دوستان این پارس آنلاین دیگه شورش رو در آورده.فکر کنمک یه فایروالی چیزی نصب کرده که اینطوری شده.
اینجا رو ببینید. شما هم به ما بپیوندید تا با هم یه فکری بکنیم
پرسش پارس آنلاین ای هایی که مشکل قطعی PSN دارن بیان تو می - psbaz
اگه به درد بازی نمیخوره پس چطور من هر بازی که دلم خواست به راحتی میتونم بازی کنمگويا پارس انلاين دوباره وعده سر خرمن داده كه سه شنبه درست ميشه
من الان isp چهارمه كه عوض كردم اومدم پارس انلاين فقط ميتونم بگم شاتل گرونترين isp هست كه اصلا بدرد گيم نميخوره
بنظرم پارس انلاين خوبه ايشالا مشكلش حل ميشه مخابرات هم خوبه البته بايد از همشهريهاي انلاين بازت بپرسي كدوم isp از همه واسه گيم بهتره
4 روزه پارس آنلاین وصل نمیشه ! یعنی فاجعه
این خرابی ها وسط تابستون یعنی ستم ! حیف این پول نازنینی که به پارس آنلاین میدم
جان مادرتون یکی به سوال منم جواب بده
من little big planet 2 رو از پلاس دانلود و نصب کردم هجمش 5.72gb بود واقعا هجمش اینجوریه؟ ؟
در ضمن ایکون بازی هم که اومده نوشته little big planet 2 digital version مال شما هم اینجوریه؟ من احساس میکنم این بازی کامل نیست.
همینطوره. امروز دوباره زنگ زدم میگن ما بازی support نمی کنیم و پورت های https هم معلوم نیست کی درست بشن. )x
از دوستان پارس انلايني كه كانكت نميشن لطفا بيان توي اين تاپيك و اعلام امادگي كنن واسه اغتشاشات عليه پارس انلاين:d
پرسش پارس آنلاین ای هایی که مشکل قطعی PSN دارن بیان تو می - psbaz
دوستان از سونی ایمل اومده اگه عضو پلاس بشی غیر از walking dead 1-2 یازده تا بازی دیگه رو هم میتونی مجانی بگیری(اونم infamous-lbp2-ratchetclanck)