حالا اگه من یک اکانت دیگه روی PS3 خودم بسازم که مثلا برای رجین 3 باشه و با PSN کارت که رجین 3 هست dlc رو دان کنم روی اکانت امریکا هم فعال میشه؟؟؟؟دوست عزیز شما باید یه بازی که هم ریجن اکانتتون باشه بخرین(ریجن 1)
اگه dlc رو بخرین چون بازی و dlc هم ریجن نیستن در نتیجه براتون اجرا نمیشه!
حالا اگه من یک اکانت دیگه روی PS3 خودم بسازم که مثلا برای رجین 3 باشه و با PSN کارت که رجین 3 هست dlc رو دان کنم روی اکانت امریکا هم فعال میشه؟؟؟؟
دوسته عزیز کی گفته همیچنین چیزی به نظر من انلاین پلی3 بهتر لایو هستسلام ،
من 2 سال xbox live gold داشتم تا اینکه کنسولم بن شد ، الان فقط به خاطر fifa 11 می خوام ps3 بخرم ولی شنیدم آنلاین ps3 کیفیت جندانی نداره. ممکنه از دوستان منو در این زمینه راهنمایی کنه؟
با تشکر
کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟دوسته عزیز کی گفته همیچنین چیزی به نظر من انلاین پلی3 بهتر لایو هست
فقط تنها چیزی که باید رعایت کنی که بستگی داره به پینگت اگر پینگتت خوب باشه دیگه خیلی راحت بازی میکنی بدونه هیچ لنگی:d
کد رو نمیتونی بفرستی واسشکسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟
من با کارت 30 دلاری یه مپ پک cod mw2 رو خریدم هنوز فک کنم حدود 15-16 دلار ازش باقی مونده
1- حالا میخواستم بدونم واسه یکی از دوستام با همین باقی مانده کارت میتونم همین پک رو بخرم؟(یعنی کدو بدم بهش )
2- آیا میتونم مپ پک رو واسش شیر کنم؟؟؟؟
دوست خوبم آنلاین این دو شبکه تفاوت ریادی نداره ولی لایو امکانات (پارتی و...)و راحتی خاص خودشو داره که من به شخصه کسی رو ندیدم که اگه جفتشو کار کرده باشه psn رو به لایو ترجیح بده.
ولی چه میشه کرد لایو مجانی نیست - امکان بن شدن(ایران) رو هم داره که رو میاریم به psn من به شخصه یک لحظه انلاین 5 splinter cell رو به کل psn عوض نمیکنم ولی چاره چیست بنیم.
اگر میخواهی دقیقا بدونی چیه اصلا نمیخواد وارد پلی استیشن استور بریدوستان از کجا میشه فهمید ریجینه اکانته psn رو چی اتنخاب کردیم من یادم نیست امریکا بوده یا اروپا بود تو psn ایدی پرتابل که میرم عمس پرچمه انگلیس هست ولی تو فیفا 10 برای منو زده امریکا چریان چیه
اون گزنیه اکانت اینفورمیشن هست زدم فلوریدا پس امریکا هستشاگر میخواهی دقیقا بدونی چیه اصلا نمیخواد وارد پلی استیشن استور بری
بیرون اونجا در داخله منوی که شما sing in میکنی همون را اوکی بزن و بعد وارده چند گزینه میشه بدبختی اسن گزینه ها یادم نیست اونجا که رفتی ادرسی که انتخاب کردی را بهت نشون میده:d
این ریچن مخصوص ریجن 3 هست به معنی چین یک جواریبا سلام
بازی من رجین 3 هست برای گرفتن dlc های بازی باید psn کارت کجا رو بگیرم؟؟؟؟
مشکلی نداره فقط اگه بخوای DLC و MAP و غیره دانلود کنی و بخری باید ریجن PSN با بازیت یکی باشه!سلام
من اکانت اروپا دارم و بازی killzone 2 ریجن 3 دارم.میتونم آنلاین بازی کنم یا نه؟(تا حالا آنلاین بازی نکردم!!!!:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing