Robin Hood
کاربر سایت
کسی نیست یه راهنمایی کوچیک کنه؟سلام
من میخوام به اینترنت وصل شوم ولی dns ارور میده (80710102) کسی میدونه مشکل کجاست؟
من وایرلس دارم که به وسیله pc به ps3وصل شیر میکنم.
ببخشید دیر جواب دادم دوست عزیزکسی نیست یه راهنمایی کوچیک کنه؟
تریلر ها و دمو ها و بعضی از ویدیو ها و بازی های آنلاین و بازی های کنسول های قدیمی مجانی اند.سلام چه چیز هایی تو پولییه؟چه چیزهایی مجانی؟؟
ریجن ps3 من pal می تونم از psn card us استفاده کنم؟
سلام آقایون من یه سوال دارم خیلی جوابش مهمه پس اگه مطمئن هستید جواب بدین.
مرسی
آقا من PS3 ام ریجنش J Asia هستش.
و اکانت PSN ام مال آمریکا هستش.و PSN CARD هم دارم یعنی میتونم هر چیزی باهاش بخرم.حالا من اگه یه بازی کلاسیک PS1 یا یه بازی مثل Bionic Commando:Rearmed رو باهاش دانلود کنم با توجه به اینکه از آمریکا دانلود میکنم ولی ریجن کنسولم J هستش مشکلی به وجود نمیاد؟
مرسی
نخیر . بازی های PS1 Classic همگی Region Lock هستند . خوب الان شما اطلاعات غلط دادی اون بنده خدا میرفت بازی میخرید شما جوابشو میدادی ؟ :smile:نه مشکلی نداره فقط مشکل وقتی هست که شما بازی j داری وبخوای از us براش add on بگیری
مرسی آرشنخیر . بازی های PS1 Classic همگی Region Lock هستند . خوب الان شما اطلاعات غلط دادی اون بنده خدا میرفت بازی میخرید شما جوابشو میدادی ؟ :smile:
دوست عزیز Captain_Black بازی های PS1 و PS2 چه به صورت دیسک و چه به صورت Downloadable باید با دستگاه شما ریجنش یکی باشه .
شما در صورتی میتونی یه بازی PS1 رو که از PSN US گرفتی بازی کنی که ریجن دستگاهت NTSC UC باشه .
در مورد بازی های Arcade که تو PSN هست مثلا Flower اینطور نیست شما اگر از US این بازی رو بخرید روی هر دستگاهی میتونید بازی کنید .
DLC ها ریجن دارند . باید ریجن محل Download و ریجن بازی برابر باشه . :smile:
یعنی من با psn card us باید بازی ریجن us واکانت us داشته باشمتریلر ها و دمو ها و بعضی از ویدیو ها و بازی های آنلاین و بازی های کنسول های قدیمی مجانی اند.
DLC ها و پک ها و فیلم ها و موزیک ها پولی اند.
بله میتونی ولی ریجن بازی مهمه. یعنی بازی ات هم باید مال us باشه