میگم کارت psn امریکا رو از کجا باید بخرم قیمت خوب؟ اگه جایی یا سایتی هست p.m کنید واسم مرسی
سلام
دوستان من فیفا 11 بازی میکنم
ریجن بازی 2 هستش.برای همین در بریتانیا اکانت ساختم.
حالا یک اکانت با ریجن دیگه میخوام بسازم.
مشکلی نداره من از هر دو استفاده کنم؟هر وقت خواستم یکی را sing out کنم برم سراغ اون یکی( تو دستگاهم 2 تا یوزر دارم)؟
نه هیچ راهی نداره باید سعی کنی یادتت بیاددوستان میشه یه کمکی به من بکنین؟ من پسورد psn رو یادم رفته همینطور سال تولدی که زده بودم چیکار کنم؟؟؟کلی trophy دارم کلی save اگه راهی هست که این هارو به account دیگه ای انتقال بدم لطفا کمکم کنین که من هم بتونم آنلاین بازی کنم.
اگر PS3 کپی خور بخوای دیگه آنلاین نداری اگر آنلاین میخوای فقط باید بازی ارجینال بگیری! چون با PS3 کپی خور شده نمیشه آنلاین بازی کرد پس بن شدن در PSN هم بی معنی هست!ببخشيد من هيچ جا پيدا نکردم که اين سؤالامو کجا بايد بپرسم،
ميخواستم يه ps3 بخرم فقط برای لايو بازی کردن ولی چند تا سؤال داشتم
1- psn که مثل ايکس باکس لايو بن شدن نداره؟
2- با ps3 هک شده ميشه بدون مشکل تو psn بازی کرد يا ممکنه شناسی بشی و ديگه نتونی وصل بشی.
3- کلاً برای لايو بازی کردن بهتره کپی خور شده باشه يا نه؟ چون من xbox هم دارم و ميتونم بازيهای جديد و کپی شده را رو اون بازی کنم!
ممنون
اگر PS3 کپی خور بخوای دیگه آنلاین نداری اگر آنلاین میخوای فقط باید بازی ارجینال بگیری! چون با PS3 کپی خور شده نمیشه آنلاین بازی کرد پس بن شدن در PSN هم بی معنی هست!
موارد نادر رو اینجا در نظر نمیگیریم عزیزمنیما جان (مدیر سایت) هم بن شد یکبار ... دلیلش رو خودش هم نمیدونست ... پیگیری هم کرد جواب ندادن ... کلی هم خرید کرده بود در هر حال ...
جریان برای ۲ سال پیش هست ... فکر کنم ...
اگر PS3 کپی خور بخوای دیگه آنلاین نداری اگر آنلاین میخوای فقط باید بازی ارجینال بگیری! چون با PS3 کپی خور شده نمیشه آنلاین بازی کرد پس بن شدن در PSN هم بی معنی هست!
نه نمیتونین...اینطوری بگم: میشه هر بازی که دوست داریم لایو بازی کنیم بریم اورجینال بخریم و راحت بازی کنیم و در عین حال بتونیم آفلاین بقیه بازی هارو به صورت کپی اجرا کنیم؟
ممنون