Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

اگر خدای جنگ بدون کریتوس و بازیهای دیگه بدون شخصیت اصلیشون قابل پذیرش هستند ، فوتبال هم...!!!
قیاس مع الفارق میکنی رفیق؛ باز از فیفا مثال میزدی قابل قبول تر بود ، ولی این قانع کننده نبود
کلی گفتم بازی امسال خیلی ناقصه از فیس بگیر تا لایسنس که مشکل همیشگیشه تا تعداد استادیوم ها و بخش life
انگار همه چیز فدای موتور جدید شده ، من خودم از دو تا فوتبال امسال نا امید شدم کلا.. حیف این همه صبر ..

من با همتون موافقم وبد نیست که pes هم به دوران اوجش برگرده ما ها که با 5 هزار تومن یه بازی میخریم به نفعمونه خب دوتاش رو میخریم ولی چیزی که الان پیش رومونه یک بازی کاملا ناقصه .... یکی میاد میگه با پچ درست میشه ....یکی میاد میگه قراره 1000 تا چهره اضافه شه...ولی با این حرفا داریم صورت مسئله رو پاک میکنیم...قیاس مع الفارق نمیکنم برای هیچ فوتبال دوستی برزیل با پیراهن سبز قابل قبول نیست :(

دوست عزیز ما فیس و لایسانس و خیلی از چیزای دیگه رو قبول داریم مطمعن باش اگه اینا کامل بود سراغ فیفا هیچ وقت نمیرفتم ولی کلا مهم ترین چیز تو بازی های ورزشی شبیه سازی محیط و گیم پلی هستش که امسال کونامی تو این مورد به جز فیسها غوغا کرده که توی نقد یورو گیمر کارشناس گفته بود اگه فیفا استیل وانیمیشن های بازیکنا(کلا منظور فیزیک بازی هستش)شبیه واقعیت هستش بازی pes در این مورد خود واقعیت هستش و علت ضعف نمرات این بازی رو کل سایت ها عدم لایسانس و صداگزاری میدونستن

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2
کونامی تو بقیه بخش ها قوقا کرد به امه محترمش عنایت کردم
آخه بازی که نمیشه به راحتی توش پاس تک ضرب داد به چه درد میخوره حااااا

بازی از روی هارد پاک شد . یعنی عمرا بازی نمیکنم :|.یه فوتبال نافص و نصفه نمیه . من به دمو نمر 8 دادم ولی به این 3 .دمت گرم گیم اسپات که زدی تو پرش 6 .

کونامی تو بقیه بخش ها قوقا کرد به امه محترمش عنایت کردم
آخه بازی که نمیشه به راحتی توش پاس تک ضرب داد به چه درد میخوره حااااا

من خیلی راحت پاسکاری میکنم
شوت میزنم و ...
دوست عزیز باور کن باید بازی کنی تا بفهمی کونامی چی ساخته، از سهت بودنش فرار نکنید

درمورد فیفایی ها هم بگم من هر دو رو بازی میکنم فیفا همه چیزش خوبه فقط اینکه بازیکنا مصنوعی میدون و انگار که دارن روی زمین ثر میخورن آدم رو اذیت میکنه
در کل هر دو ایراداتی دارن
ایراد مشترکشون هم رنگ غیر طبیعی چمن هست
ولی کلا وقتی چمن کم پشت تر هستش جلوه ی قشنگ تری توی تصویر داره کاش همه ی زمیناش چمنشون کم پشت بوووود

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD

PES_2014_Logo.jpg

آپشن فایل ورژن 1 با قابلیت تغییرات بسیار عظیم شامل اپدیت نقل و انتقالات بازی چهره های جدید اسامی درست بازیکنان و آرم درست باشگاهها و لباسها و... منتشر شد :

قابلیتها از این قراره که البته دیگه نیازی به ترجمه نیست و مشخصه :
Correct League and Cup Emblems added to each un-licensed and/or fake competition

Club Teams

English League – renamed Barclays Premier League + Home, Away and GK Kits + Team Emblems added. Transfers updated

Ligue 1 – Licensed

Eredivisie – Licensed

Serie A – Licensed

La Liga – Licensed

Portugal League – Renamed Liga ZON Sagres + Home, Away and GK Kits + Team Emblems added

Copa Libertadores – Licensed

Brazilian League – Renamed as Brasileirao Série A

Primera Division (ARG) – Licensed

Primera Division (CHL) – Licensed

AFC Champions League – Licensed

National Teams

ALL 1030 FAKE PLAYERS RENAMED! Unlicensed kits will be created + any duplicate players removed in a later update to this Option File. (Duplicate players will NOT appear in Master League or Become A Legend

Classics

All fake names corrected – appearances to be added in later updates to this Option File

لینک دانلود با حجم 350 مگابایت :

WENBOFX v0.1

اموزش نصب که اینم نیازی به ترجمه نیست و واضخ و شفاف قدم به قدم توضیح داده شده :

On the Xbox 360 Dashboard, customise your USB storage and make sure it is set at 512mb
Plug the USB into your computer, and open the drive in the explorer
Go to Organise -> Folder and search options, then allow hidden files/folders to be displayed
Browse through your USB and find the hidden Xbox360 folder
In the folder, you will see three files; Data0000-0002 - you need to erase Data0001 and Data0002
Open up the downloaded file, extract it, and copy the Data0001 and Data0002 files onto your USB
Safely remove the USB, insert it into your Xbox and copy the entire WE/PES2014 folder over

منتظر نسخه بعدی با قابلیت ادیت کامل لیگ قهرمانان آسیا و همچنین تیمهای ایرانی باشید.

دوست عزیز ایا اپدیتی واسه گیم پلی نمیاد اخه هوش مصنوعی عجیب رو مخه مثلا با کریس یک نفر رو که دریبل میزنی توپ رو بنداز جلو خودت هیچکی کارت ندار راحت تک به تک میشئ این واقعا رو مخه

میگم ای اپشن فایل رسمی نیست دیگه کار زحمت کشان عزیز هستش

Last edited by a moderator:
دوست عزیز ایا اپدیتی واسه گیم پلی نمیاد اخه هوش مصنوعی عجیب رو مخه مثلا با کریس یک نفر رو که دریبل میزنی توپ رو بنداز جلو خودت هیچکی کارت ندار راحت تک به تک میشئ این واقعا رو مخه

از تایتل آپدیت جدید منتشر شده استفاده کنید یا اگر به Live وصل هستید مستقیم دانلود کنید.

- - -ویرایش - - -

میگم ای اپشن فایل رسمی نیست دیگه کار زحمت کشان عزیز هستش

بله رسمی نیست و بسیار هم براش زحمت کشیده شده...کار یک تیم 6 نفره هست.

خوب اگه رسمی نیست پس این زحمت کشان میتونند یه کاری رو انجام بدن که ما با این که دستگاهمون jtag نیست بتونیم تمام dlc های بازی ها رو بازی کنیم . پس چرا این کارو نمیکنن ؟؟؟

خوب اگه رسمی نیست پس این زحمت کشان میتونند یه کاری رو انجام بدن که ما با این که دستگاهمون jtag نیست بتونیم تمام dlc های بازی ها رو بازی کنیم . پس چرا این کارو نمیکنن ؟؟؟

آپشن فایل ربطی به DLC نداره دوسته عزیز

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or