(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا سلام ببخشید یه سوال احمقانه دارم ولی مسخره نکنید!!!:blushing:
میگم آقا من توی PSN کشورم رو استرالیا انتخاب کردم.حالا میخواستم ببینم وقتی میخوام آنلاین بازی کنم فقط Server های استرالیا رو میاره یا همه ی سرورهای دنیا رو؟؟؟
ریجن های مختلف هم فرق دارن یعنی منظورم اینه که من اگه ریجن بای پال باشه نمیتونم با یکی که U هست بای کنم؟

مرسی

آقا سلام ببخشید یه سوال احمقانه دارم ولی مسخره نکنید!!!
میگم آقا من توی PSN کشورم رو استرالیا انتخاب کردم.حالا میخواستم ببینم وقتی میخوام آنلاین بازی کنم فقط Server های استرالیا رو میاره یا همه ی سرورهای دنیا رو؟؟؟
ریجن های مختلف هم فرق دارن یعنی منظورم اینه که من اگه ریجن بای پال باشه نمیتونم با یکی که U هست بای کنم؟

مرسی
دوست عزیز چرا باید مسخره کنن ! این همه دوستان دارن سوال های جور واجور میپرسن و جواب میگیرن کی تاحالا مسخره کرده !؟
شما وقتی انلاین بازی میکنید بستگی به ریجن بازی داره نه اکانت PSN که ساختید ریجن بازی هرچی باشه به همون سرور وصل میشین . البته یک سری بازی ها هم Free Region هست در حالت انلاین ممکن هست بازی شما j باشه و به سرور uc وصل بشید و بازی کنید مثل MGS 4 و Warhawk و LBP و ..... !!!

مشکل بزرگ:wallbash: :wallbash:
وقتی میرم تو PSHome این پیغام رو میده!!!:
There has been a problem downloading content.
«««««کمک کنید هر کاری کردم درست نشد دوباره DL کردم نشد save پاک کردم نشد»»»»»

سلام بچه ها
من چطور میتونم بازیهای رایگان ( دمو ) رو دانلود کنم از PS3
دیشب آپدیتش کردم حالا دوباره باید چیزی دانلود کنم !
مراحل دقیقشو بگید ....
از کدوم قسمت باید برم برای دانلود بازی ؟
SING UP هم دارم انجام میدم

ممنون

سلام بچه ها
من چطور میتونم بازیهای رایگان ( دمو ) رو دانلود کنم از PS3
دیشب آپدیتش کردم حالا دوباره باید چیزی دانلود کنم !
مراحل دقیقشو بگید ....
از کدوم قسمت باید برم برای دانلود بازی ؟
SING UP هم دارم انجام میدم

ممنون
بعد از اینکه عضو شدی برو تو PLAYSTATION STORE وقتی صفحه باز شد کنار صفحه یک فهرست میاد که شمال چند تا چیز میشه رو یکیشون هم نوشته DEMO روی اون بزن بعد دوباره یک صفحه میاد که باید انتخاب کنی تو کدوم قسمت بری (دموی PS3 یا PSP و یا از طریق حروف الفبا سرچ کنی یا بهترین ها و ... ) اونجا بزن روی گزینه ی اولی(که مربوط به PS3 هست آیکونش هم عکس یک دسته هست) بعد لیست بازی ها رو برات میاره البته اگر بازی خاصی تو نظرت هست از طریق حروف الفبا برو تا سریعتر گیرش بیاری.
بعد که رفتی و بازیت رو پیدا کردی انتخابش کن تو صفحه ای که میاد بزن دانلود بشه.بعد دوباره یک صفحه میاد که حجم چیزی رو که میخوای دانلود کنی مینویسه بعد دوباره انتخابش کن و بعدشم میره دانلود میشه
به همین راحتی :biggrin1:
راستی نمیشه تروفی های یک اکانتم رو به یکی دیگه انتقال بدم؟آخه با اون اکانت قبلیم نمی تونم تو HOME و STORE برم(میشه با این اکانت آنلاین بازی کرد یا اونم نمیشه؟ )
راستی این کارت زردی که چسبوندن به جعبه ی PS3 چیه؟ (من که گرفتم روش چیزی نبود اما دوستام الان گرفتن روی مال اونا بوده :biggrin1: ) به چه دردی میخوره این کارته؟اصلا کارایی داره یا برای قشنگیه :biggrin1: آخه یکیشون قرار ب.د برام بیارتش

ممنون
میشه یه بازی دمو به من معرفی کنید که حجمش بین 100 تا 200 مگ باشه و گرافیکش عالی باشه ...
من هنوز نتونستم بازی بخرم ( شاید هفته ی دیگه خریدم )

