سلام من از مخابرات اینترنت گرفتم ,
به PSN نمیتونم وصل شم,با لن سیمی وصل کردم,
میتونم تو اینترنت چرخ بزنم ولی نمیتونم به PSN وصل شم بنظر شما مشکل از مخابراته؟
سلام من از مخابرات اینترنت گرفتم ,
به PSN نمیتونم وصل شم,با لن سیمی وصل کردم,
میتونم تو اینترنت چرخ بزنم ولی نمیتونم به PSN وصل شم بنظر شما مشکل از مخابراته؟
وقتی به اینترنت وصل میشید اما به PSN نه، مشکلتون به نظر من از PSN هستش. دوباره و تو یه ساعت دیگه ای امتحان کنید احتمالا برطرف میشه. چون سرعت اینترنت در وصل شدن به PSN دخیل هست اما نه اونقدری که وصل نشه. مگرنه اینکه با دایال آپ وصل بشید :biggrin1:
من خودم شده وقتایی که حدود 2 دقیقه هم صبر کردم اما آخر سر وصل شده(بعد از زدن دکمه sign in رو میگم ها)
کدوم راهنما عزیز؟میشه وصل شد .. راهنمای وصل شدن رو مطالعه کنید !
وقتی به اینترنت وصل میشید اما به PSN نه، مشکلتون به نظر من از PSN هستش. دوباره و تو یه ساعت دیگه ای امتحان کنید احتمالا برطرف میشه. چون سرعت اینترنت در وصل شدن به PSN دخیل هست اما نه اونقدری که وصل نشه. مگرنه اینکه با دایال آپ وصل بشید
من خودم شده وقتایی که حدود 2 دقیقه هم صبر کردم اما آخر سر وصل شده(بعد از زدن دکمه sign in رو میگم ها)
دادم 1 مگ كرد برام گفت مشكلت حله .بايد امتحان باز كنم.از راهنماييت ممنون.ببین دوسته من الان یه چند وقتی هست مبین نت مشکل پیدا کرده ولی بعدم درست میشه
درباره این موضوع هر چی بیشتر پول بدی صدرصد اینترنت بهتر گیرت میاد خب و بعدش با اینترنت خوب باید پینگت هم خوب باشه بعد سعی کن با لن مبین نت پلی3 رو وصل کنی بهتر پینگ میگیری تا با وایرلس
1. تا اون جایی که یادمه نه . اگر یه id دیگه میخای باید یدونه جدید بسازی.با سلام دوستان
دو تا سوال داشتم
ببخشید نمی دونستم سوالام را کجا بپرسم
1: ایا می شود psnid عوض کرد؟ اگه می شود چه گونه؟
2: چه گونه می شود سرعت اینترنت فهمید ؟ یا پینگش؟
سلام دوستان.
یه سوال داشتم.
من الان یه اکانت PSN ریجن 1 یا همون آمریکا دارم. حالا یه آنچارتد3 ریجن 2 هم دارم. چون ریجن اکانتم با بازی یک نیست، نمیتونم DLC بخرم و وقتی واسه خرید میزنم میگه هیچ موردی واسه خرید یافت نشد.
حالا میخوام دوستان راهنماییم کنند که چطور یه اکانت ریجن 2 (ترجیها امارات به دلیل این که واحد پولش دلاره، کارت های پوندی گرون تر از دلاری اند) بسازم.
یعنی ساختنش رو بلدم فقط از نظر آدرس، کشور و اینا میگم.بعدش از طریق این اکانت DLC ها رو بخرم و با اکانت قبلی ازشون استفاده کنم.
من یه سوال داشتم خواهشن جواب بدید!!!
من یه ps3 اسلیم 250 گیگ هک شده با کاستوم فرمویر 3.55 دارم میخواستم بدونم برای این که از هک درش بیارم فقط کافی هست مولتی من رو پاک کنم و آپدیت جدید سونی رو نصب کنم یا نه باید کار دیگه ای هم بکنم! آخه می خوام آنلاین بازی کنم!!!