Francis Drake
کاربر سایت
کسی نیست جواب مارو بده؟ببخشید کسی میتونه بگه که چجوری با dial up میشه به اینترنت وصل شد؟
یعنی چجوری share اش کنم.
کسی نیست جواب مارو بده؟ببخشید کسی میتونه بگه که چجوری با dial up میشه به اینترنت وصل شد؟
یعنی چجوری share اش کنم.
شما روی Connection اینترنت راست کلیک کنید و properties بگیر و بعدش روی گزینه Share کلیک کن و تیک هاشو بزن اگر از ویندوز XP استفاده کنی بعدش یک دست زیر کانکشنت اضافه میشه . !ببخشید کسی میتونه بگه که چجوری با dial up میشه به اینترنت وصل شد؟
یعنی چجوری share اش کنم.
مودمت چی هست !؟با سلام
ببخشید بچه ها کسی اینجا می دونه چجوری پسورد مودم رو خودم بردارم؟
باتشکر
سلامشما روی Connection اینترنت راست کلیک کنید و properties بگیر و بعدش روی گزینه Share کلیک کن و تیک هاشو بزن اگر از ویندوز XP استفاده کنی بعدش یک دست زیر کانکشنت اضافه میشه . !
مودمت چی هست !؟
علی جان همین بازیسنتر خودمون میفروشه البته نه خود کارت رو . کد فعال سازیشو .psn card رو از کجا میشه تهیه کرد...؟
کسی جایی رو میشناسه...؟
البته فقط به اعضای پرمیوم!علی جان همین بازیسنتر خودمون میفروشه البته نه خود کارت رو . کد فعال سازیشو .
-------------------------------------------
علی سفر خوش گذشت . :biggrin1:
از پلي اسيا هم ميتونيد بگيريدpsn card رو از کجا میشه تهیه کرد...؟
کسی جایی رو میشناسه...؟
منم همین طور من رفتم اکانت امریکا را ساختم بعد دستگاهم ریجن j بود از این نوع چیزها عادی این قدر بزن تا وارده دنیایی انلاین بشه:biggrin1:سلام دوستان عزیز
من یه اکانت اروپا ساختم و دستگاهم j هستش وقتی میرم تویه قسمت آنلاین متال گیر
از بازی میپره بیرون و میره صفحه منو ذستگاه. ارور میده که فقط باید زبان رو japani کنید...
و اینکارو هم کردم ولی جواب نداده!
لطفا کمکککککک.....:blushing:
اگر کارته میخواهی باید بری خودت را premium user کنی تا بتوانی بخری از خوده سایت بازی سنتربرای گرفتن psn card باید به کی پست بدم...؟