عزیز مطمعنی من دیروز بدونه هیچ مشکلی وصل شدم :dو بازی هم کردمسلام به همگی اقا این 9 ساعت تموم نشد؟ الان بیشتر از 1 روزه نمیتونم وصل بشم به psn
منم نتونستم وصل شم !عزیز مطمعنی من دیروز بدونه هیچ مشکلی وصل شدم :dو بازی هم کردم
عجیب من همین دیروز وصل شدم وکلی هم بازی کردم بعداز ابدیت خیلی راحت توانستم بازی کنمb-)منم نتونستم وصل شم !
همون پیغام ID User and password is incorrect رو میده ولی من مطمئنم USername o Password رو درست میزنم !!!
نمیدونم فکر کنم از این کشورای عربی ورداشتم !عجیب من همین دیروز وصل شدم وکلی هم بازی کردم بعداز ابدیت خیلی راحت توانستم بازی کنمb-)
شما اکانتان ماله چه کشوری
شاید از اکانت باشه
نه مربوط به این موضوع نیست اخه مال من هم برای اماراته ولی توی اون 9 ساعت که همه مشکل داشتن راحت بازی میکردمنمیدونم فکر کنم از این کشورای عربی ورداشتم !
چه جالب !نه مربوط به این موضوع نیست اخه مال من هم برای اماراته ولی توی اون 9 ساعت که همه مشکل داشتن راحت بازی میکردم
پی خوبه دیگه فکر نکنم کسی مشکل داشته باشه به امید خداچه جالب !
حواس مارو ببین
الان آنلاینم ولی حواسم نبود !
من تا حالا اکانت PSN نداشتم:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:
میخواستم بسازم فهمیدم که آدرس میخواد و نمیشه آدرس ایرانو زد.احتمالا سال دیگه میتونم آدرس واقعی یکی از اعضای فامیلو بزنم.میخواستم بدونم نمیتونم یه اکانت بسازم بعد سال دیگه آدرسش رو عوض کنم؟
اگه نمیشه به نظر شما تا سال دیگه صبر کنم یا الان بسازم؟
دوست عزیز شما باید یه بازی که هم ریجن اکانتتون باشه بخرین(ریجن 1)با سلام
من می خواستم psn کارت بگیرم . اول می خواهم بدونم باید psn کارت کجا رو بگیرم ؟؟؟ اکانت من ماله us هست ولی می خواستم dlc های red dead رو بگیرم که رجین بازیم 3 هست . کسی می تونه یک راهنمایی بکنه؟؟