(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این اکاوند من مال کجاست که downloadable games نداره ؟ اگه میشه یه اکاوند بدین که داشته باشه ممنون میشم...
2ecq5u8.jpg

میخواستم بپرسم چطوری باید آیدی واسه بازی کردن به صورت آنلاین درست کنم؟؟؟ چون توی یک قسمتی

به نام PLAYSTATION STORE که شبیه کیف هستش رفته بودم و اونجا نوشته بود ساختن یک آکانت جدید

و من زدم و رفتم مراحل بعد و زبان و کشور و... رو پرسید که جواب دادم و سر اونجایی که شهر و کد پستی

و اینها رو میخواد مخصوصا 3 تا آدرس اونجا گیر کردم که هر چی مینوشتم بازم به مرحله بعد نمیرفت!!!!

من چطوری آیدی بسازم و از کدوم قسمت باید وارد PSN شد؟؟؟

شما داخل تنظیمان بر روی Easy بزارید اتوماتیک تمام تنظیمات درست میشه !
ok حل شد.PPPOE رو تنظیم کردم درست شد.آپدیت هم کردم.
فقط دارم ثبت نام میکنم در PSN ولی آدرس بلد نیستم.میشه یکی بهم یک آدرس در New York بده.با پستال کدش؟
ممنون

راستی این بازی هایی که از playstation 3 میخریم(مثلا برفرض بازی mgs4 .این برای مثال هستا)میاد دم در آدرسی که دادیم یا تازه میتونیم دانلودش کنیم؟ :biggrin1:- add_ons ها چطور؟بازی هایی که بهشون میاد حجم چندانی ندارند چی؟

پس بهتره اینطوری:biggrin1:راستی بازی رو از اینجا بگیریم ارزونتر در میاد یا بریم بخریمش؟ اینطوری خوبیش اینه که همیشه تو ps3 بازی رو داریم ولی بدیش اینه که دفترچه نداره :d مثلا حجم بازی مثل killzone 2 وقتی میاد حدودا چند هست؟ :biggrin1: فکر کنم با 256 هم دو سه سالی طول بکشه:biggrin1:

نمیدونم گفتم شاید بیاد :biggrin1: نه کلا منظورم این بود که چنین بازی هایی حدودا حجمشون چنده و اینجوری بخریم بهتره یا از store بخریم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or