Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

بله متوجه شدم . احتمالا توی jtag جواب نمیده .
خودت یه سرچ بزن فروم های خارجی ببین کسی جی تگ بوده و تست کرده؟ .

شما دانلود کردید با pc و با هوریزون به کنسول انتقال دادید؟
یا با خوده کنسول ذگرفتید؟
چون jtag و معمولی نداره. همون مسیرهایی که وجود داره فایل کپی میشه
در هر حال ممنون . میگردم ببینم چیزی دستگیرم میشه؟
یه بار تو یکی از فروم ها خارجی دیدم یکی گفته بود این دیتا پک فقط با نسخه لاتین همخوانی داره!
اساتید هم اگر اطلاعی دارن ممنون میشم راهنمایی کنید

شما دانلود کردید با pc و با هوریزون به کنسول انتقال دادید؟
یا با خوده کنسول ذگرفتید؟
چون jtag و معمولی نداره. همون مسیرهایی که وجود داره فایل کپی میشه
در هر حال ممنون . میگردم ببینم چیزی دستگیرم میشه؟
یه بار تو یکی از فروم ها خارجی دیدم یکی گفته بود این دیتا پک فقط با نسخه لاتین همخوانی داره!
اساتید هم اگر اطلاعی دارن ممنون میشم راهنمایی کنید

من با pc دانلود کردم و با هوریزون انتقال دادمو چون هارد ندارم نخوندش و چندتا از فروم های خارجی پرسیدم گفتن باید هارد داشته باشی .
اما storage داخلی فلش از توی x360 دیدم شناختش فایل رو نوشته بود data pack 1.00

نوید جان اگه مثل من فیفا باز باشی خوشت میاد چون خیلی فیفا بازهایی که میگن بدرد نمیخوره شرت میبندم فیفا باز نیستن چون این شرکت ای ا یه سری باگ ها رو خودش عمد قرار میده که فقط فیفا بازان میتونن درک کنن یکی از اونا اینه که اگه تیمت تو کریرمد جلو باشه تیمت تبدیل میشه به بی مغز ترین تیم دنیا چون اگه بخوای نخوای باید گل بخوری جالبترینش توپ رو دفع میکنی میفته ۳۰ متری دروازه حالا هر جور سی پی یو شوت بزنه میره تو دروازه

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

نمیدونم چرا اما دمو رو بازی کردم خیلی خوشم اومد :d

منم دمو رو بازى کردم خىلى حال کردم ولى ببینم چقدر نسخه کامل رومىتونى بازى کنى اون مهمه. والا هر کسى از دوستان خىابونى رو دىدم مىزد تو پر و بال PES حقیقتا خىلى حرفه اى شده. مىشه گفت رىبوت . ولى بازهم جاى کار داره تا حدود ى. در کل نمره من 8.8 هست. 

دیروز یکی از دوستان اومده بود با هم یکم فوتبال بزنیم اول براش فیفا رو گذاشتم یه دست بازی کردیم گفت اگه میشه pes بزار من به اون عادت دارم و از این حرفا
آقا pes رو گذاشتم دیدم بازی شروع نشده رفت تو setting بازی دیدم داره سرعت بازی رو میزاره رو 2 آقا چشمتون روز بد نبینه همین که از منو اومد بیرون دیدم که همه چی داره جلوی چشمم میدوه اینقدر سرع حرکت میکردن که من دیگه داشتم دیوونه میشدم گفتم شهرام اگه میشه سرعت رو یدونه کم کن حر اقل من دارم سرگیجه میگیرم
واقعا سرعت به این زیادی به کی حال میده؟!

دیروز یکی از دوستان اومده بود با هم یکم فوتبال بزنیم اول براش فیفا رو گذاشتم یه دست بازی کردیم گفت اگه میشه pes بزار من به اون عادت دارم و از این حرفا
آقا pes رو گذاشتم دیدم بازی شروع نشده رفت تو setting بازی دیدم داره سرعت بازی رو میزاره رو 2 آقا چشمتون روز بد نبینه همین که از منو اومد بیرون دیدم که همه چی داره جلوی چشمم میدوه اینقدر سرع حرکت میکردن که من دیگه داشتم دیوونه میشدم گفتم شهرام اگه میشه سرعت رو یدونه کم کن حر اقل من دارم سرگیجه میگیرم
واقعا سرعت به این زیادی به کی حال میده؟!

به شهرام:d

میدونم الان طرفدار های pes ناراحت میشن ولی هر کاری کردم نیام وننویسم نشد .....امروز هوس کردم به یاد گذشته ها یه دست pes بزنم رفتم هلند رو برداشتم آقا اصلا فیس ها به درک چرا اسامی اینجوری شده یعنی تورو خدا یکی بیاد بگه یک نقطه امیدوار کننده این بازی داره...از چیه این بازی دفاع می کنید

دوست عزیز ما فیس و لایسانس و خیلی از چیزای دیگه رو قبول داریم مطمعن باش اگه اینا کامل بود سراغ فیفا هیچ وقت نمیرفتم ولی کلا مهم ترین چیز تو بازی های ورزشی شبیه سازی محیط و گیم پلی هستش که امسال کونامی تو این مورد به جز فیسها غوغا کرده که توی نقد یورو گیمر کارشناس گفته بود اگه فیفا استیل وانیمیشن های بازیکنا(کلا منظور فیزیک بازی هستش)شبیه واقعیت هستش بازی pes در این مورد خود واقعیت هستش و علت ضعف نمرات این بازی رو کل سایت ها عدم لایسانس و صداگزاری میدونستن

دوست عزیز ما فیس و لایسانس و خیلی از چیزای دیگه رو قبول داریم مطمعن باش اگه اینا کامل بود سراغ فیفا هیچ وقت نمیرفتم ولی کلا مهم ترین چیز تو بازی های ورزشی شبیه سازی محیط و گیم پلی هستش که امسال کونامی تو این مورد به جز فیسها غوغا کرده که توی نقد یورو گیمر کارشناس گفته بود اگه فیفا استیل وانیمیشن های بازیکنا(کلا منظور فیزیک بازی هستش)شبیه واقعیت هستش بازی pes در این مورد خود واقعیت هستش و علت ضعف نمرات این بازی رو کل سایت ها عدم لایسانس و صداگزاری میدونستن

باشه هر جور راحتی#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or