یکی هم جواب مارو بده؟!
اون فقط مال كساني بود كه داخل كنفرانس سوني توي E3 شركت داشتن !!!
یکی هم جواب مارو بده؟!
دوستان کسی جواب سوال مارو نمیدونه؟؟؟؟؟لطفا
من دستگاه رو فرمت فول کردم و حالا میخوام به اینترنت وصلش کنم و میرم تست کانکشن میزنم میگه اینترنت کانکشن فِیلد. حالا باید چیکار کنم؟
فریمور 3.55 و میخواستم از خود کنسول آپدیتش کننم.
---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 AM ارسال شده بود ----------
بابا تورو خدا جواب بدید.
داداش من نميدونم ولى برو ستينگ اپ ديت از طريق اينترنت انتخاب کن ببين چى ميشه بعد لن وصل کردى بهش؟؟من دستگاه رو فرمت فول کردم و حالا میخوام به اینترنت وصلش کنم و میرم تست کانکشن میزنم میگه اینترنت کانکشن فِیلد. حالا باید چیکار کنم؟فریمور 3.55 و میخواستم از خود کنسول آپدیتش کننم.---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 AM ارسال شده بود ----------بابا تورو خدا جواب بدید.
من دستگاه رو فرمت فول کردم و حالا میخوام به اینترنت وصلش کنم و میرم تست کانکشن میزنم میگه اینترنت کانکشن فِیلد. حالا باید چیکار کنم؟
فریمور 3.55 و میخواستم از خود کنسول آپدیتش کننم.
---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 AM ارسال شده بود ----------
بابا تورو خدا جواب بدید.
نه . هیچی نمیشه . من یه جای دیگه ام گفتم اونارو فقط کافیه پرش کنی حتی لازم نیست آدرس واقعی باشه .سوال من این الان ک خیلی برای باز کردن اشتراک تو کشور ما از یه آدرس استفده می کنن آدرس مشخصات منزل و .......... ک یکی این باعث نمیشه ک psn مشکوک شه