پی ان شیر شده نمیشه این کارو کرد !
و اما اینکه به Music Unlimited رفتم اما بازم ارور میداد که این سرویس داخل کشور شما ممکن نیست ؟!؟ مگه من رو به عنوان شهروند سوئیسی ( :d ) نمیشناسه ؟ از کجا فهمید من هنوز ایرانی ـم ؟
یه مورد دیگه هم عذابم میده من با لپتاپ وی پی ان رو شیر میکنم لپتاپ خیلی داغ میکنه ! انگار CPU میخواد منفجر شه :d خدا نبخشه این مدیرای پارس آنلاینو
منم شبانه خیلی دانلود کردم ولی شاتل محدود نکرده علتشو پرسیدی چرا محدود کرده؟دارم دیوونه میشم , 4 روز یه ضرب شبانم رو گذاشتم برای دانلود inFAMOUS 2 . 15 گیگ دانلود کردم.
ریختمش تو دستگاه , ولی موقع نصب ارور میده
کسی میدونه باید چی کار کنم؟
اشکم داره درمیاد , دهنم سرویس شده. کسی راه حلی نداره؟
شاتل هم شبانم رو محدود کرد , زنگ زدم کلی دعوا کردم , طرف میگه 40 گیگ توی یک ماه دانلود کردی , برگشتم گفتم یعنی نباید میکردم؟
یعنی دیگه نمیتونم دوباره هم بزارمش واسه دانلود
دقیقا سر 15 % ارور میده. ارورش هم اینه : 80029564 .
چی کار کنم؟
کسی هست که اینو دانلود کرده باشه , بزنه رو DVD واسم بفرسته؟
بخدا دارم دیوونه میشم
کمک کنید
ایشون نگفت نمیتونم وصل بشم گفت با *V*PN بهتره !من بدون چیز پی ان راحت کیلزون 3 میزنم
بايد با برنامه ps3 proxxxxxxxxxyلينكشو بدست بياري با idm مثه مرد دان كني بعد دوباره با برنامه بريزي روي ps3دارم دیوونه میشم , 4 روز یه ضرب شبانم رو گذاشتم برای دانلود inFAMOUS 2 . 15 گیگ دانلود کردم.
شاتل هم شبانم رو محدود کرد , زنگ زدم کلی دعوا کردم , طرف میگه 40 گیگ توی یک ماه دانلود کردی , برگشتم گفتم یعنی نباید میکردم؟
چی کار کنم؟
بخدا دارم دیوونه میشم
کمک کنید
دارم دیوونه میشم , 4 روز یه ضرب شبانم رو گذاشتم برای دانلود inFAMOUS 2 . 15 گیگ دانلود کردم.
چی کار کنم؟
بخدا دارم دیوونه میشم
کمک کنید