(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی من با psn card us باید بازی ریجن us واکانت us داشته باشم
اگه از بازیهای خود ps3 باشه هیچ مشکلی نیست! اگه دستگاهت پال باشه حتی از استور us هم بازیو دانلود کنی میتونی بازیش کنی بدون مشکل ! اما اگه بازی ps1 برای کنسولت میخوای دانلود کنی اون بازیو حتما اگه کنسولت پال هست باید از استور اروپا دانلود کنی تا رو کنسول کار کنه!

برای خرید از Store ـه اروپا که PSN CARD هم نداره گویا !
از این کارت میشه استفاده کرد؟!

155x193pxprezzycard.gif

اسم کارت Prezzy و VISA رو ساپورت میکنه یا بهتر بگم ویزا ساپورتش میکنه :دی

اینجا توضیحاتش هست.
چند نمونه از توضیحاتشو میذارم :
- با نام خودتان قابل رجیستر شدن است.
- آدرس هم با هر آدرسی بخواهید رجیستر می شود و دست خودتان هست .
اگه بشه خیلی عالیه قیمتشم خوبه :smile:

مرسی :love:

آخرین ویرایش:
سلام.من خودم 128 دارم استفاده میکنم,بیشتر بازی های آنلاین رو جواب گرفتم ازش.از جمله KILLZONE2 ,GTA,FARCRY2,CALL4,نمی خوام بگم که پهنای باند خوبیه ولی اینجوری که بعضی از دوستان هم میگن نیست,شایدم منطقه من خوب جواب میده

دوستان موقعی که connection test رو میزنم یه ارور میده ( 80710104) مینویسه this is dns error
هم ip و هم dns رو توی pc و ps3 دستی وارد کردم. اتوماتیک جواب نداد

با سلام خدمت شما .من قصد خرید پک STEEL & TITANIUM برای بازی KILL ZONE 2 از PS STORE اروپا داشتم .ریجن دستگاه و بازی PAL و اکانت هم UK هست .شما چه راهی را پیشنهاد میکنید.نمیشه ازpsn card us برای خرید استفاده کرد که مشکلی پیش نیاد.یا اینکه ریجن بازی رو باید US کنم و ID US درست کنم و از PSN CARD US استفاده کنم.

با سلام خدمت شما .من قصد خرید پک STEEL & TITANIUM برای بازی KILL ZONE 2 از PS STORE اروپا داشتم .ریجن دستگاه و بازی PAL و اکانت هم UK هست .شما چه راهی را پیشنهاد میکنید.نمیشه ازpsn card us برای خرید استفاده کرد که مشکلی پیش نیاد.یا اینکه ریجن بازی رو باید US کنم و ID US درست کنم و از PSN CARD US استفاده کنم.
درسته!
اگه از اروپا میخوای تهیه کنی باید بازیت حتما پال باشه و تنها راه کارت اعتباری مثل visa یا master card هست!
اما اگه از us میخوای تهیه کنی باید بازیت uc باشه و خیلی راحت هم میتونی با psn card خرید کنی!

PlayStation Network Video Content Update (May 28

درود

HD Movies

• Amityville II: The Possession
  • Annie Hall
  • Code of Silence
  • Flesh + Blood
  • Grindhouse: Death Proof
  • Robot Holocaust
  • Street Fighter
  • Taken
  • Terminator Salvation - Trailer
  • The Birdcage
  • Troll 2
And these HD TV shows:
HD TV Shows

• Breaking Bad | Season 2
  • Rescue Me | Season 5
  • Worst Week | Season 1
And the following feature films:

Movies

• Amityville II: The Possession
  • Annie Hall
  • Code of Silence
  • Flesh + Blood
  • Grindhouse: Death Proof
  • Payback Straight Up: The Director’s Cut
  • Planes, Trains and Automobiles
  • Robot Holocaust
  • Runaway Bride
  • Street Fighter
  • Terminator Salvation - Trailer
  • The Birdcage
  • The Devil’s Tomb
  • The Ladies Man
  • The Sky Crawlers
  • Troll 2
And new video content from the following television series:
TV

