mohsen7337
کاربر سایت
f****************** فقط دو روز گذشته که سیزن پس The Walking Dead رو 15.99 گرفتم الان تو فروش تابستانه شده 12.99 ف************* .
چقدر بازی تخفیف خورده !!!
به نظرم صبر میکردی واسه پلاسم میومد :d
f****************** فقط دو روز گذشته که سیزن پس The Walking Dead رو 15.99 گرفتم الان تو فروش تابستانه شده 12.99 ف************* .
چقدر بازی تخفیف خورده !!!
بله هم راحت تر کانکت باید بشید هم راحت بدونه لگ بازی کنید .
نه , نمیتونی.دوستان یه سوال داشتم من اگه پلاس بگیرم بعد یه بازی که رایگان هست بگیرم و دانلود کنم بعد ار تمام شدن مدت پلاس بازم میتونم همون بازی رو که دانلود کردم بازی کنم یا نه ؟
دیروز زنگ زدم به پارس آنلاین کلی داد و بیداد کردم بالاخره جواب دادن !
میگه حداکثر مشکلات تا ۱۵ شهریوره داریم پروفایل ها رو عوض میکنیم یه همچین چیزی که توی ساعت های free مشکل کندی سرعت نباشه !!
آقا ما اصلن نمیخوایم رایگان باید کی رو ببینیم !
ارشيا بيا همه با هم بريم تو ديوار :d
والا من 5-6 روزي هست نتونستم با اكانت اصلي ايم بازي كنم !
با اكانت دومم ميرم كه فقط يه دوست دارم توش كه اونم اكانت اصلي خودمه !
حدودا 10-20 دقيقه هم هي ميزنم تا وصل بشه ! بايد هم زودتر توي بتل 3 رفته باشم و گرنه سر سينك كردن تروفي ها ميمونه
ارشيا بهش مي گفتي غلط كرديد !!! هر دفعه من زنگ زدم گفتم اينطوري ام گفتند شما DNS تون رو بايد DNS مارو بزنيد !
واي كه ARMORED KILL در راهه و نه نت دارم نه صادق هستش هم اسباب كشي دارم هم تو خونه جديد فعلا" نتي ندارم
دوستان این پارس آنلاین دیگه شورش رو در آورده.فکر کنمک یه فایروالی چیزی نصب کرده که اینطوری شده.دیوار چیه بریم بپریم توی سد کرج !
به خدا زندگی برام زحر شده !
جای ما این مهرداد همش هست مثلا اونم پارس آنلاینه ! :d
مشکل هامون هم یکی ه یارو بعد امروز میگه مشکلی نداریم کسی از دوستاتون مشکل داشت بگو خودش زنگ بزنه !!!پارس ان لاین
جان مادرتون یکی به سوال منم جواب بده
من little big planet 2 رو از پلاس دانلود و نصب کردم هجمش 5.72gb بود واقعا هجمش اینجوریه؟ ؟
در ضمن ایکون بازی هم که اومده نوشته little big planet 2 digital version مال شما هم اینجوریه؟ من احساس میکنم این بازی کامل نیست.
درضمن من پورتابل ایدی رو تو امضا قرار میدم ولی درست نمیاد مشکلم کجاست؟
------------------------------------------------
من برای وصل شدن به psn هیچ مشکلی هم ندارم
تست پینگ من با لندن اینجور شد واسه انلاین بازی کردن چطوره
اخه من با pc انلاین میزنم باید پینگ زیر 150 باشه بیشتر لگ میشه
من شاتل دارم و خیلی راضی امپارس آنلاین تازگی ایراد پیدا کرده حتی کانکت هم نمیشه چه برسه بازی آنلاین!
کدوم شرکت خوبه؟؟؟