Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

خوب اگه رسمی نیست پس این زحمت کشان میتونند یه کاری رو انجام بدن که ما با این که دستگاهمون jtag نیست بتونیم تمام dlc های بازی ها رو بازی کنیم . پس چرا این کارو نمیکنن ؟؟؟

DLC های کونامی قابلیت اضافه کردن چندین ورزشگاه جدید کفشهای جدید و توپهای جدید رو براتون فراهم میکنه....بیشتر از این کاری انجام نمیده و ریختن یا نریختن DLC کمکی به بهتر شدن بازی نمیکنه....

برای حل مشکلات گیم پلی از تایتل اپدیت میتونید استفاده کنید و برای حل مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بازیکنان درست شدن ارم باشگاهها لباس تیمها و درست شدن اسامی بازیکنان از آپشن فایل.

دوستان لطفا کمک کنید، این آپشن فایل رو من همینطور که راهنمائی کرده، فلشم رو Config میکنم، بعد میام به سیستم میزنم اون دوتا فایل
Data0001,Data0002 که پاک می کنم و دوتا فایل آپشن فایل رو جایگزینشون میکنم، بعد که فلش رو میزنم به XBOX به صورت Config نمیشناسه، دوباره باید Config کنم!!
لطفااااا کمک کنید :(

دوستان لطفا کمک کنید، این آپشن فایل رو من همینطور که راهنمائی کرده، فلشم رو Config میکنم، بعد میام به سیستم میزنم اون دوتا فایل
Data0001,Data0002 که پاک می کنم و دوتا فایل آپشن فایل رو جایگزینشون میکنم، بعد که فلش رو میزنم به XBOX به صورت Config نمیشناسه، دوباره باید Config کنم!!
لطفااااا کمک کنید :(
حتما باید 512 کانفیگ کنی فلشتو

با سلام. دوستان من تازه ایکس باکس خریدم و تا به حال هم به لایو وصل نشدم. دستگاهم کپی خور jtag شده هست .

میخواستم بدونم اگر وصل بشم و data pack 1 pes 14 رو دانلود کنم بن میشم؟

با تشکر از دوستمون که آپشن فایل رو معرفی کردند
من نصب کردم
نقل و انتقالات انجام شده اما ترکیب تیمها درست نیست
مثلا دیگو لوپز توی خط حمله قرار داده شده
آرم باشگاه ها تقریبا کامله اما لباس بعضی از تیمهای مهم مثل دورتمند درست نیست.

***** نسخه ی بعدی این آپشن فایل کی میاد؟
راستی منبعش کجاست???

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD

ببخشید باید چیکار کنم که تو این بازی قیافه بازیکنان و آرم تیم ها و نقل و انتقالات درست بشه؟بدش این بازی براچی 10 تا ورزشگا داره و مثلا ورزشگاه های معروفی مثل سانتیاگو برانابو و نیو کمپ رو نداره باید چیکار کرد که درست بشه؟

درود

در مستر لیگ PES 2014 طوری هست که مثل PES 2013 بازیکن ها پیشرفت چشم گیری داشته باشن ؟ در واقع سوالم این هست در مستر لیگ چطور پیشرفت میکنن ؟
با عرض پوزش اگر قبلا مظرح شده بود یا در موردش توضیحات داده شده و من ندیدم .

درود

در مستر لیگ PES 2014 طوری هست که مثل PES 2013 بازیکن ها پیشرفت چشم گیری داشته باشن ؟ در واقع سوالم این هست در مستر لیگ چطور پیشرفت میکنن ؟
با عرض پوزش اگر قبلا مظرح شده بود یا در موردش توضیحات داده شده و من ندیدم .
نه دوسته عزیز دیگه مثل قبل نیست و خیلی چیزا رو حذف کردن
به خصوص همین پیشرفت یا پسرفته بازیکنها که تو نسخه های قبلی برای خودش عالمی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or