(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه دو تا سوال دارم دوستان اگه میدونن جواب بدن ممنون میشم.یه بازی هست مولتی اش اسلومیشن میشد . اشتراکم مبین هست و وایمکس. به پین ارتباط پیدا میکنه فقط؟. از پشتیبانی اش پرسیدم میگه مودم رو جابجا کن پینگ بگیر.من درست متوجه نشدم یعنی پینگ مناسب دادن بستگی به سیگنال خوب دادن داره؟یا کلا اشتراکم مناسب نیست و به شلوغی ومشترک زیاد داشتن مبین هم مربوطه؟کسی میدونه توضیح دقیق تر بهم بده .
ببین دوسته من الان یه چند وقتی هست مبین نت مشکل پیدا کرده ولی بعدم درست میشه
درباره این موضوع هر چی بیشتر پول بدی صدرصد اینترنت بهتر گیرت میاد خب و بعدش با اینترنت خوب باید پینگت هم خوب باشه بعد سعی کن با لن مبین نت پلی3 رو وصل کنی بهتر پینگ میگیری تا با وایرلس

سلام من از مخابرات اینترنت گرفتم ,
به PSN نمیتونم وصل شم,با لن سیمی وصل کردم,
میتونم تو اینترنت چرخ بزنم ولی نمیتونم به PSN وصل شم بنظر شما مشکل از مخابراته؟

سلام من از مخابرات اینترنت گرفتم ,
به PSN نمیتونم وصل شم,با لن سیمی وصل کردم,
میتونم تو اینترنت چرخ بزنم ولی نمیتونم به PSN وصل شم بنظر شما مشکل از مخابراته؟

وقتی به اینترنت وصل میشید اما به PSN نه، مشکلتون به نظر من از PSN هستش. دوباره و تو یه ساعت دیگه ای امتحان کنید احتمالا برطرف میشه. چون سرعت اینترنت در وصل شدن به PSN دخیل هست اما نه اونقدری که وصل نشه. مگرنه اینکه با دایال آپ وصل بشید :دی
من خودم شده وقتایی که حدود 2 دقیقه هم صبر کردم اما آخر سر وصل شده(بعد از زدن دکمه sign in رو میگم ها)

وقتی به اینترنت وصل میشید اما به PSN نه، مشکلتون به نظر من از PSN هستش. دوباره و تو یه ساعت دیگه ای امتحان کنید احتمالا برطرف میشه. چون سرعت اینترنت در وصل شدن به PSN دخیل هست اما نه اونقدری که وصل نشه. مگرنه اینکه با دایال آپ وصل بشید :biggrin1:
من خودم شده وقتایی که حدود 2 دقیقه هم صبر کردم اما آخر سر وصل شده(بعد از زدن دکمه sign in رو میگم ها)

میشه وصل شد .. راهنمای وصل شدن رو مطالعه کنید !
کدوم راهنما عزیز؟

وقتی به اینترنت وصل میشید اما به PSN نه، مشکلتون به نظر من از PSN هستش. دوباره و تو یه ساعت دیگه ای امتحان کنید احتمالا برطرف میشه. چون سرعت اینترنت در وصل شدن به PSN دخیل هست اما نه اونقدری که وصل نشه. مگرنه اینکه با دایال آپ وصل بشید :دی

اینم وضع اینترنت من همین الان,
1985899468.png

ببین دوسته من الان یه چند وقتی هست مبین نت مشکل پیدا کرده ولی بعدم درست میشه
درباره این موضوع هر چی بیشتر پول بدی صدرصد اینترنت بهتر گیرت میاد خب و بعدش با اینترنت خوب باید پینگت هم خوب باشه بعد سعی کن با لن مبین نت پلی3 رو وصل کنی بهتر پینگ میگیری تا با وایرلس
دادم 1 مگ كرد برام گفت مشكلت حله .بايد امتحان باز كنم.از راهنماييت ممنون.

با سلام دوستان
دو تا سوال داشتم
ببخشید نمی دونستم سوالام را کجا بپرسم
1: ایا می شود psnid عوض کرد؟ اگه می شود چه گونه؟
2: چه گونه می شود سرعت اینترنت فهمید ؟ یا پینگش؟

با سلام دوستان
دو تا سوال داشتم
ببخشید نمی دونستم سوالام را کجا بپرسم
1: ایا می شود psnid عوض کرد؟ اگه می شود چه گونه؟
2: چه گونه می شود سرعت اینترنت فهمید ؟ یا پینگش؟
1. تا اون جایی که یادمه نه . اگر یه id دیگه میخای باید یدونه جدید بسازی.
2. یا برو تو run کامپیوتر بنویس cmd بعد یه صفحه میاد توش باید بنوبسی ping www. yahoo .com یا اسم هر سایته دیگه بعد اینتر و بعد بهت پینگتو میده
یا میری تو سایت pingtest.net اونجا میگیری. با هر شهری که دلت خواست.

