این مشکل هم برای من تو بازی resistance 2 اتفاق افتاد تا 34 درصد رفت ولی ارور میداد و یا اصلا نمیرفت دو سه بار اینکارو انجام دادم درست شد تو هم این کارو انجام بده شاید درست بشهدوستان من واسه آپدیت کردن MGS 4 حدود 1 ساعت گذاشتم ولی آپدیت 1% هم پر نشد درحالی که داشت از اینترنت دانلود میکرد.
بعضی از بازیها برای دانلود احتیاج به psn card دارن شاید تو اشتباهی میری برای دانلود فکر نکنم مشکلی داشته باشهمن الان تو psn اكانت دارم ولي هيچي نميتونم از store دانلود كنم يعني هرجاش ميرم هيچ لينكي واسه دانلود نداره!!!!!!!!!
سلامبعضی از بازیها برای دانلود احتیاج به psn card دارن شاید تو اشتباهی میری برای دانلود فکر نکنم مشکلی داشته باشه
نمیدونم چون این عکسو از تو یه سایت گیر آوردم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:سلام
ببخشید دوست عزیز این عکسی که گذاشتی از کجای pss است .
من اکانت uc دارم اینطوری نیست . این مال کجاست؟؟؟
ممنون
بعضی از بازیها برای دانلود احتیاج به psn card دارن شاید تو اشتباهی میری برای دانلود فکر نکنم مشکلی داشته باشه
[[/QUOTE
این psn card چیه؟!؟!؟!؟
من میخواستم یه بازیه دمو که واسه psp بود dl کنم تبلیغش تو همون صفحه اول سایت بخش psp بود ولی وقتی رفتم توش هیچ لینکی نداشت واسه دانلود
psn card یه جور کارت اعتباری که میتونی از تو store با اون اعتباری که داره بازی فیلم و...دانلود کنی.صد در صد اون بازیهایی که تو میخوای برا دانلود اونا رایگان نیستن ....:biggrin1::biggrin1:بعضی از بازیها برای دانلود احتیاج به psn card دارن شاید تو اشتباهی میری برای دانلود فکر نکنم مشکلی داشته باشه
[[/QUOTE
این psn card چیه؟!؟!؟!؟
من میخواستم یه بازیه دمو که واسه psp بود dl کنم تبلیغش تو همون صفحه اول سایت بخش psp بود ولی وقتی رفتم توش هیچ لینکی نداشت واسه دانلود
مال منم يو اس يه چند وقتي اينجوري بود حالا ديگه اون قسمت ويديو نيستش چرا؟
به اپديتها ربطي داره؟
اتفاقا من دیشب شانسی رفتم داخلش بعد دیدم فیلم برای فروش یا کرایه هم گذاشته ولی بدبختی هی ارور میداد اونم بخاطره اینه که من با دیالاپ استفاده میکردم حالا اگر adsl گرفتم ببینم میشه یک فیلمی یا چیزی خرید :biggrin1:نه دوست من ربطی به آپدیت نداره ربط به IP CONNECTION داره .
مال شما ایران هستش و این بخش نمایش داده نمیشه برای IP ایران باید V P N استفاده کنی اونم V P N کشور آمریکا تا بتونی از PSN MOVIE خرید کنی.
کسی جواب سوال منو نداد صفحه قبل گفتم الانم میگم کسی از PSN Movie خرید کرده که بدونه دقیقا این حالت کرایه فیلمش چه جوری هستش ؟
واااااااااااااااااا برای demo ها هم باید پول بدیم؟!؟!؟!؟!؟؟! مگه بازی های demo مجانی نیستن؟؟؟؟psn card یه جور کارت اعتباری که میتونی از تو store با اون اعتباری که داره بازی فیلم و...دانلود کنی.صد در صد اون بازیهایی که تو میخوای برا دانلود اونا رایگان نیستن ....:biggrin1::biggrin1: