نه ریجن هیچ ربطی به اکانت شما نداره . نه بازم نباید باسرور های آمریکا بازی کنید . این که چیزی میخواید از psn بخرید به بازی تون ربط داره نه اکانتتون . نه . البته یک سری از بازی ها مثل fifa اکانتتون باید با ریجن بازی یکی باشه (فقط واسه بازی ) که اونم راه حل داره خودتو ناراحت نکن . اگرم ساختی به مشکل برخوردی یکی دیگه میساز مشکلی نداره کهدستگام پاله ایرادی نداره؟ در ضمن اگه امریکا بزنم یعنی باید با سرور های امریکا انلاین بازی کنم؟ لگ نمیشه راه دور نیست؟ هر چی بخوام دانلود کنم یا بخرم ایراد نداره؟ کارت هم باید us بخرم اونوقت؟
سلام دوستان خوبم
یه سوال دارم میخواستم خیلی زود جوابمو بگیرم
من همیشه براحتی میرفتم تو Playstation Store ولی امروز که خواستم برم و دموی NFS رو بگیرم متاسفانه با این پیغام و ارور روبرو شدم !
This Service Is Not Avaliable In Your Country/Region
موقع ساخت اکانت هم کشور رو Turkey انتخاب کردم.
لطفا هر چه سریعتر بگید چی کار کنم؟
ممنونآخه برادر من این کشور های اشغال چیه مود کردید میزنید تو پروفایلتون !!!
چند روز پیش صحبت این بود که چرا کشور های عربی میزنید ... اینم از شما ... چی میشه مثلا استکبار جهانی یا استعمار پیر رو انتخاب کنید ...
جواب سوالت هم این هست که هیچ کاری نمیتونی کنی از اون اکانت ... یکی دیگه بساز چون قابلیت تغیر کشور هم ندارید !!!
ممنون
اونوقت اکانت جدید رو کدوم کشور بزارم؟
آیا میتونم این اکانت رو حذف کنم.
كلا براي انلاين بازي كردن مشكلي با ريجن نيست ولي براي خريد DLC بايد ريجن بازي با ريجن اكانت يكي باشه يعني چون شما اكانتت امريكاست بايد بازي رو ريجن 1 بگيريددوستان من یه سوالی داشتم
من اکانتم برای امریکاست اگه بخوام بازی رو انلاین بازی کنم و map pack هاش رو دانلود کنم باید ریجن 1 بگیرم؟
نه ربطی به اکانت ندارهسلام یه سوال
دانلود از PSN یا گرفتن patch و ... همیشه اینقدر کند ِ ؟
بنظر میاد که سرعت دانلودم خیلی پایین ِ تو PSN , گوگل خور هم که کردم انگار ملت همه جا خیلی ها این مشکل رو دارن.
ممکنه مشکل از پینگ خیلی بالام مثلا با PSN US باشه ؟ چون US رجیستر کردم. بنظرتون یه اکانت UK بسازم اوضاع بهتر میشه ؟ اصلا دانلود سرورشون فرق میکنه ؟ :- ||
از الحاظ کانکشن مشکلی ندارم سرعت دانلود تو پی سی نرماله و کابل شبکه هم سالمه نمی دونم مشکل از کجاست
سلام دوستان خوبم
یه سوال دارم میخواستم خیلی زود جوابمو بگیرم
من همیشه براحتی میرفتم تو Playstation Store ولی امروز که خواستم برم و دموی NFS رو بگیرم متاسفانه با این پیغام و ارور روبرو شدم !
This Service Is Not Avaliable In Your Country/Region
موقع ساخت اکانت هم کشور رو Turkey انتخاب کردم.
لطفا هر چه سریعتر بگید چی کار کنم؟
شما مطمعنیالکی اطلاعات غلط ندید، اتفاقاً خیلی هم ربط داره. شما وقتی اکانت US داری، از سرورهای US هم دانلود میکنی که خودش به خاطر مسافت طولانی روی سرعت دانلود تاثیر میذاره ولی برای مثال از سروهای UK سرعت بالاتری دریافت می کنید.
مگه ریجن بازی نیست که مشخص میکنه باید با کودوم سرور بازی کرد؟ گیم ریجن 2 اگه با اکانت امریکا بازی بشه با سرور اروپا بازی میشه یا امریکا؟ من تازه کارم الان جواب بدید که فردا میخوام برم کیلزون 2 بگیرم ریجن 2 که delay نباشه اما اکانتم امریکاستشما مطمعنی
والا من فکر میکردم اکانت امریکا فقط برای انلاین بازی کردنه که یکمی مشکل داره نمیدانستم برای دانلود هم همین طوره
چه جالب ممنون بابته راهنمایتان