(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دستگاه رو فرمت فول کردم و حالا میخوام به اینترنت وصلش کنم و میرم تست کانکشن میزنم میگه اینترنت کانکشن فِیلد. حالا باید چیکار کنم؟

فریمور 3.55 و میخواستم از خود کنسول آپدیتش کننم.

---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 AM ارسال شده بود ----------

بابا تورو خدا جواب بدید.

من دستگاه رو فرمت فول کردم و حالا میخوام به اینترنت وصلش کنم و میرم تست کانکشن میزنم میگه اینترنت کانکشن فِیلد. حالا باید چیکار کنم؟

---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 AM ارسال شده بود ----------

بابا تورو خدا جواب بدید.

خب میبینی نمیشه برو جدیدترینو بگیر توسط کولدیسک آپدیت کن
شاید تنظیمات اینترنتو انجام ندادی به خاطر همین وصل نمیشه

من دستگاه رو فرمت فول کردم و حالا میخوام به اینترنت وصلش کنم و میرم تست کانکشن میزنم میگه اینترنت کانکشن فِیلد. حالا باید چیکار کنم؟فریمور 3.55 و میخواستم از خود کنسول آپدیتش کننم.---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 AM ارسال شده بود ----------بابا تورو خدا جواب بدید.
داداش من نميدونم ولى برو ستينگ اپ ديت از طريق اينترنت انتخاب کن ببين چى ميشه بعد لن وصل کردى بهش؟؟

بابا تورو خدا جواب بدید.

بیا برو توی این تاپیک اموزش کامل وصل شدن به اینترنت رو نوشته
http://forum.bazicenter.com/thread27208/
ببین همیشه بار اول که میزنی وصل بشه نمیشه هر چند دقیقه یکبار امتحان کن ببین درست میشه یا نه

ب خ س دوستان اکانت بنده مال امریکا است کلا باهاش مشکل زیاد دارم به سختی کار می کنم اذیت می کنه می خوام بدونم چطوری می تونم تو پی اس هوم خرید کنم یا تو پلاس چقدر باید هزینه بکنم چی باید بگیرم از کجا کلا ارزش داره یا گران در میاد ممنون.

دوستان من تازه پا ب psn گذاشتم سوالم این من با توجه بی یه آموزش توی نت آأرس باز کرد

این

. ادرس زیر را وارد نمایید
street addrees1 :1899-1905 60 place E
CITY: bradenton
state/province::FL
Postal code: 34203
country/region:united state
باید حتما تو قسمت انتخاب کشور , united state انتخاب کنید. من و چندی از دوستان از این استفاده کردیم و الان online هستیم
thumb2.gif
thumb2.gif
موفق باشید

حالا سوال پایینی برام بوجود اومده
این حطرناک نیست ک خیلی ها با این آدرس مشابه ثبت نام می کنن ؟
confused.gif
confused.gif
confused.gif

من داشتم دمو dragon dogma رو دانلود میکردم یهو برق رفت اومدم از تو دانلود منیجر resume کنم دیدم نیست اومده درحالتی که میشه اینستال کرد(دورش حبابه)بعد که میام install کنم error میده الان باید از اول دانلود کنم؟نصفش dl شوده بود الان حجمشو میزنه 1kb :|

سوال من این الان ک خیلی برای باز کردن اشتراک تو کشور ما از یه آدرس استفده می کنن آدرس مشخصات منزل و .......... ک یکی این باعث نمیشه ک psn مشکوک شه
نه . هیچی نمیشه . من یه جای دیگه ام گفتم اونارو فقط کافیه پرش کنی حتی لازم نیست آدرس واقعی باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or