(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی .
من دارم از پارس آنلاین اینترنت 256 میگیرم....
حالا میخواستم ببینم چی جوری میتونم PS3 رو به اینترنت متصل کنم طوری که بشه از PC و PS3 به طور همزمان در اینترنت استفاده کرد؟
چه چیزهایی نیاز دارم؟
این کابل اترنت که میگن چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟

ممنون میشم اگه از دوستان کسی جواب بده

سلام به همگی .
من دارم از پارس آنلاین اینترنت 256 میگیرم....
حالا میخواستم ببینم چی جوری میتونم PS3 رو به اینترنت متصل کنم طوری که بشه از PC و PS3 به طور همزمان در اینترنت استفاده کرد؟
چه چیزهایی نیاز دارم؟
این کابل اترنت که میگن چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟

ممنون میشم اگه از دوستان کسی جواب بده
یه مودم لازم داری که دوتا پورت lan داشته باشه یا این که یه پورت lan و یه پورت usb داشته باشه که در این صورت میتونی از lan برای ps3 و از usb برای pc استفاده کنی!

مشکل اتصال

سلام دوستان
من ی مشکل با کانکت شدن PS3 دارم. مودم من وایلس هستش و (البته تا قبل از ورژن2.76 این مشکل نبود).
PS3 همچی رو بخوبی میشناسه الا یوز و پسور رو هر بار که وارد میکنم میگه اشتباست(قسمت PPPoE)،در صورتی که با همین یوز و پسورد PC رو به اینترنت متصل میکنم .
ممنون میشم ی توضیحی دوستان بفرمایند.

سلام دوستان
من ی مشکل با کانکت شدن PS3 دارم. مودم من وایلس هستش و (البته تا قبل از ورژن2.76 این مشکل نبود).
PS3 همچی رو بخوبی میشناسه الا یوز و پسور رو هر بار که وارد میکنم میگه اشتباست(قسمت PPPoE)،در صورتی که با همین یوز و پسورد PC رو به اینترنت متصل میکنم .
ممنون میشم ی توضیحی دوستان بفرمایند.

اصلاً نبايد user name و password بدی که عزيز...

روی اوتوماتيک بزار.... بعد روی pc ...اونجا right click رو ميزنی .. properties ميری ... بعد advanced... تيک internet connection sharing رو enable کن...

بعد توی PS3 اوتوماتيک که کردی رو enter کن که ip بگيره و ....

thats all ... نشد هم دستی بده !

اصلاً نبايد user name و password بدی که عزيز...

روی اوتوماتيک بزار.... بعد روی pc ...اونجا right click رو ميزنی .. properties ميری ... بعد advanced... تيک internet connection sharing رو enable کن...

بعد توی PS3 اوتوماتيک که کردی رو enter کن که ip بگيره و ....

thats all ... نشد هم دستی بده !

ممنون
منظور شما اینه که PC باید روشن بشه و با PS3 شار بشن ، آره؟
ولی قبلا اینطوری نبود چون خود وایلس من ACCESS POINT هستش و طمانی که PS3 رو اسکن میکردم اون شبکه رو میگرفت و بعد وارد PPPoE میشد و از من میخواست که یوزر و پسورد رو وارد کنم انوقت خودش کانکت میشد.اما الان اینطور نیست.
اگر راحلی رو میشناسید ممنون میشم کمکم کنید.

یه مودم لازم داری که دوتا پورت lan داشته باشه یا این که یه پورت lan و یه پورت usb داشته باشه که در این صورت میتونی از lan برای ps3 و از usb برای pc استفاده کنی!

سلام.ممنون که جواب دادید.
مودمی که من دارم یه پورت LAN داره و یه پورت USB ....همونطور که گفتی میخوام از LAN بدم به PS3.
حالا باید برای PC از این پورت USB مودم بدم به PC ؟؟؟؟؟
به کدوم پورت PC ؟؟؟؟
مگه از طریق USB هم میشه به اینترنت دسترسی داشت؟؟؟

مودمی که من دارم یه پورت LAN داره و یه پورت USB ....همونطور که گفتی میخوام از LAN بدم به PS3.
به کدوم پورت PC ؟؟؟؟
شما الان سويچ داري؟

من خودم از مودمم 1سيم رو گرفتم وصل كردم به به سوييچ 5 تاي بعد از اون 1دونه دادم به PS3 يكي ديگه به PC!
اون کاری که شما کردی میلاد جان با وضعیت این دوست عزیز فرق می کنه . تو از Router استفاده کردی ولی این فقط یه مودم داره یه پورت لن داره و یه پورت USB .
من چون تا حالا بین PC و PS3 شیر نکردم واسه همون گفتم اگر چیزی بگم شاید غلط باشه واسه همین نگفتم دوست عزیز .

اون کاری که شما کردی میلاد جان با وضعیت این دوسع عزیز فرق می کنه . تو از Router استفاده کردی ولی این فقط یه مودم داره یه پورت لن داره و یه پورت USB .
من چون تا حالا بین PC و PS3 شیر نکردم واسه همون گفتم اگر چیزی بگم شاید غلط باشه واسه همین نگفتم دوست عزیز .
خب آرش منم همينجوري هستم ولي رفتم يه سوييچ D-Link خريدم تمام!

سوئیچ چی هست نه فکر نمیکنم داشته باشم.
سوئیچ یه سوکت rj-45 رو به چند تا تقسیم میکنه!(به شکل ساده)
سوئیچ هم یه چیزی مثل هاب هست با کمی تفاوت! که البته به درد شبکه را اینداختن میخوره نه اتصال ps3 و pc به اینترنت

به کدوم پورت PC ؟؟؟؟
بله من الان به همین ترتیب برای هر دو اینترنت برقراره lan برای ps3 و usb برای pc!
فقط برای pc که با usb وصل میکنی باید درایور که تو جعبه مودم هست رو نصب کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or