(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ، من هر چي سعي ميكنم با يكي از دوستان كه انگلستان هست تو PSN home و در سالن بولينگ با هم بازي كنيم نميشه ، يعني همديگر رو تو سالن نميبينيم و كسائي رو كه من ميبينم ، دوستم كه انگليس هست نميبينه( يعني افراد تو psn home با هم يكسان نيست) ، من حدسم اينه كه چون دستگاه من آسيا J هست و دستگاه اون اروپا pal بخاطراين نميتونيم با هم بازي كنيم ، و يا شايدم بخاطراينه كه من موقع ثبت نام تو لايو united states رو انتخاب كردم و اون دوستم united kingdom نظر شما چيه؟

احتمالات كه زياده ولي براي اينكه مشكلي پيش نياد يكيتون بره جايي كه ميخاد بعد نفر دوم دعوت كنه به اون مكان بعد همديگرو ميبينيد(براي من اينجوري جواب داد)

احتمالات كه زياده ولي براي اينكه مشكلي پيش نياد يكيتون بره جايي كه ميخاد بعد نفر دوم دعوت كنه به اون مكان بعد همديگرو ميبينيد(براي من اينجوري جواب داد)

دوست عزيز متاسفانه وقتي تو Home دكمه استارت رو ميزنم و ميرم رو اسم رفيقم گزينه go to غير فعال هست و نميتونم دعوتش كنم .

خوب اينويت هم نميشه كردش؟(دعوتش كني)
اينم بگم براي منم بعضي وقتها اينجوري ميشد كه طرف كلا برام اف بود ولي در اصل ان بود كه شايد برميگرده به بتا بودنش و هزاران باگ

آره میشه ولی اول باید یک یوزر دیگه تو خود ps3 بسازی و توسط اون یک اکانت اروپا یا آمریکا و ... بسازی
مثلا من الان 3 یوزر دارم که یکیش مال اروپا و یکیش هم مال آمریکا و یکی دیگه هم محل اقامت (کویت)هست.

سلام من تازه adsl گرفتم هرچقدر وصل میکنم dsn ارور میده حالا باید چی کار کنم ای پی رو succesed میده ولی اینترنت کانکشن رو faild میده لطفا کامل بهم بگین چی کار کنم:(

سلام من تازه adsl گرفتم هرچقدر وصل میکنم dsn ارور میده حالا باید چی کار کنم ای پی رو succesed میده ولی اینترنت کانکشن رو faild میده لطفا کامل بهم بگین چی کار کنم:(
ماله من هم تا چند ساعته قبل همین طور شده بود بعد زنگ زدم شرکته adsl برایم درستش کرد شما هم باید همین کار را بکنی :biggrin1:
یا یک کار دیگه هم میشه adsl را خاموش و روشن کنید ببینید میشه یا نه:confused:

آقا برای من هم DNS Error میده منتها من مودم رو مستقیما وصل میکنم به PS3 کسی راه حلی داره؟زنگ بزنم به ISP درست میشه؟
مرسی

DNS رو Manual وارد کن ... DNS رو هم زنگ بزن از ISP بپرس ...

لازم نيست به ISP زنگ بزنه :smile:

START > RUN > CMD > ENTER
Type :
IPCONFIG /ALL

آقا خیلی ممنون.
من این کارو کردم ولی جلوی همون مودم ADSL ام که مشخصات رو هم نوشته بود برای
DNS که دو تاست Primary و Secondary فقط یه دونه نوشته بود و دوباره همون ارور رو میده فکر کنم مشکل از ISP هست به هر حال از همتون که خیلی باحالید تشکر میکنم.
فردا یه زنگی بزنم ببینم چشه!

سایت www.us.playstation.com یه قابلیت جدید داره:

1236109888.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or