(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه
آقا من الان اومد به psn بعد از یک هفته وصل شم ولی نشد . وقتی ساین این رو میزدم یه مدت طول میکشید بعدشم اون پایین مینوشت که اگر کانکت شدنتون خیلی طول میکشه کانکشنتونو چک کنید . اینم پینگم که همین الان گرفتم حالا مشکل از چیه ؟؟

سلام به همه
آقا من الان اومد به psn بعد از یک هفته وصل شم ولی نشد . وقتی ساین این رو میزدم یه مدت طول میکشید بعدشم اون پایین مینوشت که اگر کانکت شدنتون خیلی طول میکشه کانکشنتونو چک کنید . اینم پینگم که همین الان گرفتم حالا مشکل از چیه ؟؟

والا برای اینکه که درست بشه با خاموش کردنه دستگاه درست میشه یا مودمه را خاموش روشن کنی باید درست بشه حالا یک امتحانی کن ببین جواب میده یا نه

راستش من شنیدم DLC هارو نمیشه شیر کرد و فقط یه سری از ایتم(item)ها رو تو psn میشه شیر کرد درسته؟
سلام ، همه چی رو میشه Share کرد .
من خودم DLC های MW2 ر از دوستم گرفتم .
یه سوال و بعضی وقتا که می خوام یه چیزی رو آپدیت کنم تا 99% میره بعدش Error میده . به نظر شما مشکل از مودمه ؟

سلام برو بچ .آقا ما الان 3سال ps3داریم تا حالا اینترنت پرسرعت نداشتیم که باهاش online بازی کنیم .حالا قسط خرید اینترنت پر سرعت داریم..اگه میشه برای مایی که چیزی از online بازی کردن چیزی نمی دونیم مختصر ومفید توضیح بدبد باید چه کار کنیم..عجله دارم....ولی دوستتون دازم:-*:x:-*:x

سلام برو بچ .آقا ما الان 3سال ps3داریم تا حالا اینترنت پرسرعت نداشتیم که باهاش online بازی کنیم .حالا قسط خرید اینترنت پر سرعت داریم..اگه میشه برای مایی که چیزی از online بازی کردن چیزی نمی دونیم مختصر ومفید توضیح بدبد باید چه کار کنیم..عجله دارم....ولی دوستتون دازم:-*:x:-*:x
خب زیاد کار سختی نیست اما باید توجه داشتی باشی اگه بخوای آنلاین بازی کنی و در کل به PSN وصل بشی باید آخرین فرمور رو روی PS3 اجرا کنی که با این کار دیگه نمیتونی کنسولت رو کپی خور کنی ولی اگه کپی خور کردن برات مهم نیست آخرین فرمور رو میریزی و بعد از اون روی گزینه SignUP میری و یه PSN ID میسازی و از قسمت آنلاین بازیها,بازیهای مورد نظرتو به صورت آنلاین بازی میکنی...

همین...کپیخور کردنم اصلا ماسم مهم نیست..
ps3گرفتیم باهاش blue-rayبازی کنیم دیکه.
only original game
راستی psn cardبه چه دردی میخوره.
ممنون:x:x
فقط یادتت باشه اکانتی که میسازی حتما بذار روی امارت تا بتوانی از پلی استیشن استور استفاده کنی
اونم برای کارت هم برای خرید بازی های که داخله پلی استیشن استور هست میتوانی بخری
و البته چیزهای دیگه
البته بعضی از چیزها هم مجانی هست

اقا من نتورک ps3 رو درست کردم با مودم بیسیم همه چیزم تو مراحل تاظیم Auto زدم رفت:d ولی ok شد خودش شناخت حالا میخوام اکانت بسازم
دستگام پاله و بیشتر بازی هایی هم که میگیرم ریجن 2 هست حالا باید چه کشوری رو انتخاب کنم که واسه خرید تو psn و دانلود و خرید گیم و Dlc و بازی های ارکید همینطور گیم انلاین همه چیزش ok باشه؟

اقا من نتورک ps3 رو درست کردم با مودم بیسیم همه چیزم تو مراحل تاظیم Auto زدم رفت:d ولی ok شد خودش شناخت حالا میخوام اکانت بسازم
دستگام پاله و بیشتر بازی هایی هم که میگیرم ریجن 2 هست حالا باید چه کشوری رو انتخاب کنم که واسه خرید تو psn و دانلود و خرید گیم و Dlc و بازی های ارکید همینطور گیم انلاین همه چیزش ok باشه؟
کشور :
UNITED STATE
شهر :
Florida
پستال کد :
32819
چیزه دیگه ای خواست بگو;)

کشور :
UNITED STATE
شهر :
Florida
پستال کد :
32819
چیزه دیگه ای خواست بگو;)
دستگام پاله ایرادی نداره؟ در ضمن اگه امریکا بزنم یعنی باید با سرور های امریکا انلاین بازی کنم؟ لگ نمیشه راه دور نیست؟ هر چی بخوام دانلود کنم یا بخرم ایراد نداره؟ کارت هم باید us بخرم اونوقت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or