(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال دارم از دوستان.
من اهل بازی انلاین نیستم و تازه که امکانش اومده پلی3 های کپیخور میتونن وصل بشن به psn و منم وصل شدم اکانت ساختم و sig in شدم وبازی فیفا استرییت4 رو بازی کردم به صورت دو روز مجانی ea اجازه داد .همون trial.
حالا میگه برای اینکه بتونی بازی بعد از دو روز پاس کد میخوای که داخل پک بازی هست ومنم که ندارم و گفته میتونید از store بخرید کد رو.

حالا نحوه خرید کد رو میخوام بفهمه چطوریه ؟
کدوم کارت رو میخوام psn plus رو میخوام یا این کارتای 20usd چیه نمیدونم .من اصلا در این مورد اطلاعی ندارم .

راستی یه ارور هم میده موقعی که میخوام برم store میگه رجین بازی با دستگاه مچ نیست.حالا این ارور مال رجین کنسول هست یا چیز دیگه؟

رجین کنسول رو میتونم عوض کنم چون دستگاه کپی خور هست با عوض کردن رجین مشکل ارور حل میشه.؟
ریجن بازیت چیه ؟برای خریدن کد انلاین میخوام بدونم .....اگه 1 هست از store امریکا بخر اگه 2 هست از امارات
اون ارور هم به خاطر ریجن اکانت هست که به بازی نمیخوره ....مثلا بازیت ریجن 2 اکانتت ریجن 1

دوستان چند روز هر چی تروفی میگیرم لول من روی 12 و یک درصد گیر کرده و هر چی سینک میکنم لول بالا نمیره و تنها تعداد تروفی بالا میره
چه کار باید بکنم؟

ریجن بازیت چیه ؟برای خریدن کد انلاین میخوام بدونم .....اگه 1 هست از store امریکا بخر اگه 2 هست از امارات
اون ارور هم به خاطر ریجن اکانت هست که به بازی نمیخوره ....مثلا بازیت ریجن 2 اکانتت ریجن 1
رجین اروپا هست که فکر کنم میشه2
درسته اکانتم رو با رجین امریکا ساختم.
حالا چطوری از store امارات بخرم؟

دوستان کسی اطلاع داره کمک کنه. یه fifa street4 هست میخوام کد انلاین بخرم چون کد نداره رجین2 هست.
برای خرید میتونم از خود کارتهای psn استفاده کنم یا باید با ویزا کارت یا paypal بخرم؟
ادرس سایت رو هم بدید.

دوستان کسی اطلاع داره کمک کنه. یه fifa street4 هست میخوام کد انلاین بخرم چون کد نداره رجین2 هست.
برای خرید میتونم از خود کارتهای psn استفاده کنم یا باید با ویزا کارت یا paypal بخرم؟
ادرس سایت رو هم بدید.

شما اول باید یه اکانت هم ریجن کارت psnـت بسازی بعد کد کارتو واردش کنی تا به اون مبلغ شارژ بشه بعد بری خرید کنی
مثلا کارتت ریجن اماراته میری تو کنسولت یه یوزر جدید میسازی بعد میری تو قسمت sign up بعد میری مراحل ساخت اکانتو میگذرونی و وقتی تموم شد میری تو استور کدو میزنی تا به اندازه دلار اماراتت شارژ بشه و بعد کد آنلاینو خرید میکنی دانلودش میکنی و بعد از نصب با اکانت اصلیت بازی میکنی

شما اول باید یه اکانت هم ریجن کارت psnـت بسازی بعد کد کارتو واردش کنی تا به اون مبلغ شارژ بشه بعد بری خرید کنی
مثلا کارتت ریجن اماراته میری تو کنسولت یه یوزر جدید میسازی بعد میری تو قسمت sign up بعد میری مراحل ساخت اکانتو میگذرونی و وقتی تموم شد میری تو استور کدو میزنی تا به اندازه دلار اماراتت شارژ بشه و بعد کد آنلاینو خرید میکنی دانلودش میکنی و بعد از نصب با اکانت اصلیت بازی میکنی
یه سوال با یه ps3 که نمیشه یا دو تا اکانت وارد شد چون مال من مینویسه شما اجازه ندارید با اکانت دیگر وارد شوید.
فقط اینکه دستگاه رو کاملا برگردونم به تنظیمات کارخانه که هم هاردم فرمت میشه و هم تمام تنظیمات پاک میشه اونوقت میتونم برم رو یه اکانت دیگه.

یه چیز دیگه که هست الان اکانتم uk هست و الان میتونم مال us رو بخرم چون قیمتش ارزونتره یا باید حتما مال uk رو بخرم ..

