(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام.
ببخشید این سوال رو میپرسم میدونم که خیلی تکراریه ولی پیدا کردن جوابش تو 33 صفحه یکم سخته
من 1ماهی میشه ps3 ,80GIG گرفتم از کویت.ولی شیوه ی راه اندازی network رو هنوز نمیدونم.تا چند روز دیگه ADSL هم میگیرم.(لطفا از اصطلاحات ساده شده استفاده کنید!)
-میخوام بدونم چجوری میشه اینترنتش رو راه انداخت؟
-چجوری میشه میشه آنلاین بازی کرد؟(نیاز به خرید چیزی هست؟)
-کلا چه کارایی میشه با این کنسول غیر از بازی کردن انجام داد؟

با سلام.
ببخشید این سوال رو میپرسم میدونم که خیلی تکراریه ولی پیدا کردن جوابش تو 33 صفحه یکم سخته
من 1ماهی میشه ps3 ,80GIG گرفتم از کویت.ولی شیوه ی راه اندازی network رو هنوز نمیدونم.تا چند روز دیگه ADSL هم میگیرم.(لطفا از اصطلاحات ساده شده استفاده کنید!)
-میخوام بدونم چجوری میشه اینترنتش رو راه انداخت؟
-چجوری میشه میشه آنلاین بازی کرد؟(نیاز به خرید چیزی هست؟)
-کلا چه کارایی میشه با این کنسول غیر از بازی کردن انجام داد؟
دوست عزیز برای اتصال به اینترنت وقتی شما ADSL وصل شد کابل LAN مودم وصل کنید به ps3 بعدش هم تنظیمات شبکه داخل ps3 در حالت Easy بزارید همین . !
بعد از اتصال به اینترنت هم شما یک اکانت PSN میسازید و از تمام امکانات رایگان شبکه PlayStation Network استفاده کنید . که امکانات رایگان شامل بازی انلاین . دانلود بازی های دمو . دانلود Themes و ... !!

اگر یکی که تجربه این کارو داشته باشه و تا حالا این کارو کرده بیاد کامل توضیح بده می تونیم تصمیم بگیریم این کار عملی هستش یا نه
چون خیلی خوبه بازی های انلاین که قیمتش حدود 24 تومن هست به 8 تومن برسه با تقسیم کردن پول بین 3 نفر
بازی هایی که شما از PSN میخرید تا 4 بار با همون اکانتی که باهاش بازیرو خریدید میتونید دانلود کنید مثلا اگر شما بازی Warhawk با اکانت e-run از psn خریده باشید فقط با اکانت e-run تا 4 بار میتونید دانلود کنید که میتونید یک اکانت اشتراکی بسازید و بازیی که میخرید 4 نفر بتونید دانلود کنید . ! کارت های خرید psn هم میتونید از لینک زیر تهیه کنید .

دوست عزیز برای اتصال به اینترنت وقتی شما ADSL وصل شد کابل LAN مودم وصل کنید به ps3 بعدش هم تنظیمات شبکه داخل ps3 در حالت Easy بزارید همین . !
بعد از اتصال به اینترنت هم شما یک اکانت PSN میسازید و از تمام امکانات رایگان شبکه PlayStation Network استفاده کنید . که امکانات رایگان شامل بازی انلاین . دانلود بازی های دمو . دانلود Themes و ... !!
من مودمم usb ه.ویندوز که عوض کردم دیگه وصل نمیشه.تنظیمات کنسول درسته.تنظیمات پیسی دقیقا چیاس؟
اگر اینجوری باشه می تونیم چند نفری با هم یک کارت بخریم و به صورت توافقی بازی های دلخواه رو بگیریم و انلاین بازی کنیم با هم
کسی امادگی این کارو داره؟

با این شرایط قطعا منم بعد عید هستم.یک اکانت 20 دلاری از بازیسنتر میخریم 4 نفری و همشو بازی میخریم.:-"
البته من tekken 5 رو دارم.به شما هم پیشنهاد میکنم حتما بخرینش.

من مودمم usb ه.ویندوز که عوض کردم دیگه وصل نمیشه.تنظیمات کنسول درسته.تنظیمات پیسی دقیقا چیاس؟

با این شرایط قطعا منم بعد عید هستم.یک اکانت 20 دلاری از بازیسنتر میخریم 4 نفری و همشو بازی میخریم.:-"
البته من tekken 5 رو دارم.به شما هم پیشنهاد میکنم حتما بخرینش.
دوست عزیز مودم های USB برای اتصال به اینترنت تنظیماتش فرق میکنه .
اگر مودم شما فقط usb هست که روی کامپیوتر باید یک کانکشن داشته باشید که اونو باید Share کنید بعدش کابل Lan از pc به ps3 وصل کنید و تنظیمات ip و DNS روی بین این 2 Set کنید . !

