(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها اموزش مو به مو وصل sign in شدن در playstaison networt را بگید هیچی حالیم نمیشه
این که کاری نداره وقتی که برای اولین بار میخوای به psn وصل بشی یه گزینه میاره واسه ساختن آیدی بعد آیدی که درست کردی میتونی وصل بشی psn

سلام
هیچ جا بهتر از اینجا برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم
من چطوری میتونم اینترنت رو بین pc و ps3 share کنم؟
ویندوزم vista هست.
connection test که میزنم اینو میگه:
The attempt to obtain an IP address timed out

سلام
هیچ جا بهتر از اینجا برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم
من چطوری میتونم اینترنت رو بین pc و ps3 share کنم؟
ویندوزم vista هست.
connection test که میزنم اینو میگه:
The attempt to obtain an IP address timed out

LAN :
IP : 192.168.0.1
Subnet : 255.255.255.0
DNS : obtain

PS3 :
اول رو easy برو...

اگه easy بهت جواب نداد اينکار رو انجام بده :

192.168.0.2
Subnet : 255.255.255.0
DNS : زنگ بزن isp بگير ... يا از تو CMD برو type کن ipconfig /all اونجا بهت ميده

روی connection ات right click کن... properties .... تب advanced برو > internet connection sharing رو تيکش رو بزن

thats all

بعضی مواقع این مال من می زنه نتورک تایم اوت .این جریانش چیه ؟بعد این psn با اکسپلور ربط داره ؟؟چون من وقتی اکسپلور از کار می افته اونم از کار می افته.

بعضی مواقع این مال من می زنه نتورک تایم اوت .این جریانش چیه ؟بعد این psn با اکسپلور ربط داره ؟؟چون من وقتی اکسپلور از کار می افته اونم از کار می افته.
اون که به علت Connection ه . بروسر PS3 هم وقتی از کار می افته که مشخصه دیگه شما به اینترنت وصل نباشی که در ای صورت نمی تونی وارد PSN بشی . :smile:

اينترنت رو share کردی بين pc و ps3 .... همينطور با pc داری دانلود ميکنی اينطوری ميشه ؟

درسته ؟

اگه نه که نويز داری

میگم هیچ راهی نیست کشور اکانتمو عوض کنم؟
مثلا بزارم آمریکا؟

همينطور که دوستمون پايين تر گفت...

من حتی به سونی email دادم برای اينکار ولی جواب ندادن...

هرچی هم search کردم تو انجمن خود ps3... همه ميگفتن که بايد account جديد بسازيم

پس حالا که راهی نیست و uk هم psn card نداره میشه کسی طریقه شارژ با کردیت کارتارو بگه؟ (credit card,visa card,gift cardو...)
اصلا کارتت باید چه شرایطی داشته باشه تا بشه ازش استفاده کرد؟
کسی تا بحال تست کرده؟

پس حالا که راهی نیست و uk هم psn card نداره میشه کسی طریقه شارژ با کردیت کارتارو بگه؟ (credit card,visa card,gift cardو...)
اصلا کارتت باید چه شرایطی داشته باشه تا بشه ازش استفاده کرد؟
کسی تا بحال تست کرده؟
طریقه خاصی نداره محمد . باید کارتت فیزیکی باشه و مشکل منکراتی نداشته باشه :دی یعنی قانونی و این چیزا باشه چون کلا PSN خیلی گیر میده سر Credit Card .
میتونی از 2 طریق بریزی تو اکانتت . یکی از طریق PS3 و یکی هم از طریق اینترنت و سایت Playstation Store .
مشخصات هم که بری میبینی دیگه چی میخواد به ترتیب وارد می کنی که نوع کارت هست و اسم صاحب کارت و شماره روی کارت و شماره 3 یا 4 رقمی Security Number :دی .
کلا تو استفاده از کردیت کارد سعی کن مشخصات اکانتت رو به کسی ندی چون ممکنه واسه اکانتت مشکل پیش بیاد .

مرسی آرش جان
من شنیدم که اگه یه اکانته دیگه بسازم و با اون چیزی دانلود کنم میشه با این یکی اکانتم هم اجراش کنم!
حالا اگه قسمت ultimate fifa رو هم بخرم به همین شکله؟

آره میشه با اون یکی هم استفاده کرد فقط باید ریجن بازی با ریجن چیزی که دانلود میکنی(یا بهتره بگم از pss ـی که دانلود میکنی)یکی باشه.اگر یکی نباشه 2 راه داری یا باید بی خیالش بشی یا بری بازیت رو عوض کنی و یکی دیگه بگیری که ریجنش با چیزی که دانلود کردی یکی باشه

شاید خیلی از شما دوستان از خطای DNS با شماره 80710102 رنج ببرید.راه حل اینجاست!شما اول باید تمام کارهای نیم متن بالای این پست را انجام بدهید.پس از انجام این کارها بروی گزینه Status کلیک کرده و بدنیال عبارت DNS Server از شاخه WAN بگردید و مقدار مقابل آن را ذخیره کنید.حال شما نصف کار را انجام داده اید.حال شما تنظیمات زیر را برای PS3 انجام بدهید :
Network Setting
Internet Conection Setting
Custom
Wired البته اگر با سیم باشد این مودم شما!
Auto Detect
Automatic
Do Not Set
Manual
حال شما در عبارت Pirmary DNS شماره ذخیره کرده در مراحل قبلی از روتر WAN خود را اینجا وارد کنید.
جهت راست
Automatic
Do Not Use
Enable
O

تمام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or