(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سایت www.us.playstation.com یه قابلیت جدید داره:​

1236109888.jpg
چه جالب دارم نگاه میکنم خیلی عالی :love::biggrin1:

همون طور که بعضی‌هاتون میدونید بالاخره سونی قرار Portable ID های جدید که یه چیزی تو مایه Gamer Card های 360 ‍ه رو عرضه کنه

سایت Playfire هم اولین تصویر از این Portable ID ها به نمایش گذاشته
http://www.playfire.com/trophies/

واقعاً لازم بود يه همچين چيزی
البته فقط سايت اروپا ميزاره انگار اين گيمر کارت و ... سايت آمريکا رو اگر الان بريد توش ميتونيد تروفی های خودتون رو ببينيد
مرسی

این صحت داره اگر یک بازی رو با psn کارت بخری و دانلود کنی می تونی با همون psn کارت همون بازی رو با یک ps3 دیگه مجانی دانلود کنی
راستش خودم خیلی تعجب کردم این شنیدم:eek:

این صحت داره اگر یک بازی رو با psn کارت بخری و دانلود کنی می تونی با همون psn کارت همون بازی رو با یک ps3 دیگه مجانی دانلود کنی
راستش خودم خیلی تعجب کردم این شنیدم:eek:
اره صحت داره :biggrin1:
والا دو تا از دوستانم این کار را کردن ولی نمیدانم ایا 5نفر یا دو نفر میتوانند این کار را بکنم دقیقا اطلاع دقیقی ندارم:confused:

اگر اینجوری باشه می تونیم چند نفری با هم یک کارت بخریم و به صورت توافقی بازی های دلخواه رو بگیریم و انلاین بازی کنیم با هم
کسی امادگی این کارو داره؟

اگر اینجوری باشه می تونیم چند نفری با هم یک کارت بخریم و به صورت توافقی بازی های دلخواه رو بگیریم و انلاین بازی کنیم با هم
کسی امادگی این کارو داره؟
اخ اگر یک ماه زودتر امده بودی من حاضر بودم ولی الان اینترنتم تمام شده و برای بعداز عید امادگی خودم را اعلام میکنم:(
حالا دقیقا معلوم نیست اخه انها دو نفر بودند شاید بیشتر دو نفر نشه به من گفته بودند اگر استفاده کردی باید رمزه اولی را عوض کنی و رمز دومی را به دوستت بدی این طوری جریانش
حالا اگر کسی پیدا کردی خوشبحالت :love::biggrin1:

من هستم...به زودی شاید مراحل mgs4 و gow و والنتاین لیتل بیگ پلنت رو بگیرم ولی خوب یکی هم باید باشه که به ما یکچیزی بده دیگه :biggrin1: مثلا چند تا از این بازی های psn البته باحال باشنا(سفیروث این بازیی که ازش هیچ تروفی نگرفتی رو همینه که امتحان کردی؟ حداقل میدادی ما امتحان میکردیم و تروفیش رو میگرفتیم :-" )

اگر یکی که تجربه این کارو داشته باشه و تا حالا این کارو کرده بیاد کامل توضیح بده می تونیم تصمیم بگیریم این کار عملی هستش یا نه
چون خیلی خوبه بازی های انلاین که قیمتش حدود 24 تومن هست به 8 تومن برسه با تقسیم کردن پول بین 3 نفر:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or