من یه سوال داشتم خواهشن جواب بدید!!!
من یه ps3 اسلیم 250 گیگ هک شده با کاستوم فرمویر 3.55 دارم میخواستم بدونم برای این که از هک درش بیارم فقط کافی هست مولتی من رو پاک کنم و آپدیت جدید سونی رو نصب کنم یا نه باید کار دیگه ای هم بکنم! آخه می خوام آنلاین بازی کنم!!!
من نشنيدم پي اس ان بن داشته باشه اون برا ايكس باكسه. اپديت كني اوريج خور ميشه غير اون به پي اس ان وصل نميشي همين.دوستان این کاربران PS Plus کیا هستن؟ شرایطش چطوره؟
من اگه الان با فریمور 3.55 برم psn و مولتی من رو پاک کنم و از psn دستگاه رو آپدیت به 4.11 کنم بن نمیشیم؟
کامل نمی دونم ولی پلاس یه جور حالت پرمیومه . چجوری ما تو این سایت با دادن یه مقدار پول میتونیم از یک سری امکانات استفاده کنیم که کاربر های معمولی نمیتونن (کاربر پرمیوم بشیم ) به همین شکل اگر شما تو psn پلاس بشی یک سری امکانات مثل همین بازی هایی که الان دارن به این نوع کار بر ها میدن در اختیارت قرار میگیره که بقیه ندارن و برای داشتنش باید جزو این کاربر ها باشی.نگفتین این پلاس چیه؟ کاربران پلاس کیا هستن؟
راستی بازی رجین 2 رو میشه تو اکانت ریجن 1 بازی کرد؟
این پلاس پولش رو باید از کجا بدی؟ چجوری باید عضو شیم؟
یکی هم جواب مارو بده؟!آقا جریان این یک سال پلاس رایگان چیه؟
به همه میخوان بدن؟
آقا جریان این یک سال پلاس رایگان چیه؟
به همه میخوان بدن؟
یه سوال:
من الان مولتی من رو پاک کردم و میخوام به فرمت بدم به دستگاه از کجا فرمت کنم؟
اگه برم از خود psn اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
اگه مشکلی هست پس یه لینک برای دانلود آپدیدت 4.11 بدید.ممنون.
---------- نوشته در 06:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:00 PM ارسال شده بود ----------
در ضمن برای ساخت اکانت باید کجا بریم؟
ببین نه پلاس مجانی نداریم حتما اشتباه متوجه شدی دوسته من
احتمالا کسی که پلاس هست اون رو تات یه حدی مثلا دو ماه و یا 3 ماه بهش رایگان اضافه میکنند
میری توی System Settings بعد همون جا فال فرمن رو میزنی بهتر که فال فرمت باشه
والا نشنیده بودم که اگر از خوده دستگاه ابدیت کنی سونی بعد بن میکنه
برای ساخت اتکانت هم بهتر بری توی این تاپیک اموزشش هست
آموزش ساخت اکانت در PlayStation Network
دوستان یه سوال داشتم می خواستم بدونم برا یه ساعت آنلاین بازی کردن مثل uncharted3 و call of duty mw3 چقدر ترافیک مصرف میشه؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم ببخشید که اگه جاش اینجانیست - سرعتم الان 190-200 هست اگه نامحدود بگیرم سرعتم کم میشه یا همون 200 میمونه ؟؟؟؟اینترنت نامحدود کدوم شرکت سرعتش بیشتره؟؟؟؟؟