ARTiCiX
کاربر سایت
امروز زنگ زدم به این کفتی پارس آنلاین بهش میگم ۵ روزه خرابه فقط واسه منم نیست برای بیشتر دوستامم خرابه بعد جواب میده:
فعلا که مشکل کلی نداریم
بازی هم ساپورت نمیکنیم
اگه دوستانتون هم مشکل دارن بگین خودشون تماس بگیرن 
..
بعد پریدم بهش میگم چرا پس توی نظرسنجی تون گزینه بازی هم هست ؟ چند ثانیه ساکت شد بعد میگه ایشالا حالا پیگیری میکنیم پشت خط شلوغه فعلا منم گفتم همون دوستامن عزیز دل و تققققق گوشی رو گذاشتم البته تق نه دیددد قطع شد :d
)x
راستی مهدی اینا از قسط اون نظرسنجی گذاشتن بدونن مردم بیشتر اوقات با نت چیکار میکنن گند بزنن بهش .. انقدر این چند روزه مثل پیرزن ها فوش و نفرین براشون فرستادم دو روز دیگه همشون نفله میشن ..
فعلا که مشکل کلی نداریم
بازی هم ساپورت نمیکنیم
اگه دوستانتون هم مشکل دارن بگین خودشون تماس بگیرن 
..بعد پریدم بهش میگم چرا پس توی نظرسنجی تون گزینه بازی هم هست ؟ چند ثانیه ساکت شد بعد میگه ایشالا حالا پیگیری میکنیم پشت خط شلوغه فعلا منم گفتم همون دوستامن عزیز دل و تققققق گوشی رو گذاشتم البته تق نه دیددد قطع شد :d
)xراستی مهدی اینا از قسط اون نظرسنجی گذاشتن بدونن مردم بیشتر اوقات با نت چیکار میکنن گند بزنن بهش .. انقدر این چند روزه مثل پیرزن ها فوش و نفرین براشون فرستادم دو روز دیگه همشون نفله میشن ..

تو این ****
با مرورگر هم رفتم فیسبوک مزخرفترین نسخه فیسبوک رو آورد ! فکر کنم با گوشیه نوکیام ( از این 70-80 تومنیا ) میرفتم فیسبوک یه نسخه باحالتر بالا میومد :d
:d خدا نبخشه این مدیرای پارس آنلاینو