(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لطفا یکی جواب بده , کی واسه پلاس یه ساله تخفیف می زنن و چه قدر ؟ اون چیزی که من می دونم دو هفته اول سپتامبر و به مقدار 25 درصدِ . درسته ؟

دوستان این پارس آنلاین دیگه شورش رو در آورده.فکر کنمک یه فایروالی چیزی نصب کرده که اینطوری شده.
اینجا رو ببینید. شما هم به ما بپیوندید تا با هم یه فکری بکنیم
پرسش پارس آنلاین ای هایی که مشکل قطعی PSN دارن بیان تو می - psbaz

واقعا. اصلا انگار مهم نیست براشون! )x

گويا پارس انلاين دوباره وعده سر خرمن داده كه سه شنبه درست ميشه
من الان isp چهارمه كه عوض كردم اومدم پارس انلاين فقط ميتونم بگم شاتل گرونترين isp هست كه اصلا بدرد گيم نميخوره
بنظرم پارس انلاين خوبه ايشالا مشكلش حل ميشه مخابرات هم خوبه البته بايد از همشهريهاي انلاين بازت بپرسي كدوم isp از همه واسه گيم بهتره
اگه به درد بازی نمیخوره پس چطور من هر بازی که دلم خواست به راحتی میتونم بازی کنم

دوستان نمیخوام حالت تبلیغاتی بشه ها ولی به عنوان پیشنهاد بهش نگاه کنید
مخابرات واقعا سرویسهاش عالیه من خودم 512 نامحدودشو دارم علاوه بر دانلود و هزینه کم پینگم خیلی پایینه شبها که دیابلو با دوستان بازی میکنیم 160 هستش روزها میشه 190 یا 200 تو psn هم همینطوره
توصیه میکنم حداقل دوستان تهرانی یه تفکری رو این قضیه داشته باشن
چون تمام این شرکت ها از مخابرات سرویساشونو تامین میکنن

4 روزه پارس آنلاین وصل نمیشه ! یعنی فاجعه 8-|
این خرابی ها وسط تابستون یعنی ستم ! :| حیف این پول نازنینی که به پارس آنلاین میدم

همینطوره. امروز دوباره زنگ زدم میگن ما بازی support نمی کنیم و پورت های https هم معلوم نیست کی درست بشن. )x

جان مادرتون یکی به سوال منم جواب بده :(

من little big planet 2 رو از پلاس دانلود و نصب کردم هجمش 5.72gb بود واقعا هجمش اینجوریه؟ ؟

در ضمن ایکون بازی هم که اومده نوشته little big planet 2 digital version مال شما هم اینجوریه؟ من احساس میکنم این بازی کامل نیست.

بله حجم واقعی همینقدره.(به دلیل حذف زبانهای دیگه و تک زبانه کردن بازی حجمش خیلی کمتر از نسخه های بلوری شده.)

منظور از نسخه دیجیتال، به این دلیله که شما نسخه دیجیتال رو دانلود کردی و بازی به صورت فیزیکی (بلوری) نیست.

همینطوره. امروز دوباره زنگ زدم میگن ما بازی support نمی کنیم و پورت های https هم معلوم نیست کی درست بشن. )x

غلط كرده با هفت جد ابادش

بهش همون موقع مي گفتي اگر بازي ساپورت نميكنيد پس چرا توي نظر سنجي هاتون ميزنيد براي چه موردي پارس رو انتخاب كرديدو ازش استفاده مي كنيد و بعدش يكي از گزينه هاش بازيه !!!!
بعد از اون اين پورت هايي كه بستند روي همه sign كردن ها تاثير گذاشته من ميخوام با يه وسيله اي جز كامپيوتر برم توي يه store نميتونم sign كنم !

فعلا" تنها راهش همونيه كه اون بالاتر گفتم ! خودم هم ديشب نيم ساعت زدم تا رفت داخل بعدش هم 10-20 بار گزينه مولتي بتل 3 رو زدم و همش مينوشت failed to connect EA online اما اخرش وصل شد و با كمترين لگ ممكن بازي كردم ! خيلي هم پايدار بود !

در مورد پارس هم هر چند وقت يه بار اينطوري ميشد و اعصاب ادم رو خورد مي كرد اما اينبار من ميترسم :-s

از مخابرات هم به ما رسيده :|
نميدونم كلا" مخابرات شانسيه !!! براي يكي خداست و براي يكي ديگه دايال اپ

از دوستان پارس انلايني كه كانكت نميشن لطفا بيان توي اين تاپيك و اعلام امادگي كنن واسه اغتشاشات عليه پارس انلاين:d
پرسش پارس آنلاین ای هایی که مشکل قطعی PSN دارن بیان تو می - psbaz

واقعا دیگه گندشو دراوردن یه هفته هست نمیشه به psnکانکت شد
دوستان پارس انلاینی بیایین تو این لینکی که مصطفی داد ایدی psnتون رو بدین برای اعتراض

بابا آخه خیلی گنده گنده حرف میزنن ! ما ساپورت نمیکنیم ! آخه این یعنی چی ؟ به جای اینکه بگن بله کلاً گند زدیم معذرت میخواییم انشالله 2 روز دیگه درست میشه , میان میگن به ما ربطی نداره :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or