(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا این ps3 proxy اونقدرها هم سرعتش خوب نیست.
سرعت دانلود اصلی من حدود 60 هست الان این داره با40 دانلود میکنه
زیاد فرقی با دانلودر خود سونی3 نداره

عزيز بايد لينك رو وارد idm كني. كلا فلسفه وجود PS3 PROXY همين بوجود اوردن لينك و در نهايت استفاده از اون در IDM هست !! در غير اينصورت بقول خودتون هيچ فرقي با دانلود كردن با PS3 نداره !!

اگه وسط دانلود با pc به هر دلیلی پاز بزنی فایلت خراب میشه و دیگه هم کاریش نمیشه کرد حتی اگه وسط دانلود ps3 برق بره یا بدون پاز خاموش کنی دستگاه رو احتمال اینکه فایل خراب بشه 50 /50 هست
اگه وسط دانلود با ps3 ترافیک تموم بشه فایل 5 کیلو بایتی دانلود میشه و خراب میشه
نه , پاز مشکلی ایجاد نمیکنه ( من تا حالا 10 تا فایل حجیم با پاز گرفتم , هیچی نشده )

آره , ترافیک که تموم شه , ناقص DL میکنه

من دارم با idm دانلود میکنم که این سرعت رو دارم:d:|

احتمالا یه مشکلی داری , چون من خیلی جاها اکانت VIP دارم , ولی Max سرعتی که میتونم بگیرم رو با همین فایل هایی که از PSN میگیرم , میفهمم.

یعنی اصلا بعضی وقتها یه دونه میزارم یه ذره دانلود شه , که سرعتم بیاد دستم!

به من راحت 250 رو میده ( ولی قبلش گفتم , شاتل محدودم کرد! ) من حدود 25 گیگ توی 10-12 روز شبانه از همین سرورهاش دانلود کردم.

شما جای دیگه بیشتر از این سرعت میگیری؟ ( منظورم لینک دیگه ایه )

احتمالا یه مشکلی داری , چون من خیلی جاها اکانت VIP دارم , ولی Max سرعتی که میتونم بگیرم رو با همین فایل هایی که از PSN میگیرم , میفهمم.

یعنی اصلا بعضی وقتها یه دونه میزارم یه ذره دانلود شه , که سرعتم بیاد دستم!

به من راحت 250 رو میده ( ولی قبلش گفتم , شاتل محدودم کرد! ) من حدود 25 گیگ توی 10-12 روز شبانه از همین سرورهاش دانلود کردم.

شما جای دیگه بیشتر از این سرعت میگیری؟ ( منظورم لینک دیگه ایه )
والا من با خود دانلود کننده ps3 بازی رو میگیرم زیاد مشکلی نداره:d
سرعتم ازسایت p30day.com حدود 80 هست که حداکثرشه

والا من با خود دانلود کننده ps3 بازی رو میگیرم زیاد مشکلی نداره:d
سرعتم ازسایت p30day.com حدود 80 هست که حداکثرشه
نمیدونم مشکلت از چیه , ولی اصولا باید Max سرعتترو با همین لینک ها بگیری.

بعد دستگاه رو روشن میزاری , به دستگاهت فشار میاد , خوب نیست.

نمیدونم مشکلت از چیه , ولی اصولا باید Max سرعتترو با همین لینک ها بگیری.

بعد دستگاه رو روشن میزاری , به دستگاهت فشار میاد , خوب نیست.
دستگاه اگه اسلیم باشه 3-4روز هم روشن بمونه مشکلی پیش نمیاد.:d
جون سگ داره لامصب

دوستان پارس آنلاینی در چه وضعیتی هستین شمام هنوز مشکل دارین ؟؟

دستم بنده یه از یه طرف 10 روز پیش بود اکانتمو تمدید کردم ! از یه طرف برای تعویض ISP چند روز بدون اینترنت میمونم ! کاش یه چند روز زودتر خراب میشد اشتراکمو تمدید نمیکردم ! :(

دستم بنده یه از یه طرف 10 روز پیش بود اکانتمو تمدید کردم ! از یه طرف برای تعویض ISP چند روز بدون اینترنت میمونم ! کاش یه چند روز زودتر خراب میشد اشتراکمو تمدید نمیکردم ! :(
شما میتونی پیج باز کنی برای من فقط بازیسنتر رو میاره به هیچ عنوان جای دیگه باز نمیشه :|!

دوستان پارس آنلاینی در چه وضعیتی هستین شمام هنوز مشکل دارین ؟؟
من سه روز پیش از طریق ایمیل مشکلم رو بهشون اعلام کردم و خیلی محترمانه گفتم اگر کاری در جهت رفع این مشکل نشه بنده هم مجبورم برم دنبال یه شرکت دیگر برای ارائه سرویس. البته کمی هم تعریف کردم و از این حرفها. امروز ساعت 8 صبح زنگ زده روی موبایلم :-/ میگه الان توی محل هستید مشکلتون رو حل کنم گفتم والا من محل کارم هستم حالا قرار شده ساعت 2 تا 3 ظهر تماس بگیره تا مشکل رو حل کنه.
باید منتظر بمونم تا اون موقع ببینم چطوری میخواد مشکل حل کنه. اگر به نتیجه رسیدم به اطلاع دوستان میرسونم

من دیگه خسته شدم از پارس آنلاین دارم ISP رو عوض میکنم
خوب دوستان همین طور که گفته بودم ISP عوض شد و ما از پارس آنلاین خدا حافظی کردیم و به ISP قبلی که ازش اینترنت می گرفتم برگشتیم (َ انا اینترنت ارومیه ) و مثل هلو آنلاین هستم حالا نمیخوام بگم خدا لعنتت کنه پارس آنلاین چون روزای خوبی هم داشتیم با پارس ولی این اواخر زیاد اذیت میکرد مارو و گویا دارن یه تغییراتی هم اعمال میکنن

من الان با آقای تیموری تو پارس انلاین صحبت کردم . اینطور که ایشون میگفتند خودشونم نمیدونند چرا این قضیه ایجاد شده گفت دارند بررسی میکنند ببین علت چیه.
من بهشون گفتم که خیلی دوستان منم که پارس انلاین دارند این مشکل را دارند و فقطم پارس انلاین این مسئله رو داره. حالا گفت تا شنبه اخر وقت صبر کن شاید درست بشه ولی گفت معلوم نیست
حالا تا شنبه هم صبر میکنم نشد چار انلاین خداحافظ .......................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or