• Batman: The Brave and the Bold | Season 1
  • Battlestar Galactica Classic | Season 1
  • CMT Cribs | Season 2
  • Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team | Season 3
  • Exes & Ohs | Season 1
  • Galactica 1980 | Season 1
  • Gangland | Season 2
  • Gimme Sugar | Season 1
  • Hercules: The Legendary Journeys | Season 1
  • How The Earth Was Made | Season 1
  • Hulk Hogan’s Celebrity Championship Wrestling | Season 1
  • Ice Road Truckers: The Most Dangerous Episodes | Season 0
  • Intervention | Season 6
  • Invincible | Season 1
  • Iron Man: Armored Adventures | Season 1
  • Man vs. Wild | Season 3
  • MythBusters | Season 7
  • Nanny 911 | Season 4
  • Noah’s Arc | Season 1
  • Noah’s Arc | Season 2
  • Quantum Leap | Season 1
  • Rick & Steve | Season 1
  • Rick & Steve | Season 2
  • Shirts & Skins | Season 1
  • Southland | Season 1
  • The Unusuals | Season 1
  • TNA: iMPACT! | Season 1
  • Trick My Truck | Season 3
  • Trick My Truck | Season 4
  • World’s Strictest Parents | Season 1
  • Worst Week | Season 1
  • Xena: Warrior Princess | Season 4

یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه من یه اکانت us دارم اما وقتی میخوام با ps3 لاگین شم میگه این ایمیل برای شخص دیگری است.اکانتی که روی ps3 هست uk هست .من فقط id قبلی رو پاک میکنم وجدید رو وارد میکنم.البته من با psp با اکانتps3 به استور وصل میشدم تو آپشن sign inاون آی دی pspرو پاک میکردم و دیگری رو استفاده میکردم.اما تو ps3 این قابلیت وجود نداره.چیکار باید کنم سیستم رو ریستور کنم یا تو یکی از آپشنها تغییری بدم. ممنون

یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه من یه اکانت us دارم اما وقتی میخوام با ps3 لاگین شم میگه این ایمیل برای شخص دیگری است.اکانتی که روی ps3 هست uk هست .من فقط id قبلی رو پاک میکنم وجدید رو وارد میکنم.البته من با psp با اکانتps3 به استور وصل میشدم تو آپشن sign inاون آی دی pspرو پاک میکردم و دیگری رو استفاده میکردم.اما تو ps3 این قابلیت وجود نداره.چیکار باید کنم سیستم رو ریستور کنم یا تو یکی از آپشنها تغییری بدم. ممنون
یکی نیست جواب ما رو بده

من 3 4 بار جملتو خوندم دقیقا متوجه نشدم چی میگی :دی .
هر Email متعلق به یه اکانت . حالا اونی که UK هست رو استفاده کن دیگه .
من تا حالا ندیدم بگه مال شخص دیگه ای . موقع ثبت نام میگه ولی موقع Sign in نه .

درسته یه ذره پیچیده گفتم مثل مساله های جبر تحلیلی مطرح شد ببخشید:biggrin1:.ببین اصلا من با اکانت uk ساین میشم.بخوام با اکانت us ساین بشم باید چیکار کنم.اکانت uk رو چجوری پاک کنمus رو وارد کنم.شما فرض رو اصلا بر این بگیر من یه اکانت uk دارم بخوام یه اکانت us رو همون ps3 بخوام درست کنم.تشکر

درسته یه ذره پیچیده گفتم مثل مساله های جبر تحلیلی مطرح شد ببخشید:biggrin1:.ببین اصلا من با اکانت uk ساین میشم.بخوام با اکانت us ساین بشم باید چیکار کنم.اکانت uk رو چجوری پاک کنمus رو وارد کنم.شما فرض رو اصلا بر این بگیر من یه اکانت uk دارم بخوام یه اکانت us رو همون ps3 بخوام درست کنم.تشکر
آها حالا شد . خدا ببخشه عزیزم .
ببین شما نمیتونی محل سکونت رو تغییر بدی .
خیلی راحت تو قسمت Users یه User جدید میسازی و باهاش تو PSN US ثبت نام میکنی . حالا هر کاری مثل خرید و ... داری از این استفاده می کنی واسه Online بازی کردن هم از UK . :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or