(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Rag Doll Kung Fu™: Fists of Plastic​

ragdollkungfu_sc001.jpg

تا 21 ام ماه مِی این بازی بصورت کاملا رایگان و کامل! قابل دانلود ـه
البته فقط در PSN ـه آمریکا ! اگه اکانت شما مربوط به اروپا یا جای دیگه میشه اصلا مشکلی نیست
با ساختن یه اکانت امریکایی بازی رو دانلود کنید و در اکانت خودتون (هر جایی که هست!) بازی کنید :دی

موفق باشید :love:

ragdollkungfu_sc001.jpg

البته فقط در PSN ـه آمریکا ! اگه اکانت شما مربوط به اروپا یا جای دیگه میشه اصلا مشکلی نیست
با ساختن یه اکانت امریکایی بازی رو دانلود کنید و در اکانت خودتون (هر جایی که هست!) بازی کنید :دی

کیا آرش قبل تو خبرشو داد :دی

سبك بازي چجوريه؟:confused:

بزن بزن+مراحل مختلف و جذاب که اصلا تکراری نیستند
تو بعضی باید بازیی شبیه بسکتبال یا هندبال بازی کنید یکی دیگه باید با شوریکن هدف ها رو بزنید یکی دیگه هرچی بیشتر دشمن بزنی نابود کنیه و ....
تازه اگر میتونی تو یک بخش دیگش دو نفره هم بازی کنید که اگر رفقا جمعشون جمع باشه خیلی حال میده مثلا 4 تا دسته و تو و رفقات بپریند به جون هم :biggrin1:
از قابلیت sixsxis هم به وفور استفاده شده

سلام دوستان!

اقا نمیدونم جاش اینجا هست یا نیست حالا وللش:دی

میگم با سرعت 256 راحت میشه انلاین زد؟

و برای انلاین بازی کردن ریجن دستگاه و بازی باید یکی باشه؟

با تشکر:love:

چرا من احساس میکنم این rag doll Kung Fu یه مده از روی LPB برداشته شده:cheesygri خیلی به شبیه ان ولی جدا بازی جالبیه

حسام ولی باحاله :دی طنزه بازی دو نفره بشین با یکی بازی کن من بازی کردم مرده بودم از خنده :دی
واسه 3 4 روز خوبه بعد تکراری میشه وقتی خوبه که یکی دیگه هم باشه :دی

ببخشید میشه یکی یه توضیح کامل در مورد نحوهی اتصال به playstation network و چگونگی ساخت اکانت یا کلا هرچی که برای انلاین بازی کردن لازمه بده.:blushing:

ببخشید میشه یکی یه توضیح کامل در مورد نحوهی اتصال به playstation network و چگونگی ساخت اکانت یا کلا هرچی که برای انلاین بازی کردن لازمه بده.:blushing:
در رابطه با اتصال شما اول باید بری تو قسمت setting/network setting/internet connection setting
و در این قسمت بسته به نوع سرویستون (adsl-wireless) کانکت بشید و میتونید از طریق سایت پی اس ان برای خودتون اکانت بسازید و نیازی هم به فعال سازی و از این جور قضایا نداره و بلافاصله بازی مورد نظر رو بصورت آنلاین انجام میدید.
چیزی که نیاز دارید کمی محدودیت کافی یا ترافیک کافی و دیگری پینگ خوب هست.
سرعت مطلوب هم 256 به بالا خوبه

سلام
من میخوام به اینترنت وصل شوم ولی dns ارور میده (80710102) کسی میدونه مشکل کجاست؟
من وایرلس دارم که به وسیله pc به ps3وصل شیر میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or