(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه ریجن بازی نیست که مشخص میکنه باید با کودوم سرور بازی کرد؟ گیم ریجن 2 اگه با اکانت امریکا بازی بشه با سرور اروپا بازی میشه یا امریکا؟ من تازه کارم الان جواب بدید که فردا میخوام برم کیلزون 2 بگیرم ریجن 2 که delay نباشه اما اکانتم امریکاست

بستگی به خود بازی داره، یه سری بازی معدود برای هر ریجن سرورهای جدا دارند. اما Killzone اینطوری نیست شما با هر سروری بخوای میتونی بازی کنی.

به نام خدا
سلام من همین الان میخواهم تماس بگیرم و برای ای دی اس ال اقدام کنم قبلش می خواستم چند گیگ فضای اما سرعت دویست و پنجاه و شیش الی پانصد و دوازده لوتوس رو بگیرم که تعرفه ها ی ارزانی داشته اما چند سال پیش از شهراد ای دی اس ال گرفتم ناراضی نبودم
الان هم قصد دارم صد و بیست و هشت نامحدود رو بگیرم هم با نت کار کنم هم وصل کنم بازی کنم...
می خواستم بدونم که اگه برای ای دی اس ال مودم وایرلس بگیرم مودم آنتن اما ای دی اس ال مشکلی برای نصب پی اس سه نداره؟ البته گذینه وایرلس رو داره اما این ای دی اس ال مودمش آنتنه
من برای گرفتن جوابم که چه سرعتی باید باشه و چه حجمی و از این قبیل از گوگل بگی تا یکی دوتا فروم سرچ کردم پیدا نکردم ممکن پاسخ شما بدرد من دیگه نخوره چون من دارم اقدام می کنم ولی این سوال را در سه جای قرار می دهم و لطف کنید اگر زحمتی نیست پاسخ را پخ کنید بیاد
اگر هم کار از کار گذشته بود که جواب این سوال ها بمونه شاید یکی استفاده کنه .
متشکرم...

سلام

دوستان من فیفا 11 بازی میکنم
ریجن بازی 2 هستش.برای همین در بریتانیا اکانت ساختم.
حالا یک اکانت با ریجن دیگه میخوام بسازم.
مشکلی نداره من از هر دو استفاده کنم؟هر وقت خواستم یکی را sing out کنم برم سراغ اون یکی( تو دستگاهم 2 تا یوزر دارم)؟

سلام

دوستان من فیفا 11 بازی میکنم
ریجن بازی 2 هستش.برای همین در بریتانیا اکانت ساختم.
حالا یک اکانت با ریجن دیگه میخوام بسازم.
مشکلی نداره من از هر دو استفاده کنم؟هر وقت خواستم یکی را sing out کنم برم سراغ اون یکی( تو دستگاهم 2 تا یوزر دارم)؟

نه هیچ موردی نداره

دوستان میشه یه کمکی به من بکنین؟ من پسورد psn رو یادم رفته همینطور سال تولدی که زده بودم چیکار کنم؟؟؟کلی trophy دارم کلی save اگه راهی هست که این هارو به account دیگه ای انتقال بدم لطفا کمکم کنین که من هم بتونم آنلاین بازی کنم.

دوستان میشه یه کمکی به من بکنین؟ من پسورد psn رو یادم رفته همینطور سال تولدی که زده بودم چیکار کنم؟؟؟کلی trophy دارم کلی save اگه راهی هست که این هارو به account دیگه ای انتقال بدم لطفا کمکم کنین که من هم بتونم آنلاین بازی کنم.
نه هیچ راهی نداره باید سعی کنی یادتت بیاد

سلام

دوستان من یک مستر کارت دارم و کشور امارات را انتخاب کردم.( بخاطر ادرس مستر کارت)
زمانی که خرید را انجام میدم در صفحه نهایی از من میپرسه آیا مایلید فلان مبلغ به wallet شما اضافه بشود؟
زمانی که بله را انتخاب میکنم بعد از چند لحظه این پیغام ظاهر میشه
THE FUNDS COULD NOT BE ADDED IN YOUR WALLET
چرا؟هیچ اخطاری و یا پیغام دیگری نمیده

ببخشيد من هيچ جا پيدا نکردم که اين سؤالامو کجا بايد بپرسم،
ميخواستم يه ps3 بخرم فقط برای لايو بازی کردن ولی چند تا سؤال داشتم
1- psn که مثل ايکس باکس لايو بن شدن نداره؟
2- با ps3 هک شده ميشه بدون مشکل تو psn بازی کرد يا ممکنه شناسی بشی و ديگه نتونی وصل بشی.
3- کلاً برای لايو بازی کردن بهتره کپی خور شده باشه يا نه؟ چون من xbox هم دارم و ميتونم بازيهای جديد و کپی شده را رو اون بازی کنم!
ممنون

ببخشيد من هيچ جا پيدا نکردم که اين سؤالامو کجا بايد بپرسم،
ميخواستم يه ps3 بخرم فقط برای لايو بازی کردن ولی چند تا سؤال داشتم
1- psn که مثل ايکس باکس لايو بن شدن نداره؟
2- با ps3 هک شده ميشه بدون مشکل تو psn بازی کرد يا ممکنه شناسی بشی و ديگه نتونی وصل بشی.
3- کلاً برای لايو بازی کردن بهتره کپی خور شده باشه يا نه؟ چون من xbox هم دارم و ميتونم بازيهای جديد و کپی شده را رو اون بازی کنم!
ممنون
اگر PS3 کپی خور بخوای دیگه آنلاین نداری اگر آنلاین میخوای فقط باید بازی ارجینال بگیری! چون با PS3 کپی خور شده نمیشه آنلاین بازی کرد پس بن شدن در PSN هم بی معنی هست!

اگر PS3 کپی خور بخوای دیگه آنلاین نداری اگر آنلاین میخوای فقط باید بازی ارجینال بگیری! چون با PS3 کپی خور شده نمیشه آنلاین بازی کرد پس بن شدن در PSN هم بی معنی هست!

نیما جان (مدیر سایت) هم بن شد یکبار ... دلیلش رو خودش هم نمیدونست ... پیگیری هم کرد جواب ندادن ... کلی هم خرید کرده بود در هر حال ...

جریان برای ۲ سال پیش هست ... فکر کنم ...

نیما جان (مدیر سایت) هم بن شد یکبار ... دلیلش رو خودش هم نمیدونست ... پیگیری هم کرد جواب ندادن ... کلی هم خرید کرده بود در هر حال ...

جریان برای ۲ سال پیش هست ... فکر کنم ...
موارد نادر رو اینجا در نظر نمیگیریم عزیزم :دی
منم خودم یه بار بن شدم بخاظر شیر کردن پشت سر هم و سریع اکانتم و البته قبلش شارژش با این شارژر های مشکوک :دی

مرسی برای جواب ولی منظورمو یه جور دیگه میگم
اینجور که من فهمیدم کپی خور شدن ps3 با یه دانگل usb انجام میشه، حالا اگه این دانگل به دستگاه وصل باشه نمیشه آنلاین بازی کرد، اما اگه وصل نباشه و بازی هم اورجینال باشه میشه تو psn بازی کرد یا مثل xbox وقتی دستگاه کپی خور شده باشه دیگه کلاً این قابلیت را از دست میده؟
اینطوری بگم: میشه هر بازی که دوست داریم لایو بازی کنیم بریم اورجینال بخریم و راحت بازی کنیم و در عین حال بتونیم آفلاین بقیه بازی هارو به صورت کپی اجرا کنیم؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or