(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من ک کار زیادی نداره

راستی دوستان این کارت های پی لی استیشن ک اعتبارین چی ؟
به چه دردی می خوره ؟
جالب من تو تکن و بعضی بازیهای دیگر مشکلی ندارم ولی تو بعضی بازیا تاخیر داره مثل رزیدنت اویل و ................ دیگر

درود

به نظر من ک کار زیادی نداره

راستی دوستان این کارت های پی لی استیشن ک اعتبارین چی ؟
به چه دردی می خوره ؟
جالب من تو تکن و بعضی بازیهای دیگر مشکلی ندارم ولی تو بعضی بازیا تاخیر داره مثل رزیدنت اویل و ................ دیگر

یه واحد پولی واقعی برای خرید DLC . آواتار . تم و ... است

بستگی به سرور و شخص طرف داره . لگ و .. !

دوستان یه Free Digital Comic از بازیه مورد علاقم تو PSN هست . میخوام ببینم این رو دانلود کنم چطوری رو Ps3 نشون میده . برنامش رو از کجا بگیرم ؟

سلام دوستان ببخشید من از یکی از دوستان از طریق اکانت dlc ی fort آنچارتد 3 رو گرفتم و inistall هم کردم ولی نیومد ! یعنی وقتی میرم روش میگه نداری باید از psn بخری !
ولی وقتی من بهش dlc میدم کار میکنه !!!!!!! چکار باید بکنم ؟ (سوال یکی از دوستانم)

شاید قبل از شما ، به یکی دیگه از دوستان داده اکانتش رو برای دانلود ...
دو نفر بیشتر همزمان نمیتونند از یه اکانت استفاده کنند.

نه متاسفانه فقط 1 نفر اکتیو داره از اکانتش استفاده میکنه که اونم خودشــه.

من احتمال میدم، کد روی قاب (اونجایی که در کتابخانه میزاری پیداست) با هم فرق داشته باشه. حالا ازش میپرسم.

دوستان کسی جواب سوال مارونمی دونه ؟؟؟؟
ببین دوسته من دقیقا مشخص نیست همش بستگی داره به بازی که میخواهی بازی کنی ببین مثلا من که قبلا شاتل داشتم و محمدود بود یکبار امتحان کردم روی بازی کیل زون2 بعد توی یه ساعت دقیقا 100 مگ خوردی ازم کم کرد
میگم بهت کلا بستگی داره انلاین بازی چه قدر حجم داشته باشه و بازیش چه قدر بزرگ باشه:-b

یه سوال دارم از دوستان.
من اهل بازی انلاین نیستم و تازه که امکانش اومده پلی3 های کپیخور میتونن وصل بشن به psn و منم وصل شدم اکانت ساختم و sig in شدم وبازی فیفا استرییت4 رو بازی کردم به صورت دو روز مجانی ea اجازه داد .همون trial.
حالا میگه برای اینکه بتونی بازی بعد از دو روز پاس کد میخوای که داخل پک بازی هست ومنم که ندارم و گفته میتونید از store بخرید کد رو.

حالا نحوه خرید کد رو میخوام بفهمه چطوریه ؟
کدوم کارت رو میخوام psn plus رو میخوام یا این کارتای 20usd چیه نمیدونم .من اصلا در این مورد اطلاعی ندارم .

راستی یه ارور هم میده موقعی که میخوام برم store میگه رجین بازی با دستگاه مچ نیست.حالا این ارور مال رجین کنسول هست یا چیز دیگه؟

رجین کنسول رو میتونم عوض کنم چون دستگاه کپی خور هست با عوض کردن رجین مشکل ارور حل میشه.؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or