(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از اینکه عضو شدی برو تو PLAYSTATION STORE وقتی صفحه باز شد کنار صفحه یک فهرست میاد که شمال چند تا چیز میشه رو یکیشون هم نوشته DEMO روی اون بزن بعد دوباره یک صفحه میاد که باید انتخاب کنی تو کدوم قسمت بری (دموی PS3 یا PSP و یا از طریق حروف الفبا سرچ کنی یا بهترین ها و ... ) اونجا بزن روی گزینه ی اولی(که مربوط به PS3 هست آیکونش هم عکس یک دسته هست) بعد لیست بازی ها رو برات میاره البته اگر بازی خاصی تو نظرت هست از طریق حروف الفبا برو تا سریعتر گیرش بیاری.
بعد که رفتی و بازیت رو پیدا کردی انتخابش کن تو صفحه ای که میاد بزن دانلود بشه.بعد دوباره یک صفحه میاد که حجم چیزی رو که میخوای دانلود کنی مینویسه بعد دوباره انتخابش کن و بعدشم میره دانلود میشه
به همین راحتی :biggrin1:
راستی نمیشه تروفی های یک اکانتم رو به یکی دیگه انتقال بدم؟آخه با اون اکانت قبلیم نمی تونم تو HOME و STORE برم(میشه با این اکانت آنلاین بازی کرد یا اونم نمیشه؟ )
راستی این کارت زردی که چسبوندن به جعبه ی PS3 چیه؟ (من که گرفتم روش چیزی نبود اما دوستام الان گرفتن روی مال اونا بوده :biggrin1: ) به چه دردی میخوره این کارته؟اصلا کارایی داره یا برای قشنگیه :biggrin1: آخه یکیشون قرار ب.د برام بیارتش

اصلا همچین چیزی وجود نداره یجا نوشته All Games اونجا بعضی بازی هاش دموی freeداره!!!

آره لیست سمت چپ رو میگم.مطمدنی اونجا وجود نداره؟!؟!؟! مگه میشه؟!؟!؟ وقتی وارد میشی تو همون صفحه ی اول رو میگما

اينم يک عکس از صفحه ي اول playstation store . تو اين عکس اگر منوي سمت چپ رو نگاه کني قسمت demo رو هم ميبيني

do3zlw.jpg
اين عکس هم فکر کنم مال آمريکا نباشه :d احتمالا مال ژاپن هست.ولي محيطش فرقي نمي کنه مال هر کوره دهاتي باشه همينه :d

سلام .
جون من یکی کمک کنه بخدا دیوونه شدم .
هر بازی که تا حالا خریدم و خواستم online بازی کنم میگه اول باید update بازی رو بگیری وقتی هم میزنم تو 99% یا بعضی از بازیها از وسط error میده بخدا دیوانه شدم خیلی اعصابم بهم خرده جون من یکی کمکم کنه خیلی خیلی ممنون میشم .:(

هر بازی که تا حالا خریدم و خواستم online بازی کنم میگه اول باید update بازی رو بگیری وقتی هم میزنم تو 99% یا بعضی از بازیها از وسط error میده بخدا دیوانه شدم خیلی اعصابم بهم خرده جون من یکی کمکم کنه خیلی خیلی ممنون میشم .:(

من وقتی می خوام عضو شوم سه تا ادرس خیابون و شهر وکد پستی می خواد (حتی ادرس های چرت وپرت را رد نمی کنه )من منطقه ی United States را انتخاب کردم.اگه می شه کمکم کنید

اينم يک عکس از صفحه ي اول playstation store . تو اين عکس اگر منوي سمت چپ رو نگاه کني قسمت demo رو هم ميبيني

do3zlw.jpg
اين عکس هم فکر کنم مال آمريکا نباشه :d احتمالا مال ژاپن هست.ولي محيطش فرقي نمي کنه مال هر کوره دهاتي باشه همينه :d

ماله من اینو نداره(Demos ) !!!!!

بابا کمکککککککککککککککککککک!!!!!! !!

یکی کمک کنه این !!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or