(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب مثل اینکه موفق شدی اپدیت کنی :biggrin1:
این هم ادرس :

Street Address : 446 Towne Avenue
City : Los Angeles
Province/State : California
Zip : 90013
Telephone : 1-213-6839700
Fax : 1-213-6838500

سلام
چندتا سوال
این HOME رایگانه یا نه ؟ باید اکانت داشته باشیم
اگه بخوایم فریم رو آپدیت کنیم باید اکانت داشته باشیم
منظورتون از بازیهای تو HOME مثل کراش ریسینگ و غیره چیه ؟ یعنی میتونیم از PSN رایگان دانلود کنیم توسط PS3 >?

یکم خنگم ، یکی میتونه درست و خسابی توضیح بده ... توی صفحه ی اول نبود .

ممنون

سلام
من demo haze دانلود کردم ولی بعد از نصب به جای قسمت گیم رفته توی سیوا.کسی میدونه مشکل چیه:confused:
ممنون;)

مشکلی نداره عزیز !!! :laughing:
منم موتور استورم 2 رو دانلود کردم ، بعد از نصب در تب گیم زیر قسمت سیو ها وTrophy ها قرار میگره . ;)
حالا شما توقع داشتید کجا قرار بگیره ؟؟؟ :confused::confused::confused::confused::confused:

مشکلی نداره عزیز !!! :laughing:
منم موتور استورم 2 رو دانلود کردم ، بعد از نصب در تب گیم زیر قسمت سیو ها وTrophy ها قرار میگره . ;)
حالا شما توقع داشتید کجا قرار بگیره ؟؟؟ :confused::confused::confused::confused::confused:
منظورم این بود که اجرا نمیشه:-"
باید کار خاصی کرد؟
ممنون;)

من مدتیه توی psn عضو شدم ولی متاسفانه محل اقامتم رو زدم کویت(جایی که الان هم دارم زندگی میکنم توش).حالا که می خوام وارد playstation store بشم ارور میده :D من هنوز چشمم به جمال این قسمت نیفتاده تا ببینم توش چه خبره و یا بتونم چیزی دانلود کنم.
نمیشه محل اقامتم رو عوض کنم یا یک یوزر دیگه بسازم؟
یا اگر میشه کسی یوزر و پسوردش رو تو پی ام به ما بده تا ما هم کمی از قسمت playstation store استفاده کنیم(چه قدر پررو هستم :D ولی مطمئن باشید یوزر و پسوردتون رو سالم بهتون پس میدم :D )
یوزرم هم hanzo_ninja هست.

اون مشکل حل شد یهنی یک اکانت دیگه ساختم :D
حالا نمیشه trophy ها و سیو هام رو از روی اون یکی پروفایلم بریزم رو این؟؟؟؟ آخه حیف این فقط برای این دو تا مورد استفاده بگیره.کلا نمیشه چیزایی رو که توی اون هست بریزم رو این یکی؟ (عکس و سیو و تروفی و کلا همه چیز :D )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or