بازی هم رجین اروپا هست اگه بازم پلی3 رو کاملا ریسیت کنم ویه اکانت us بسازم بازم میتونم با کارت us کد انلاین بازی رجین اروپا رو بخرم یا باید همه با هم مچ باشن.

چون پلی3 خودش رجین free هست وتمام بازیها با هر رجینی رو اجرا میکنه اینا رو پرسیدم.

یه سوال دیگه کارت psn plus 3ماهه به چه دردی میخوره؟
چون فکر کنم psn نمیخواد مثل xbox live حتما gold باشی.

یه سوال با یه ps3 که نمیشه یا دو تا اکانت وارد شد چون مال من مینویسه شما اجازه ندارید با اکانت دیگر وارد شوید.
فقط اینکه دستگاه رو کاملا برگردونم به تنظیمات کارخانه که هم هاردم فرمت میشه و هم تمام تنظیمات پاک میشه اونوقت میتونم برم رو یه اکانت دیگه.

یه چیز دیگه که هست الان اکانتم uk هست و الان میتونم مال us رو بخرم چون قیمتش ارزونتره یا باید حتما مال uk رو بخرم ..

بازی هم رجین اروپا هست اگه بازم پلی3 رو کاملا ریسیت کنم ویه اکانت us بسازم بازم میتونم با کارت us کد انلاین بازی رجین اروپا رو بخرم یا باید همه با هم مچ باشن.

چون پلی3 خودش رجین free هست وتمام بازیها با هر رجینی رو اجرا میکنه اینا رو پرسیدم.

با ps3 فقط می شه با یه اکانت log in شد ولی می شه چندتا اکانت روی کنسول داشت.
بهتره یه user بسازی بعد تو اون یوزر یه اکانت بسازی، اینجوری لازم به ریست کارخونه ای نیست .

چون اکانتت uk هست فقط می تونی از امکانات استور uk استفاده کنی بجز اینکه یه اکانت us بسازی و توی اون بازی بخری و با اکانت uk بازی کنی .

نه نمی تونی باید حتما بازیت ریجنش با اکانت یکی باشه یا اینکه بازم یه اکانت ریجن 2 بسازی که کد رو تو اون بخری یا redeem کنی و تو اکانت us استفاده کنی .

پلاس یجور اشتراک پرمیومه که امکانات خاصی به کاربر پلاس شده می ده .
بچه ها سرورایr2 twisted metal چه جوریه ? کسی توش هست سریع جوین میشه؟ اخه دیدم تاپیک بد خاک خورده:|

آره می گن سرورای بازی داغونه اصلا بدرد ما نمی خوره حتی اون ور آبی ها هم مشکل دارن .

داداش لازم نیست دستگاه رو فرمت کنی دوستمونم که گفت شما کافیه یه یوزر جدید بسازی و از اون یوزر جدید استفاده کنی و یه اکانت جدید تو psn بساز. وقتی میخوای پرو فایل جدید بسازی باید منورو تا آخرین جدولی که داره ببری سمت چپ بعد اون جا یه گزینه داره create new user شما اونو بزن و یه یوزر جدید بساز و بعد از ساختن یوزر بورو یه بار دیگه تو psn عضو شو با هر ریجنی که میخوای .
psn plus هم یه سری امکانات رو در اختیار کار بر قرار میده . مثلا نسخه آزمایشی بعضی از بازی ها فقط به وسیله کاربر های plus قابل دانلوده و اگر میخوای دانلودشون کنی شما هم باید plus باشی و از این جور امکانات . (حتی الان بازی های قابل دانلود رایگان هم در اختیارشون قرار داده )

سلام ببخشید یک سوال داشتم من بازی final fantasy xiii_2 region 2 دارم اکانتم مال امریکا است میتونم DLC از اکانت امریکا بگیرم و روی بازی FFXIII_2 REGION 2 اجرا کنم ؟
اسم دی ال سی = LIGHTNING : REQUIEM OF THE GODDESS

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

سلام ببخشید یک سوال داشتم من بازی final fantasy xiii_2 region 2 دارم اکانتم مال امریکا است میتونم DLC از اکانت امریکا بگیرم و روی بازی FFXIII_2 REGION 2 اجرا کنم ؟
اسم دی ال سی = LIGHTNING : REQUIEM OF THE GODDESS

??????????? ببخشید کسی نیست جواب بده

من یه مشگل دارم الان میخام واسه یps3م IDدرست کنم وقتی پسورد رو وارد می کنم همه چیز درسته اما یه ارور میده میگه you must enter the password correctly in two fields الان این یعنی چی کار باید بکنم هرکی بلده بگه خیلی ضروری هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or