سلام دوستان.
یه سوال داشتم.
من الان یه اکانت PSN ریجن 1 یا همون آمریکا دارم. حالا یه آنچارتد3 ریجن 2 هم دارم. چون ریجن اکانتم با بازی یک نیست، نمیتونم DLC بخرم و وقتی واسه خرید میزنم میگه هیچ موردی واسه خرید یافت نشد.
حالا میخوام دوستان راهنماییم کنند که چطور یه اکانت ریجن 2 (ترجیها امارات به دلیل این که واحد پولش دلاره، کارت های پوندی گرون تر از دلاری اند) بسازم.
یعنی ساختنش رو بلدم فقط از نظر آدرس، کشور و اینا میگم.بعدش از طریق این اکانت DLC ها رو بخرم و با اکانت قبلی ازشون استفاده کنم.

سلام دوستان.
یه سوال داشتم.
من الان یه اکانت PSN ریجن 1 یا همون آمریکا دارم. حالا یه آنچارتد3 ریجن 2 هم دارم. چون ریجن اکانتم با بازی یک نیست، نمیتونم DLC بخرم و وقتی واسه خرید میزنم میگه هیچ موردی واسه خرید یافت نشد.
حالا میخوام دوستان راهنماییم کنند که چطور یه اکانت ریجن 2 (ترجیها امارات به دلیل این که واحد پولش دلاره، کارت های پوندی گرون تر از دلاری اند) بسازم.
یعنی ساختنش رو بلدم فقط از نظر آدرس، کشور و اینا میگم.بعدش از طریق این اکانت DLC ها رو بخرم و با اکانت قبلی ازشون استفاده کنم.

حسین جان برای امارات مهم نیست هر آدرسی بزنی قبول میکنه من خودم آدرس خونمونو زدم:d
شما DLC ها رو باید از اکانت هم ریجن بازیت خریداری کنی بعد از دانلود و اینستال تو همه اکانت ها فعال میشن و میتونید با اکانت اصلیتون که ریجن 1 هست بازی کنبد

دوستان Store ـه کانادا با Us یکیه یا فرق دارن با هم ؟ از نظر کانتنت و این چیزا . مثلا میگن فلان بازی ها فلان Promotion ها برای استور آمریکا در نظر گرفته شده . میخوام ببینم واسه کانادا هم استفاده میشه ؟ ( چون بعضی وقتها آمریکای شمالی گفته میشه واسه همین گفتم شاید استورشون یکیه ) . مرسی

دوستان این پی اس ان برا شما هم اینقذر کند هست برا دانلود سرعتم 1 مگ هست اشتراک دیگه ام 128 کیلو بایت جفت اش سرعت انتقال اش بده 128 وقت وصل شدن 16 کیلو بایت اگه باید دانلود کنه میشه 6 کیلو بایت 1 مگ 100 اگه باشه سرعت اش میشه 20.الان یه سوخوم 4 رو برا انلاین بازی کردن اش 6 بار گیر یا میکنه یا است یا ارور میذه. به نظرم از سرور های شرکت سازنده سوخوم هم نیست چون بازی دیگه ای رو هم اپدیت لایو کردم این مکافاتو داشتم. اما برا ایکس باکس عالی هست سرعت بازی ودانلودم.هر بازی باشه.

من یه سوال داشتم خواهشن جواب بدید!!!
من یه ps3 اسلیم 250 گیگ هک شده با کاستوم فرمویر 3.55 دارم میخواستم بدونم برای این که از هک درش بیارم فقط کافی هست مولتی من رو پاک کنم و آپدیت جدید سونی رو نصب کنم یا نه باید کار دیگه ای هم بکنم! آخه می خوام آنلاین بازی کنم!!!

آخرین ویرایش:
من یه سوال داشتم خواهشن جواب بدید!!!
من یه ps3 اسلیم 250 گیگ هک شده با کاستوم فرمویر 3.55 دارم میخواستم بدونم برای این که از هک درش بیارم فقط کافی هست مولتی من رو پاک کنم و آپدیت جدید سونی رو نصب کنم یا نه باید کار دیگه ای هم بکنم! آخه می خوام آنلاین بازی کنم!!!

درود ...

نه بهتره کله هاردتون رو فرمت کنید .... چون بعد آپدیت الکی فقط فضا پر می کنه ... بازی اوریج هم برای آنلاین بازی کردن !

دوستان یه سوال داشتم می خواستم بدونم برا یه ساعت آنلاین بازی کردن مثل uncharted3 و call of duty mw3 چقدر ترافیک مصرف میشه؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم ببخشید که اگه جاش اینجانیست - سرعتم الان 190-200 هست اگه نامحدود بگیرم سرعتم کم میشه یا همون 200 میمونه ؟؟؟؟اینترنت نامحدود کدوم شرکت سرعتش بیشتره؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or