من اکانت اصلیم uk اس اون موقع هم که اکانت رو ثبت کردم یه آدرس همینجوری دادم قبول کرد ولی us خیلی به آدرس گیر میده!ممنون.ببخشید پس چرا اکثراً UK هستند؟
من اکانت اصلیم uk اس اون موقع هم که اکانت رو ثبت کردم یه آدرس همینجوری دادم قبول کرد ولی us خیلی به آدرس گیر میده!ممنون.ببخشید پس چرا اکثراً UK هستند؟
خوب دوسته غزیز ببین مثلا کسانی هستند چندتا اکانت درست میکنند که برای معرض امتحان همه را داشته باشند البته بیشتر بخاطه دمو بازی ها و دمو فیلمها و غیره استفاده میشه :biggrin1:ممنون.ببخشید پس چرا اکثراً UK هستند؟
راستش منظورت رو دقیق نگرفتم.خب من الان میخوام یه اکانت داشته باشم که همه جوره کاربرد داشته باشه کدوم بهتره؟خوب دوسته غزیز ببین مثلا کسانی هستند چندتا اکانت درست میکنند که برای معرض امتحان همه را داشته باشند البته بیشتر بخاطه دمو بازی ها و دمو فیلمها و غیره استفاده میشه :biggrin1:
شما Ucدرست کنید الان بیشتر کاربر های سایت هم اکانت us دارن اگر هم ادرس به مشکل خردی بگو ادرس دقیق بزارم . !راستش منظورت رو دقیق نگرفتم.خب من الان میخوام یه اکانت داشته باشم که همه جوره کاربرد داشته باشه کدوم بهتره؟
ممنون دوست عزیز.فقط یه سوال:شما Ucدرست کنید الان بیشتر کاربر های سایت هم اکانت us دارن اگر هم ادرس به مشکل خردی بگو ادرس دقیق بزارم . !
بعدش اگر شما برای هر ریجنی که درست کنی بلاخره یک سری مزایا داره مثلا دموی بازی pes یا killzone اول برای uk اومد اما منطقه uc خیلی DLC های بیشتر داره و یک سری دمو های دیگه بلاخره هر کدوم یک سری مزایا دارن که در کل به نظر من UC بهتر هست .
معمولا اینطوریه. برای مثال الان دموی بازی Marvel VS Capcom 2 برای PSN North America فقط برای دانلود قرار گرفته و بعد از چند وقت احتمالا برای PS Store اروپا و مناطق دیگه قرار میگیره.(البته دمو این بازی فعلا انحصاری برای PSN هستش برید دانلود کنید تا از دست نرفته)دموی Killzone برای uk اومد بالاخره چند وقت بعدش هم برای uc اومد دیگه درسته؟
نه خیر اصلا امکان نداره کشور رو عوض کنی من خودم چند وقت پیش همین مشکل برام پیش اومده بود هیچ راهی جزه ساختش یه آیدی دیگه نداری.........نمیشه محل زندگی رو تغییر داد؟حالا ما یک جوونی کردیم و زدمی کویت نمیشه بکنیمش آمریکا؟حالا شاید یک بدبختی بعد از مدتی رفت آمریکا و خواست یوزرش رو هم بکنه آمریکا امیدوارم تو فریمور بعدی چنین امکانی اضافه بشه :biggrin1:
نمیدونم چرا تو امضا پرچم کویت رو اشتباهی زده:biggrin1:
شما کجا میخواهید بخرید همیجا انجمن بازیسنتر از این کارتها میده و منم یکی ازشان خریدم و خوب هم هستسلام
من يه سوال داشتم.
آيا اين امكان هست كه از سايت ps كارت 20$ خريد با مستر كارت !! (مثل سايت xbox)
اگر اين امكان وجود داره برام توضيح بديد.
چون سايت xbox وقتي كه با گيمرتگ داخلش ميشيم اونجا ميتونيم بريم اكانت يا پوينت بخريم.
يا اينكه اگر از سايت هاي خارجي معتبر سراغ داريد كه بشه كارت رو بصورت مجازي (فقط سريال) بده... بگيد كه من يه كارت بخرم !؟
شما کجا میخواهید بخرید همیجا انجمن بازیسنتر از این کارتها میده و منم یکی ازشان خریدم و خوب هم هست
و هیجا مثله اینجا مورده اطمینان نیست
شما درخواست بده تا برایتان بفرستند:biggrin1:
فقط شماره کارت را برایتان ارسال میکنند:biggrin1: