(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من می خوام یه اکانت PSN بسازم ادرس ایمیل رو وارد می کنم و وقتی در قسمت پایینش پسورد رو وارد میکنم ای پیغام رو مینویسه
TEH PASSWORD MUST CONTAIN AT LEAST ANE LETTER AND AT LEAST ONE NUMBER
(پسوردم هم درست وارد میکنم) میشه یکی از دوستان راهنمای کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال خیلی مهم داشتم...
با این psn card ها که تو فروشگاه میفروشن..... میگن فقط با account های us میشه باهاشون خرید کرد....
مثلا اگه با اکانت امریکا....map pack های بازی call of duty5 رو بخریم...میتونیم...با اکانت اروپا با اون map ها بازی کنیم؟؟؟
...به نظر خودم میشه...چون اون map ها دانلود میشن...و تو هارد کنسول ذخیره هستند....پس فرقی نداره با چه اکانتی استفاده میشن......
لطفا راهنمایی کنید..موندم psn card بگیرم...یا نه...!!!!!

سلام
من می خوام یه اکانت PSN بسازم ادرس ایمیل رو وارد می کنم و وقتی در قسمت پایینش پسورد رو وارد میکنم ای پیغام رو مینویسه
TEH PASSWORD MUST CONTAIN AT LEAST ANE LETTER AND AT LEAST ONE NUMBER
(پسوردم هم درست وارد میکنم) میشه یکی از دوستان راهنمای کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

ميگه پسوردی که ميزاری هم عدد باشه و هم حروف باهم... مثل :
bazicenter2009

یه سوال خیلی مهم داشتم...
با این psn card ها که تو فروشگاه میفروشن..... میگن فقط با account های us میشه باهاشون خرید کرد....
مثلا اگه با اکانت امریکا....map pack های بازی call of duty5 رو بخریم...میتونیم...با اکانت اروپا با اون map ها بازی کنیم؟؟؟
...به نظر خودم میشه...چون اون map ها دانلود میشن...و تو هارد کنسول ذخیره هستند....پس فرقی نداره با چه اکانتی استفاده میشن......
لطفا راهنمایی کنید..موندم psn card بگیرم...یا نه...!!!!!
ببین هنوز کسی امتحان نکرده که ببینه میشه یا نمیشه حالا شما انجام بده به احتمال زیاد بشه چون اونجا داخله کنسول سیو میشهخ و بنظر خودت نباید مشکلی پیش بیاد ;)

من یکی از لباس های مجانی lbp رو دانلود کردم از pss آمریکا ریجن بازیم 2 هست جواب داد ولی کنسولم هم مال آمریکاست
حالا این پولیا رو اطلاعی ندارم

Error!!!

سلام به همگي
من وقتي وصل ميشم كه برم وارد PSN بشم چنين Error ري ميده!
244a106.jpg
كسي ميدونه من بايد چيكار كنم!اگه ميدونه بگه ممنون!

برای منم بعضی وقتا چنین اروری میده ولی یکی دوبار دیگه امتحان میکنم درست میشه. یا مودم رو کلا خاموش روشن میکنم حل میشه.
منم dns رو روی اتوماتیک گزاشتم

سلام به همگي
من وقتي وصل ميشم كه برم وارد PSN بشم چنين Error ري ميده!
244a106.jpg
كسي ميدونه من بايد چيكار كنم!اگه ميدونه بگه ممنون!
میلاد ADSL گرفتی :دی
اگر مستقیم میزنی کابل اترنت رو پشت PS3 اول Wires رو انتخاب کن بعد Custom بعد هم همه چی رو بزار اتوماتیک تو PPPOE هم یوسر و پستو وتارد کن بعدش هم همه چی اتوماتیک .
اینجوری هیچ مشکلی نمیاد . اگر همکه Share میکنی با PC من دیگه اونو بلد نیستم . :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or