ممنون

ممنون
میشه یه بازی دمو به من معرفی کنید که حجمش بین 100 تا 200 مگ باشه و گرافیکش عالی باشه ...
من هنوز نتونستم بازی بخرم ( شاید هفته ی دیگه خریدم )

ممنون

سلام.تو میتونی sonic unleasedرو دانلود کنی.من تا حالا 4 تا گیم playable demo دانلود کردم.البته اونا حجماشون بالا بوده.sonic حجمش پایینه.psn id :smirinofe

مشکل بزرگ:wallbash: :wallbash:
وقتی میرم تو PSHome این پیغام رو میده!!!:
There has been a problem downloading content.
«««««کمک کنید هر کاری کردم درست نشد دوباره DL کردم نشد save پاک کردم نشد»»»»»
کسی جوابمو نمیده .اصلا کسی تا حالا با این مشکل رو به رو شده؟؟؟؟کمکککککک

کسی جوابمو نمیده .اصلا کسی تا حالا با این مشکل رو به رو شده؟؟؟؟کمکککککک
برای منم همین ارور رو میده .فقط بار اول تونستم برم توش و کاراکترم رو ساختم کمی هم تو اتاق گشت زدم بعد برای اینکه برم بیرون نشستم یک چیز 20 و خورده ای مگابایتی دانلود کردم بعدش دیگه همش همین ارور رو میده.
البته الان دیگه تو اتاقم هم نمیتونم برم (سرعتمم بوقه به احتمال 99 درصد دلیلش همینه)
--------------------------------
من هر بازی نگاه کرده همشون حدود 1 گیگ بودند فقط بازی FIFA STREET 3 بود که 300 مگابایت بود(توی اون بازی هایی که دیدم این از همه کمتر بود.البته بازی های زیادی ندیدم)تو این دمو هم فقط دو تیم برزیل و انگلیس هست که میتونی یکی از این تیما رو انتخاب کنی و با اون یکی بازی کنی.من که زیاد از بازیش خوشم نیمد همون شماره ی 2 خیلی بهتر از این بود.
---------------------------------
این سؤال هم بی ربطه ولی اگر کسی بلده بگه.چجوری میشه بازی های PS2 رو روی PS3 بازی کرد؟ حتما باید اصلی باشه؟

این سؤال هم بی ربطه ولی اگر کسی بلده بگه.چجوری میشه بازی های PS2 رو روی PS3 بازی کرد؟ حتما باید اصلی باشه؟

باید PS3ـت 80 گیگ ( قدیمی ) یا 60 گیگ و یا 20 گیگ باشه. 40 و 80 و 160 های جدید امکان اجرای بازی های PS2 رو ندارن.
برای بازی کردن بازی هم باید حتماً اوریجینال باشن و حتماً باید ریجن بازی با ریجن کنسول یکی باشه.

ummm ... بین 100 تا 200 چیزی که گرافیکش خوب باشه به ذهنم نمیاد، بیشتر تو این حجم آرکید هستن.

سلام
می خواستم بدونم چجوری میشه دموهای قابل بازی ps3 رو برای دانلود پیدا کرد از این سایت
zeus.dl.playstation.net بعد چجوری باید اجراش کنم . یعنی میشه از رو pc دانلود کرد بعد با فلش ریخت تو ps3 بعد از تو ps3 نصب و اجراش کرد؟ دانلودش مجانی هست یا نه؟
دموی قابل بازی این بازیها رو می خواستم ( اگه میشه هر کدومش که هست لینکشو بزارین)
god of war / prince of persia / mortal kombat univers / uncharted 1 / assasins/evil 5/ gta5/ burnout / under cover / fifa 09 / gran turismo
خیلی لنگ موندم . ممنون میشم کمکم کنی!!!!!!

سلام
می خواستم بدونم چجوری میشه دموهای قابل بازی ps3 رو برای دانلود پیدا کرد از این سایت
zeus.dl.playstation.net بعد چجوری باید اجراش کنم . یعنی میشه از رو pc دانلود کرد بعد با فلش ریخت تو ps3 بعد از تو ps3 نصب و اجراش کرد؟ دانلودش مجانی هست یا نه؟
دموی قابل بازی این بازیها رو می خواستم ( اگه میشه هر کدومش که هست لینکشو بزارین)
god of war / prince of persia / mortal kombat univers / uncharted 1 / assasins/evil 5/ gta5/ burnout / under cover / fifa 09 / gran turismo
خیلی لنگ موندم . ممنون میشم کمکم کنی!!!!!!
به این آسونیا نیست شما یه سر به اینجا و اینجا بزن!

میشه از دوستان خواهش کنم بگین چه جوری میشه تو id psn درست کرد من هرکاری میکنم نمیتونم؟جایی که باید مشخصات بدم مینویسه
You must enter a valid address.

Please check your entries carefully​
میشه بگین مشکل از کجاست منتظر جوابتون هستم؟؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or