من که فقط میتونم از مسترکارت بابام استفاده کنم :biggrin1:اونم فقط برای خرید مراحل بازی لیتل بیگ پلنت(البته فعلا در کل منظورم این بود که متاسفانه درخواستی حتی اگر طرف پول هم بده نمیتونم بخرم:biggrin1: )

Radiance جان tekken 5 رو نمیدی ما هم بازی کنیم؟ :-"

خوب با توجه به اینکه من خودم پایه این کار هست 3 نفر از دوستان که مایل هستن امادگیش رو اعلام کنند تا یک اکانت 50 دلاری بخریم به 64 تومن نفری 16 تومن :biggrin1:
بازی های با حالو دانلود کنیم
کسی از حجم بازی ها خبر داره چون رفتم تو psn store جایی نزده بود حجم بازی مثل taken چقدره

(سفیروث این بازیی که ازش هیچ تروفی نگرفتی رو همینه که امتحان کردی؟ حداقل میدادی ما امتحان میکردیم و تروفیش رو میگرفتیم :-" )
نکنه منظورت همینه که هواپیماهه اره بابا اون دموی کامل نیست:(
من یکی از بازی هام همینه که باید بخرمش جالبه بازیش :biggrin1::love:

میگم من یه ماه بود که با PS3 به اینترنت وصل نشده بودم حالا که اومدم میخوام وصلش کنم error میده بعد رفتم تو internet setting و connection test زدم بعد میگه username یا password اشتباه ولی من درست میدمشون حالا هر کاری میکنم هیچی نمیشه بعضی موقع ها error (80130412 میده بعضی موقع ها چرهغ lan مودم خاموش میشه و... خواهشآ کمک کنید بعد از 3 چراغ شدن xbox ام تمام امیدم به PS3 بود که اونم...:-"
ممنون

آخرین ویرایش:
دوست عزیز مودم های USB برای اتصال به اینترنت تنظیماتش فرق میکنه .
اگر مودم شما فقط usb هست که روی کامپیوتر باید یک کانکشن داشته باشید که اونو باید Share کنید بعدش کابل Lan از pc به ps3 وصل کنید و تنظیمات ip و DNS روی بین این 2 Set کنید . !
دقیقا منم همینو خواستم.چجوری ست میشد؟
من که فقط میتونم از مسترکارت بابام استفاده کنم :biggrin1:اونم فقط برای خرید مراحل بازی لیتل بیگ پلنت(البته فعلا در کل منظورم این بود که متاسفانه درخواستی حتی اگر طرف پول هم بده نمیتونم بخرم:biggrin1: )

Radiance جان tekken 5 رو نمیدی ما هم بازی کنیم؟ :-"
من اینا رو نخریدم.صاحاب قبلی کنسول خریده.:دی
خوب با توجه به اینکه من خودم پایه این کار هست 3 نفر از دوستان که مایل هستن امادگیش رو اعلام کنند تا یک اکانت 50 دلاری بخریم به 64 تومن نفری 16 تومن :biggrin1:
بازی های با حالو دانلود کنیم
کسی از حجم بازی ها خبر داره چون رفتم تو psn store جایی نزده بود حجم بازی مثل taken چقدره
من پایه ام.اما تکن رو نمی خوام.تقریبا 4 دلارش رو از 16 تومن کم کن واسم:دی
حجم نصب شدش 600 مگه.فکر کنم بهتره بدیم کافی نت دانلود کنه!
میگم من یه ماه بود که با PS3 به اینترنت وصل نشده بودم حالا که اومدم میخوام وصلش کنم error میده بعد رفتم تو internet setting و connection test زدم بعد میگه username یا password اشتباه ولی من درست میدمشون حالا هر کاری میکنم هیچی نمیشه بعضی موقع ها error (80130412 میده بعضی موقع ها چرهغ lan مودم خاموش میشه و... خواهشآ کمک کنید بعد از 3 چراغ شدن xbox ام تمام امیدم به PS3 بود که اونم...:-"
ممنون
این اروره رو مخم داره راه میره:-"

پس چرا من هرکاری میکنم نمیتونم تو سایت ps اروپا وارد بشم؟
یعنی نصفه و نیمه وارد شدم :biggrin1:
اون بالا نوشته :
Welcome, hanzo_ninja
کنارش هم نوشته :
My Account
وقتی میزنم روش یک صفحه میاد که ایمیل و پسورد رو میخواد!منم هرچی میزنم اشتباه میگیره.اما همون ایمیل و پسورد رو تو سایت آمریکا میزنم و بدون هیچ گیر دادنی راحت میاد!
قضیه چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or